Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
mic
csendes tag
"azt az Eset megfogja" - három perce nem bírok írni a röhögéstől

Ezek szerint nálad a "12 éve nem volt vírus a gépemen" = az eset 12 éve nem látja? Az egész hsz komoly téveszmékkel van tele.
"Ilyenkor már csak az USB-s winyó marad.." Hát nem.
A wps be van kapcsolva a wifis routereden? Gondolom az sem gond, mert wpa2-t használsz és így már minden tuti? Mondjuk eleve már ott buktad az adataid biztonságát, hogy winfos van a gépen. Sztem jó ötlet lenne sűrűn mentéseket csinálni mindenről, ami fontos. -
BoB
veterán
Nálam legutóbb akkor volt gond amikor libusbx -ben volt egy bug. (Ezt a library-t használják a programok az USB porton keresztül történő adatmozgatásra Linuxokon.)
Ha csatlakoztatva volt a számítógéphez egy bizonyos kontroller (pedál), akkor véletlenszerűen segment fault-ba futottak a programok. Nyilván ennek a csomagnak a downgrade-je megoldotta a dolgot amíg megérkezett a hibajavítás.
"Ezzel a hozzállással"
A fenti példából is látszik hogy ez is egy olyan téveszme mint hogy "nem lesz vírusos a gépem mert nem nézek olyan oldalakat".
-
mAtech
aktív tag
+colomb2
Köszi. Közben megoldódott. A szoftvertelepítőben telepítettem mindkettőt (Remmina, Freerdp), de az RDP kapcsolat csak akkor jött fel mikor újraindítottam a gépet. Ehh..."Amúgy a Remmina szerintem alapból felrakja a freerdp-t." Itt nem így volt. Külön kellett kijelölni.
Szerk2: Ubuntun igen. Ott alapba feltette. Manjaro ezek szerint más (legalábbis ez a változata), csak nem értem miért?
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Apple asztali gépek
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Újévi áron! :)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest