Hirdetés
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
berzerker83
csendes tag
Ha igazán költséghatékony akarsz lenni, akkor valami tényleg olcsóval és gyakorival kezdd el, mert ha mégsem jön be, akkor kevesebbet buksz ha neadjisten nem tudod eladni.
Én egy 50es zuiko f1.8-ról váltottam f1.4-re. Se a bokeh mértékében se fényerőben nincs olyan falhoz csapó különbség szerintem, inkább ezek minőségében van a difi. De tanulós obinak jobbnak tartom az olcsóbbat, mert több dologra érzékeny, több odafigyelést igényel, így a gyakoribb/erősebb hibák miatt hamarabb rá lehet érezni a dologra.
Af adapterről én sem halottam, m4/3on.
Az olcsóbb üvegekben gyakran kevesebb (általában 6 db) a blendelamella, ami rekeszelve szögletes bokeh-t eredményez. Minél több és kerekítettebb a lamella, elvileg annál szebb a bokeh.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest