Hirdetés
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mega Bass
tag
Akkor még is jól gondoltam ezért is írtam, hogy tudom bármire teszem a gyutáv az marad annyi ez nem is volt kérdés.
Viszont pont, hogy tudom milyen a kisfilmes 135 mm-esnek a látószöge a vele készült kép kivágása FF gépen mivel van. Ezért a középformátumú 180 mm-es objektívvel készült kép kb. hasonló látószöget képkivágást biztosít ugyanabból a távolságból fényképezve.
De tudom ez sem tuti mert középformátumból is több féle méret létezik, de a lényeg hogy nem egy kisfilmes 180mm-esnek felel meg, hanem attól szűkebb látószöget biztosít.
Ha tudok fogok majd kölcsönkérni egy középformátumú objektívet csak egy próbára, az elméletet már sokszor feszegettük, de sehol nem láttam A/B tesztet ezzel kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- One mobilszolgáltatások
- Társasjáték topic
- Milyen egeret válasszak?
- Legszebb nők!
- További aktív témák...
- Bontatlan iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3552, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest