Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
blasi19R
csendes tag
Sziasztok!
Most már szerintem lassan 8éve, hogy csak linuxot használok. Igaz ubuntut, vagy valami variánsát, legutóbb az Elementary OS volt, csakhogy a laptop vinyója tönkrement. Ez okból arra gondoltam, hogy váltanék, és a Manjarot néztem ki. A live rendszert már ki is próbáltam, lényegében tetszik, nagyon sok minden dolgot tartalmaz, szóval ha csak felületesen is, de megnézegettem. Mégis valahogy bizonytalan vagyok, hogy szükségem van efféle váltásra.
Arra kérnélek benneteket, ha van kedvetek írjatok pár sort, hogy miért lenne nekem jó ebbe beleugrani!
Köszii
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Netfone
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Synology NAS
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3207
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 128SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest