Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
mic
csendes tag
"azt az Eset megfogja" - három perce nem bírok írni a röhögéstől

Ezek szerint nálad a "12 éve nem volt vírus a gépemen" = az eset 12 éve nem látja? Az egész hsz komoly téveszmékkel van tele.
"Ilyenkor már csak az USB-s winyó marad.." Hát nem.
A wps be van kapcsolva a wifis routereden? Gondolom az sem gond, mert wpa2-t használsz és így már minden tuti? Mondjuk eleve már ott buktad az adataid biztonságát, hogy winfos van a gépen. Sztem jó ötlet lenne sűrűn mentéseket csinálni mindenről, ami fontos. -
BoB
veterán
Nálam legutóbb akkor volt gond amikor libusbx -ben volt egy bug. (Ezt a library-t használják a programok az USB porton keresztül történő adatmozgatásra Linuxokon.)
Ha csatlakoztatva volt a számítógéphez egy bizonyos kontroller (pedál), akkor véletlenszerűen segment fault-ba futottak a programok. Nyilván ennek a csomagnak a downgrade-je megoldotta a dolgot amíg megérkezett a hibajavítás.
"Ezzel a hozzállással"
A fenti példából is látszik hogy ez is egy olyan téveszme mint hogy "nem lesz vírusos a gépem mert nem nézek olyan oldalakat".
-
mAtech
aktív tag
+colomb2
Köszi. Közben megoldódott. A szoftvertelepítőben telepítettem mindkettőt (Remmina, Freerdp), de az RDP kapcsolat csak akkor jött fel mikor újraindítottam a gépet. Ehh..."Amúgy a Remmina szerintem alapból felrakja a freerdp-t." Itt nem így volt. Külön kellett kijelölni.
Szerk2: Ubuntun igen. Ott alapba feltette. Manjaro ezek szerint más (legalábbis ez a változata), csak nem értem miért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Autós topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Íme az új Android Auto!
- AliExpress tapasztalatok
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest