Új hozzászólás Aktív témák
-
Így ez nem jött össze, bootolásnál fekete halál, bejön az egérkurzor, villan egyet a fekete képernyő, megint bejön az egér stb. Ha hagyom ezt csinálja örökkévaláságig. Rebootnál ugyanez.
Amit próbáltam, live linux, az eredeti home alól fájlkezelővel átmásolni a Manjaro home alá a fájlokat (egy üres home van a rootba) de error, jogosultsággond, nem lehet stb.
Megnyitva az átszerkesztett fstab-ot hogy a csillagot kivegyem, mentésnél authentikációs hiba, jogosultság probléma stb.
Pedig mentési kísérletnél bekér egy passwordot, beírom az eredeti rendszerhez való jelszavamat de akkor sem engedi átírni.
Mázli hogy dual, a grub meg a win működik szerencsére, ezt az alól írom.
Ötlet, hogyan szerezhetném vissza a manjaromat?Amazonas,
systemctl meg egyebek.. bámulattal állok előtted. Ez egyszerűsített kínai, vagy szuahéli, miket nem tudsz..
De tényleg jó lenne ha nem kéne a hőmérőnek nyomni egy frissítést. Amikor feltelepítettem, kb. 5-10 indításig mmutatta egyből. Csak aztán romlott el.
De egyébként ez a fajta apró, de bosszantó hibák sokszot jelentkeznek nálam, valahogy nálam a linux híres stabilitásának nyoma sincs. Mit rontok el, nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest