Új hozzászólás Aktív témák
-
szabika
csendes tag
válasz
zLegolas #288 üzenetére
Idézet:
-------------------------------------------------------------------------------------------------
A script:
grab_lame
#!/usr/bin/perl
if ($ARGV[0] ne ''''){
$count = 1;
do {
$cdcap = system(''cdda2wav -D 0,0,0 -S 6 -x -t $count -O wav ~/CD_image/cdda.wav'');
$track = ''$ARGV[1]/track_''.$count.''.mp3'';
$enc = system(''lame -b128 -v ~/CD_image/cdda.wav ~/CD_image/$track'');
$count++;}
until $count > $ARGV[0];
system (''rm ~/CD_image/cdda.wav'');
system (''rm ~/CD_image/cdda.inf'');
exit;}
else{
print ''Használat: grab_lame {sávok száma} [célkönyvtár] \n\n'';}
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Ezt futtatni kell terminálba?
Vagy elég, ha a két fájlt bemásolom a megfelelő könyvtárba és indulhat is a grabbelés?
[Szerkesztve] -
ragazzo
őstag
válasz
zLegolas #263 üzenetére
Jó, egyetértek veled.Nem védeni akartam az újoncokat, csak néha nem tetszik a hozzáállás.Persze az általad leírt esetben megértem a beszólásokat.
Van valami olyan oldal ahonnan mandrake-re lehet cuccikat letölteni. A Szabilinux nem rossz, de sokmninden régi. A mandrake hivatalos oldalát meg tatarozzák. Megnéztem már a linux.lap.hu oldalt is.Ott már több érdekesség van. de az sem az igazi.
Más. Ma megpróbáltam nyomtatni, mondani se kell, hogy nem sikerült. Ezt is valahogy hozzá kell csatolni a rendszerhez, vagy csak installálni kellene valahogy. Gondolom, a nyomtató install cd-je nem jó, mert ott .exe file-al lehet installálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest