Aktív témák
-
sirály12
őstag
És működik. Mármint a net.
Már arra is rájöttem miért nem tudtam kitömöríteni: mert csak root-ként tudtam tömöríteni.
A kis progi amit ajánlottál, na az megoldotta a problémám.
Miután beírtam a resolv.conf-ba az adatokat azonnal beindult a net.
Kösz a segítséget. Hálám a sírig üldöz.
u.i.: most megyek progik után kutakodni. (kell jó mp3 lejáccó, lcd vezérlő progi, és a tunerhez valami progi) -
sirály12
őstag
Ma jutottam el odáig, hogy be akartam állítani a netet a linuxban. De nem tudtam kicsomagolni a fájlt amit küldtél. Ha megkérlek elküldenéd még egyszer?
Egyébként kipróbáltam a az a kis progit, király de hiányol valami fájlt ami tartalmazza a szolgáltatóm ip-jét vagy miét. Megnéztem a fájlt amire hivatkozott, és ott van a helyén, de üres. Ienkor mi van? -
-
sirály12
őstag
Megnéztem. És télleg úgy volt. Egy rakás hülye szöveg mászkált ha mozgattam az egeret. Tehát az egeret érzékeli, de akkor mért nem műxik.
Ha azt könnyebb, akkor mond el hogy kell belőni rajta azt, hogy a com-os egér működjön rajta. Nekem az is megfelel linux alá. Előre is kösz.
Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest