Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique
üzenetére
Pontosan ahogy mondod, sima MBR mód. De amíg ezt az uefi izét nem engedélyeztem a Manjaro telepítőbe, addig a telepítés bár rendben lefutott, a kész oprendszer képtelen volt bootolni, grub se volt. Miután megcsináltam amit kért, bebootolt de ahogy írtam gyalu az adatpartícióm, és a grub ezekután semmilyen módon nem volt hajlandó tudomást venni a win10-ről.
A data partíció nem gond, éppen most húzok át 450gigát az otthoni gépról, amúgy feladtam a Manjarot.
Ráment a szabadnapom ma reggeltől, megpróbáltam minden a neten fellelhető grub javítást, terminálba szerencsétlenkedtem 3 órát, már a SystemRescue is be lett vetve de az arch valami külön állatfajta.
Felrántottam egy Mint Tara-t és ez tökéletes, megvan a W10 is, semmi baja szerencsére, azon kívül hogy nyavajog a mentési utak miat amik az adatpartíción voltak. -
anorche1
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Koszi szepen!

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest