Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
válasz
Capricornus
üzenetére
Tudtam, hogy van yay, de nem tudtam, hogy hogyan kell telepíteni... Amikor kerestem, hogy hogyan lehet telepíteni aur-ból, akkor találtam meg a pamac-ot, és mivel ez beépített nem is volt kérdés, hogy azt használom. De már rá fogok nézni a yay-re is, főleg, hogy már tudom, hogy hogyan kell feltenni
. -
Véreshurka
senior tag
válasz
growler
üzenetére
Ez az, hogy a megfelelő "about:config" beállításával. Meg azért ha jól tájékozódtam van ott még pár apróság a beállítások között is ami ki van szürkítve, tehát még ha akarod akkor sem tudod máshogy beállítani. Ki akarom próbálni a különböző firefox fork-okat és megnézni, hogy melyik milyen.
-
Véreshurka
senior tag
válasz
Capricornus
üzenetére
Köszi!
Pamac-ot használtam, mert az jött a rendszerrel. Amit nem értek, hogy ezeknek a programoknak nem ugyanazt kellene csinálnia?
-
Véreshurka
senior tag
Sziasztzok!
Elkezdtem ismerkedni a rendszerrel. Az AUR-al kapcsolatban lenne egy kérdésem. Az világos, hogy be kell kapcsolnom a megfelelő helyen, hogy használni tudjam. Ami leírást találtam ott vagy GUI-ból ajánlották a csomag telepítését, vagy pamac paranccsal. Azt jól gondolo, hogyha mondjuk egy appot az AUR-ból telepíteni szeretnék akkor:
- megkeresem apamac search csomag_neveparanccsal, majd
- telepítem apamac build csomag_neveparanccsal.Csak azért kérdezem, mert már másodjára futok neki egy csomag ilyen módon való telepítésének. és a vége mindig az lett, hogy sikertelen. A csomag a librewolf lenne. Tudok valamit tenni az ügy érdekében, hogy megfelelően települjön a csomag?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lexus, Toyota topik
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.
. De mégis furcsállom, hogy a sima csomag mindig hibára futott. Lehet csak akkor volt valami gond vele, még majd ki fogom próbálni újból...