- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met30
tag
Nekem 9600SE kártyám van. Telepítéskor beállítottam a felbontást s a színmélységet, s azóta nem kellett ezen módosítanom, tökéletesen fut a rendszer. Szerintem a gondod a kártya típusában keresendő - ha jól emlékszem 9700-ad van -. Viszont amikor feltettem az eredeti ati drivert, abban a pillanatban a 3d teljesítménye lecsökkent 5-6 fps-re. Annak kellene utánanézned, hogy melyik driver támogatja a te gpu-dat. Esetleg még azt nézd meg - én is sokat szenvedtem ezzel - hogy minden szükséges csomag fel lett e telepítve. Nézd meg a következő leírást, nekem nagyon sokat segített Bővebben: link
-
burgatshow
veterán
Nézd...
én ma délelőtt (és 1 picit a délutánba is belelógott) letöltöttem a Mandriva 10.2-es Limited Edition-ös DVD iso-t.
Köbö 2 órája toltam fel... mindent beállítottam és frankón megy minden.
Most is linux alól írok.
A videókártyám nekem egy ATI Radeon 9600 Pro és gond nélkül megy. Alapból feltolta maga alá a fglrx-el és tényleg királyul megy minden. Nem tudom nálad hol a bibi.
Mod: ja igen, azt valaki megmondhatná nekem, hogy hol lehet azt a funkciót bekacsolni vagy átállítani, hogy amikor az ablak fejlécére kattintok duplán akkor ne felgörgesse hanem maximize vagy minimize-je le.
Nem tudom érthető-e?
[Szerkesztve] -
Met30
tag
Igazán nincs mit. Én cirka egy hónapja kezdtem el foglalkozni az MDK-val, s ez a 3. verzió amit kipróbáltam. A gépemet szinte teljesen felismerte, az 5.1 szebben szól mint win alatt, a SOF nagyon szép, tökéletes 3d-s grafika tehát játszani is lehet linux alatt már
Egyedül a flash szerkesztőt hiányolom. Amit találtam nem az igazi. De még az emulátorokat nem néztem. Talán azzal menni fog.
-
Met30
tag
Nekem sikerült letöltenem a powerpack változatát s hatalmasat csalódtam benne. Persze pozitív értelemben. Alighanem ezt a verziót hivatalosan is megfogom rendelni, mivel szerintem megéri.
- Végre tökéletesen mennek a 3d-s alkalmazások - nem tudom ez az ati és az nvidiás drivereknek köszönhető e, amik a lemezen vannak. Mindenesetre a hivatalos driverrel nem futottak ilyen szépen az általam kipróbált programok.
- Egy noname webcamom van, s már alapból letudom tölteni a vele készült képeket. Igaz kameraként még nem sikerült elindítani, de már azon vagyok, hogy menjen az is.
Egyetlen negatívuma az lenne talán, hogy alapból nincs xinerama támogatás, s ha összehozom akkor jelentősen - élvezhetetlené válik - csökken a 3d. De erről inkább lemondtam.
Egyszóval nekem nagyon bejött, s már többet vagyok az MDK-n mint winen. -
PWR
aktív tag
még egy ötletem van, próbálj meg eljátszani ebben a sorban a számokkal:
Option ''ZAxisMapping'' ''4 5''
pl. ''5 6'' ''6 7'', stb. de mindig két egymást követö szám legyen. Nálam pl. ''5 6'' van és ha ezt másra állitom, akkor vagy csak az egyik irányba müködik a scroller vagy semerre se. Asszem, hogy a számok attól függenek, hogy hány gombos az egér.
Üdv: PWR -
mkbla
senior tag
hmmm... érdekes, pedig mennie kell, nekem 2 usb-s egér is megy egyszerre, egy IBM optikai, meg egy A4tech rádiós optikai, gond nélkül....
ha a görgő emuláció be van kapcsolva akkor se megy?
ma még megnézem én is a konfigot, meg elmondom szájbarágósan h hogy kell beállítani, vagy laglább is ahogy nekem műxik... (ha nem felejtem el) -
PWR
aktív tag
ezt probald meg megnezni az XFree86config fileban:
Section ''ServerLayout''
Identifier ''XFree86 Configured''
Screen 0 ''Screen0'' 0 0
InputDevice ''Mouse0'' ''CorePointer''
InputDevice ''Keyboard0'' ''CoreKeyboard''
EndSection
es ez lesz a fontos:
Section ''InputDevice''
Identifier ''Mouse0''
Driver ''mouse''
Option ''Device'' ''/dev/mouse''
Option ''Protocol'' ''PS/2''
Option ''Emulate3Buttons'' ''off''
Option ''ZAxisMapping'' ''4 5''
EndSection
itt az Option ''ZAxisMapping'' ''4 5'' mindenkepp legyen benne, nalam okosabbak azt mondjak, hogy ettöl müxik a wheel...
Üdv: PWR -
mkbla
senior tag
szvsz úgy működnie kell, h ha azt állítod be, h szabványos ps/2-es (vagy usb-s) görgös egér, ott van a ps/2eseknél, (persze ha az van), nem baj ha a tesztnél nem érzékeli a görgőt, beállítod, le ok-ézod, ekkor se műxik, mert újra kell indítanod a grafikus felületet, és jó lesz.
-
PWR
aktív tag
Szia, hat csak egy tipp, föleg hogy nem vagyok a gepem elött: nem lett veletlenül a 3gomb emulacio bekapcsolva es ez kavar be? Nem biztos, csak igy eszembe jutott. este meg tudom nezni otthon, nekem nem volt ilyen gondom a logitech-el - a tipusat fejböl nem t'om, cordless ledes cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Windows 11
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Spórolós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Honor Magic V2 - Purple - Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest