Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
válasz
Capricornus
üzenetére
Tudtam, hogy van yay, de nem tudtam, hogy hogyan kell telepíteni... Amikor kerestem, hogy hogyan lehet telepíteni aur-ból, akkor találtam meg a pamac-ot, és mivel ez beépített nem is volt kérdés, hogy azt használom. De már rá fogok nézni a yay-re is, főleg, hogy már tudom, hogy hogyan kell feltenni
. -
Véreshurka
senior tag
válasz
growler
üzenetére
Ez az, hogy a megfelelő "about:config" beállításával. Meg azért ha jól tájékozódtam van ott még pár apróság a beállítások között is ami ki van szürkítve, tehát még ha akarod akkor sem tudod máshogy beállítani. Ki akarom próbálni a különböző firefox fork-okat és megnézni, hogy melyik milyen.
-
Véreshurka
senior tag
válasz
Capricornus
üzenetére
Köszi!
Pamac-ot használtam, mert az jött a rendszerrel. Amit nem értek, hogy ezeknek a programoknak nem ugyanazt kellene csinálnia?
-
Véreshurka
senior tag
Sziasztzok!
Elkezdtem ismerkedni a rendszerrel. Az AUR-al kapcsolatban lenne egy kérdésem. Az világos, hogy be kell kapcsolnom a megfelelő helyen, hogy használni tudjam. Ami leírást találtam ott vagy GUI-ból ajánlották a csomag telepítését, vagy pamac paranccsal. Azt jól gondolo, hogyha mondjuk egy appot az AUR-ból telepíteni szeretnék akkor:
- megkeresem apamac search csomag_neveparanccsal, majd
- telepítem apamac build csomag_neveparanccsal.Csak azért kérdezem, mert már másodjára futok neki egy csomag ilyen módon való telepítésének. és a vége mindig az lett, hogy sikertelen. A csomag a librewolf lenne. Tudok valamit tenni az ügy érdekében, hogy megfelelően települjön a csomag?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Delphi programozás
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Death Stranding Director s Cut
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.
. De mégis furcsállom, hogy a sima csomag mindig hibára futott. Lehet csak akkor volt valami gond vele, még majd ki fogom próbálni újból...