Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Mobil flották
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Manjaro, KDE-hez tudtok valami tippet adni? Már úgy értve, hogy van e valami speciális dolog, ami csak ebben a disztróban van, és másban nincsen, vagy hogy pl. mire figyeljek a rolling release kapcsán, hogy ne hulljon szét a rendszer hosszú távon? Ubunturól álltam át, egyelőre jól muzsikál. Egyedüli furcsaság annyi volt, hogy az első újraindításnál elfelejtette az összes ikont, amit kiraktam a panelre, de másodikra már megjegyezte. Ami kellett, azt telepítettem, megy minden, egyedül a Disks hiányzik Ubuntuból, azt szerettem, de talán van valami másik lemezkezelő program, ami jó. Esetleg bármi tipp, vagy alapból telepítve van ilyen? Tetszik, hogy nincs auto mount. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Wise (ex-TransferWise)
- Spórolós topik
- Gitáros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest