Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2
    félisten

Igen, felmerült,
    valamikor összevesztünk de minek ezt felhánytorgatni, arra akkor pontot tettünk, most teljesen normálisan elbeszélgettünk és Te kicsit megint érdekesen fogalmazol.

Oké, az ffmpeg a gond, de miért csak pár hete, ezt nem értem, eddig is régi verzió volt. Eddig nem akarta rendszerfrissítésnél letölteni az újabbat.
    Meg mégegy, amit nem értek, ha én most csak a LibreOffice magyar nyelvi csomagot szeretném telepíteni, az miért nem megy, annak mi köze az ffmpeg-hez?

Mindegy, fórumtárs javaslatára mindjárt gyalulom a 4k videodownloadert, utána megpróbálok frissíteni és meglátjuk mi lesz.

Ennél a frissítésnél már olyan új komponens érkezik, mint látod a hiba kimenetnél is

Lecseréli libsystemd-t erre: core/systemd-libs?

ami már nem egyszerű csomagfrissítés, így ez már érint régi csomagok függőségeit is. Ez normális, örülhetsz, hogy csak egy csomagot érint és mint a kolléga írja, megoldható könnyen. A LO-nak nincs köze ehhez, egyszerűen frissítesz és amit írtam tegnap, nem vicc volt, néha a túl régi csomagoknak menniük kell.

Új hozzászólás Aktív témák