- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rive
veterán
OK, feladtam. Nem vagyok hajlandó egy elcseszett koncepciót hekkelgetni vég nélkül. KDE-beállítások alatt továbbra se sehol egy gomb, amivel (root-jogokkal) ténylegesen állíthatnék bármi komolyat, ráadásul minden más helyen, és a fele hiányzik is. Root-ként meg ugye ne lépjek be
Ha valaki click-click módra akarja megcsinálni a linux-verzióját, akkor csinálja tisztességesen. Vagy maradjon a BusyBoxnál.
Most f@sott maga alá, csak, mert a mandriva-nézetből átváltottam KDE-defaultbaMajd a jövő évi springgel lehet, hogy teszek egy próbát. Addig marad, ami van.
-
Rive
veterán
válasz
Core2duo6600 #493 üzenetére
ha valamit akarsz amihet rootjog kell, akkor beléri a root jelszót és máris megy.
Kattogtathatok en akarhova, sehol egy ablak, amibe jelszot irhatok... -
Rive
veterán
Tegnap baratkoztam kicsit a 2009-el, es most haragban vagyunk... A KDE-vezerlopulton v. hol mikeppen lehet root-modba menni? Rakas beallitast letilt elolem, ha rendes felhasznalokent babralom. Regen - 2008 - volt egy gomb, amivel az ember atment root-modba, es hajra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest