- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
tailor #10929 üzenetére
Nekem volt legalább öt darab. Köztük sn1.100.000 is. Végül a legjobbat (hangypöcsnyivel
) tartottam meg ami a képen is van.
Aki ilyet keres, azt tanácsolom, hogy kerülje a barna csillogású frontlencséset (ezek single coated-esek) és a 'silver nose'-t aminek fényes tubusélei vannak. Ilyet tesztelt az a Hispan, így jól leszerepelt nála az OM. Az MC feliratot nem mindig tüntették fel, a többrétegűeknek kifejezetten modern, kékes zöldes csillogású a lencséjük. Van olyan is ami nemtom milyen bevonatos, de se nem barna(SC), se nem MC-re jellemző, egész víztiszta. Viszont sokkal jobb mint a SC, közel úgy hasított mint az MC, 445e-s volt.boomba335: ebayről vettem az OM 100/2.8-t. Amúgy meg rohadtul felmentek az árak, manapság már alig van köze az olcsósághoz, a manuál búm lassan lecseng. Már csak a régi batár manuál szarzoomok maradtak a filléres kategóriában.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Androidos fejegységek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen légkondit a lakásba?
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest