- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Amazonas #849 üzenetére
Igaz, nem is gondoltam, hogy tőlem várja a válaszokat, de a várható kimenetet már ismerem. Ha már személyeskedés, a kolléga állítja, hogy én üldöztem el a topikból, ez az üldöző mondat volt a bűnös:
""Szerintem roppant egyszerű a felépítése a Linuxnak, csak el kell felejteni a Wint, úgy könnyebb megérteni. Most az a helyzet nálad, hogy felraktad és még mielőtt megértenéd a legegyszerűbb működési elveit a Linuxnak, már próbálgatnád, ez teljesen normális, minden laikus így kezdi. "" forrás
Összesen ennyit írtam neki, az üldöző szándék ezekben a hsz-ekben is erősen tettenérhető.
(nem ide tartozik, csak gondolom nem ismered az előzményeket, de egyébként a mostani FSTAB-os ötleteimmel is csak üldözni próbáltam, ez nyilvánvaló)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest