- Ilyen vékony egy professzionális Galaxy
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mega Bass
tag
Akkor még is jól gondoltam ezért is írtam, hogy tudom bármire teszem a gyutáv az marad annyi ez nem is volt kérdés.
Viszont pont, hogy tudom milyen a kisfilmes 135 mm-esnek a látószöge a vele készült kép kivágása FF gépen mivel van. Ezért a középformátumú 180 mm-es objektívvel készült kép kb. hasonló látószöget képkivágást biztosít ugyanabból a távolságból fényképezve.
De tudom ez sem tuti mert középformátumból is több féle méret létezik, de a lényeg hogy nem egy kisfilmes 180mm-esnek felel meg, hanem attól szűkebb látószöget biztosít.
Ha tudok fogok majd kölcsönkérni egy középformátumú objektívet csak egy próbára, az elméletet már sokszor feszegettük, de sehol nem láttam A/B tesztet ezzel kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sweet.tv - internetes TV
- Ilyen vékony egy professzionális Galaxy
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Windows Insider Program
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest