- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megfizethető lett a Samsung új AI fülese
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Garmin topik
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
válasz
growler #1661 üzenetére
Átlagfelhasználóként írok, egy, az Arch lelkivilágában jobban járatos személy könnyebben megugorja azokat a problémákat, amik előjönnek mostanában. Én eljutottam arra szintre már a Manjaro-n, hogy semmi fontos dolgot nem tárolok a rendszermeghajtón, mert nem tudom a következő frissítés után elindul é...
Nem is az volt a kérdés, hogy meglépik e, hanem, hogy mikor éri el az ingerküszöböt, az az instabilitás, ami jellemzi a rendszert. Valamit kezdeni kell vele, ezt én egy kifejezetten jó ötletnek találom a fejlesztők részéről. Ha tudják, hogy mi a gáz, hamarabb lehet lépni, javítani. Az önkéntes jelentés más disztróknál sem működik, egy-két lelkes embert leszámítva, mindenki sz@rik rá. Böngészőben, és minden egyéb programban is első dolog kilőni ezeket a telemetria, automatikus hibajelenség dolgokat többnyire. Most mindenki tegye a kezét fel.....hányan használták már itt, akár ebben a közösségben is a Mint hibajelentőjét akár? Nem sokan vannak gyanítom.
Nyilván kiirtható, sok rendszeren nem lesz fent, de hátha. Ha jellemezni kellene a Manjaro szempontjából lassan létszükséglet, privacy szempontból meg minimum aggályos, de melyik ujjukba harapjanak? Nálam 3 éve jelen van a rendszer, és összehasonlítani sem lehet a régebbi kiadásokkal. Annyira fragmentált a linux világa, hogy egyszerűen a projektek szempontjából kell az adat, ami ugye most nincs. És ez nem csak a Manjaro-t érinti, hanem szinte minden nagyobb disztrót. Dióhéjban erre gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Path of Exile 2 early access kulcs
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest