Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kempinglámpa helyett kürt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
Nálam ha a bootba nem fagyott bele (de mint írtam ez hardver és/vagy kernel függő volt) akkor onnantól beton stabil volt, bár én csak az xfce verziót próbáltam, xfce-n fagyást meg még nem (max adobe flash fagyott ha a hardveres dekódolást bekapcsoltam, de ez leginkább az adobe sara) max csak néha bugot (az is inkább csak a régebbi 4.8-as verzión) tapasztaltam.
Gurb.cfg-ben pedig a Manjaros sorok inirtd-vel kezdődő sorába más grubok csak az intel-ucode-os img fájlt adják meg utána még kell adni a /boot könytvárban levő initramfs-kernelneve.img fájlt is, különben nem fog elindulni, mondjuk ezt minden egyes grub/kernel frissítés után el kell játszani, szóval ha több rendszer van érdemesebb inkább a Manjaro grubját használni és akkor nem kell ezzel vesződni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest