Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Amazonas
üzenetére
Igaz, nem is gondoltam, hogy tőlem várja a válaszokat, de a várható kimenetet már ismerem. Ha már személyeskedés, a kolléga állítja, hogy én üldöztem el a topikból, ez az üldöző mondat volt a bűnös:
""Szerintem roppant egyszerű a felépítése a Linuxnak, csak el kell felejteni a Wint, úgy könnyebb megérteni. Most az a helyzet nálad, hogy felraktad és még mielőtt megértenéd a legegyszerűbb működési elveit a Linuxnak, már próbálgatnád, ez teljesen normális, minden laikus így kezdi. "" forrás
Összesen ennyit írtam neki, az üldöző szándék ezekben a hsz-ekben is erősen tettenérhető.
(nem ide tartozik, csak gondolom nem ismered az előzményeket, de egyébként a mostani FSTAB-os ötleteimmel is csak üldözni próbáltam, ez nyilvánvaló)

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest