- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm a választ.
A monitor kikapcsolás-bekapcsolás, és ezután a hdmi hangkimenet eltűnésére esetleg valakinek valami tippje?
Ez biztosan nem Manjaro bug, az eddigi Mint18 és Mint 19 pontosan ugyanezt csinálta, megoldást nem találtam.
Vagyis Mint alatt valószínű mások is bajlódnak ezzel mert arra találtam egy a panelra tehető segédappot, [Indicator Sound Switcher] , arra kattintva megjelenik minden kimenet és ott a hdmi katt és helyreáll. Manjaro alatt nem hinném hogy működne.Az Opera böngészőm is minden Linux alatt kisképernyővel indít, 100 féle ajánlott állítgatást próbáltam, nem sikerül hogy teljes képernyővel induljon.
Mégegy, Manjaro Plasma KDE, Dolphin,
napok óta keresem hol lehet beállítani hogy 2 kattintás legyen a nyitás, ne 1.
Lehet béna vagyok, de se a KDE, sem a fájlkezelő, sem az egér beállításokba nem találom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Magisk
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest