Hirdetés
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- MWC 2026: Ha itthon is kapható lesz, a Z Fold becsukhat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Yettel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszi a tippeket! Végülis mondjuk úgy, hogy magát oldotta meg a probléma
Semmit nem csináltam vele, csak újra nyomtam egy yaourt chrome utasítást, és most minden működik. Fene sem érti ezt. A telepítésnél a végén a yaourt azt íta, hoyg reinstalling, szóval elvileg fent volt, de sehol nem látszott mégsem.
Amúgy az Alt+F2 gyorsindítónál akkor is bedob találatokat, ha nem teljesen egyező csomagnevet írsz, hanem csak egy részét, tehát a google-chrome csomag a "chrome" beírásával is meg kell jelenjen (mostmár meg is jelenik).A zárt Nvidia driverrel kapcsolatban: most ezt tettem fel (azt hiszem - intel-nvidia-bumblebee, vagy mi a csomag neve), de így is volt pár alkalommal, hogy villant egyet a képernyő, bár akkor gondolom ez a még félkész Plasma5 hibája inkább.
Illetve még azt akartam ezzel kapcsolatban kérdezni, hogy ilyen dual-vga gépeknél linux alatt hogy alakul az üzemidő? Mert nekem érzésre olyan 10 óra körül hoz most elsőre a T450s (3+6 cellás akksival), az ilyen notebookcheck.net-es teszten meg 15 körülre kellene jönnie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Tesla topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bioshock 2 Special Edition
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, szép állapot 87% akku (317 ciklus)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4652, 91% Akksi
- Új FULL HD webkamera + Számla
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (3Hónap Garancia) - AKCIÓ
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Semmit nem csináltam vele, csak újra nyomtam egy yaourt chrome utasítást, és most minden működik. Fene sem érti ezt. A telepítésnél a végén a yaourt azt íta, hoyg reinstalling, szóval elvileg fent volt, de sehol nem látszott mégsem.