Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stitch
őstag
Beugrasztott, f4-nél szűkebb blendénél nekem is félremér a gépem (ami egyébként teljesen természetes), ha erre gondolsz. Viszont ha van időm, akkor külső fénymérőzök, vagy nyitott rekesznél parciális fényméréssel kitökölöm a nekem megfelelő expót, aztán abból már megvan a szűkebb rekeszhez tartozó záridő.
Most esik le, neked van egy Zuiko 85mm/f2-esed?
Ezzel tényleg csinálhatnál pár ''igazi'' tesztképet..állvány, időzítő, MLU, főleg f/2, f/2,8 és f/4-es rekesszel. Valami hasonlót esetleg nem tudnál összehozni: [link]? Bár ha nem vagy biztos a fókuszban, akkor inkább végtelenen kéne, lényeg a nyitott rekesz. 
A nagy képeket meg tényleg nyugodtan küldheted, szerintem 1-2 MB körüli fájlok még a freemail-en is átmennek. A címemet megtalálod az adatlapomon.
Új hozzászólás Aktív témák
- RF 85mm f/1.2L USM + ZEISS Filter Prémium portréoptika, egyszer használt, hibátlan
- Canon 16 35mm f/2.8L III Kifogástalan, profi nagylátó + HOYA UV szűrő
- Canon EOS 5DsR + BG-E11 markolat gondosan karbantartott, kevés expo!
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- Tamron 11-20mm f/2.8 Di lll-A RXD Sony E
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- JBL Charge 5
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ezzel tényleg csinálhatnál pár ''igazi'' tesztképet..állvány, időzítő, MLU, főleg f/2, f/2,8 és f/4-es rekesszel. Valami hasonlót esetleg nem tudnál összehozni: