- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Sziasztzok!
Elkezdtem ismerkedni a rendszerrel. Az AUR-al kapcsolatban lenne egy kérdésem. Az világos, hogy be kell kapcsolnom a megfelelő helyen, hogy használni tudjam. Ami leírást találtam ott vagy GUI-ból ajánlották a csomag telepítését, vagy pamac paranccsal. Azt jól gondolo, hogyha mondjuk egy appot az AUR-ból telepíteni szeretnék akkor:
- megkeresem apamac search csomag_neve
paranccsal, majd
- telepítem apamac build csomag_neve
paranccsal.Csak azért kérdezem, mert már másodjára futok neki egy csomag ilyen módon való telepítésének. és a vége mindig az lett, hogy sikertelen. A csomag a librewolf lenne. Tudok valamit tenni az ügy érdekében, hogy megfelelően települjön a csomag?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest