- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nos érdekes, KIS és NMS nem jelezte:
-
törölt tag
válasz
tknof1871 #863 üzenetére
Exportáld ki a könyvjelzőket.
Utána jelentkezz be a Chrome-ba, és a felhőben is takaríts, és lokálisan is. A lényeg, hogy teljesen tiszta legyen a profilod fent is meg a gépeden is. Egy kiegészítő se legyen fent se itt se ott. Aztán MBAM takaírtás, illetve az MBAM rezidens védelme folyamatosan fusson.
-
törölt tag
válasz
tknof1871 #854 üzenetére
Telepítsd újra de úgy, hogy eszerint járt el: https://support.malwarebytes.com/customer/portal/articles/1835311-how-do-i-uninstall-malwarebytes-anti-malware-?b_id=6438
Utána reinstall.
-
törölt tag
-
törölt tag
Utána kaptam még egy emailt, és egy linket
"Hi Laszlo,
I’m glad to hear things are resolved. I’ll go ahead and close this ticket – please let me know if there’s anything else I can help with.
If you’d like to share any feedback with us, you will be receiving a link to a short survey soon. Please let us know how we’re doing, and thanks for choosing Malwarebytes!
Regards,"A linken pedig:
-
törölt tag
válasz
#41133696 #847 üzenetére
Válaszoltak
"Welcome to Malwarebytes’ Customer Success and Support!
I’m sorry to hear about your issues. My name’s Radek and I will be glad to help you out.
This particular error is related to the maximum number of activations allowed. I did a reset of your license though – please try to reactivate the program and let me know how that went" -
törölt tag
válasz
Kolondrum #763 üzenetére
"Többször volt aktiválva és betelt."
Ez egyébként egy ekkora szenny dolog... mármint limitálni az aktiválások számát... mert újra kellett telepíteni a Windows-t és akkor ezt a cuccot is. Komolyan nem elég nyűg azzal bajlódni, még remeghet is az ember, hogy vajon a megvásárolt programját használni tudja e majd az új rendszeren is. Mondjuk Kaspersky mellett egyébként sem lenne szükség erre a cuccra. Szóval ha véletlen kitalálja, hogy vegyem meg újból, akkor nem használom, aztán cső.
-
törölt tag
Örülök, hogy megoldódott
Malwarebytes Anti-Malware Home (Premium) Full Scan - Intel Core i5 6600K - Youtube
Az új gépen megnéztem mennyi idő alatt végez az SSD teljes átvizsgálásával
Pontosabban mélyvizsgálat.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Teodor52 #803 üzenetére
Nos én kb 2011-ben léptem be hozzájuk utoljára amikor a Lifetime licencemet vettem. Szóval maximum tippeket adhatok. Például az oldalukon, töröld a fizetési beállításaidat, vagy írj nekik.
(#804) Narxis : "Írj a support-nak." majd ...és egyértelműen semmibe veszik a vásárlót"
Ha semmibe veszik, akkor feleslegesen ír nem? Egyébként nekem még nem volt gondom a kulccsal, pedig lassan 5 éve vásároltam tőlük. Azt persze én is úgy tartom, hogy évente fizetni érte felesleges... nem egy komplett biztonsági csomag, de még nem is AV... egyébként is, ingyenes vagy élettartam licenccel bíró termékekkel jól lehet védekezni.
Viszont már elég régen áttértek erre a fizetős modellre, és úgy látszik, hogy bejött a számításuk.
-
törölt tag
válasz
pappkarcsi #741 üzenetére
Jelenleg hivatalosan, közvetlenül a cégtől, nem vásárolható.
-
törölt tag
válasz
Mikulásbá #716 üzenetére
Így van, nálam sokáig NIS mellett volt használva, aztán Windows Defender +Agnitum Outpost Firewall PRO mellett, és abszolút nem éreztem semmilyen lassulást sosem.
(#717) SymbianOS : Ha 1 gépes licencet vettél, akkor csak 1 gépen használhatod egyszerre. Ennyi a kikötés, mindig csak egy gépen lehet aktiválva egy időben. Ha beaktiválod a laptopon, és később úgy látod, hogy az asztali gépen szeretnéd mégis használni, akkor laptopon uninstallálás, másikon aktiválás.
Gyenge gépeknél elképzelhető lassulás, de ott minden lassít... nálam 4 CPU-s, 8 GB RAM-os, SSD-s rendszeren nem okoz panaszt.
-
törölt tag
válasz
hfrankee #702 üzenetére
A Chrome kiegészítőid között lehet, takarítsd ki.
Pl nekem is volt ilyesmi: http://prohardver.hu/tema/google_chrome/hsz_13823-13823.html
-
törölt tag
Az első rész nem teljesen ismeretlen jelenség, használd a saját külön letölthető eltávolítóját: MBAM Clean Removal Process
A kulcsoddal viszont nem tudom miért variált, nálam ugyanaz van, mint amivel több mint 4 éve megvásároltam.
-
törölt tag
Köszi, itt pedig a változások listája:
"Malwarebytes Anti-Malware 2.1.8.1057
Improvements:
• License key is now displayed on the My Account screen
• Remaining subscription duration now displayed on My Account screen
• Implemented other licensing improvements to clarify license status
• Enhanced protection capabilities of Malwarebytes Anti-Malware Web Protection
• Numerous enhancements to prepare for full compatibility with Windows 10
• Enhanced Malwarebytes Chameleon's ability to fully restore Malwarebytes functionality when affected by a malware infection
• Updated data collection techniques to improve malware research and analysis
• Removed "Exclude" button on Website Blocked notification to reduce inadvertent allowing of malicious sites
• Updated button text on Malware Detected and Non-Malware Detected notifications to clarify meaning
• Added enhanced support for High DPI displays
• Enabled the Malwarebytes Anti-Malware Free version to receive incremental database updates
• Added appropriate copyright notices and license statements for all third-party open source software
• Corrected translation errors for core non-English languages (German, French, Spanish, Italian, Dutch, Portuguese, Brazilian Portuguese, Russian and Polish)
• Added support for Chinese Traditional, which is provided as a convenience for our users by a community volunteer and is not an officially supported language
• Several improvements to malware detection and remediation capabilitiesIssues Fixed:
• Reverted the temporary change in v.2.1.6 that disabled checking for updates prior to scheduled scans
• Fixed SDK Database load errors for error code 2 and 1812
• Removed obsolete "Terminate program when no threats are found" setting since scans now run from the tray application
• Fixed several crashes that could occur during scan and quarantine operations
• Fixed crash that occurred when clicking the Clear Policies link on Access Policies screen
• Fixed issue where "Show notification after successful update" setting was not properly retained during upgrade from v.2.1.4 to v.2.1.6
• Fixed issue where "Close notification" setting was not retained during upgrade from v. 2.1.4 to v.2.1.6 if the user had changed that setting back to 7 seconds after installing v.2.1.4
• Fixed issue on the Quarantine screen where unselecting a quarantined item disabled the Delete and Restore buttons
• Fixed issue where incorrect program version was listed in the scan logs
• Disabled option to specify rootkit scanning as part of a Hyper scan
• Fixed issue in Windows 10 Tech Preview and Windows 8.1 where Malwarebytes Anti-Malware was unable to start in certain cases after self-protection was turned on
• Fixed issue where Malwarebytes Chameleon did not load properly on Windows XP SP3 in certain conditions
• Fixed issue which prevented Malwarebytes Anti-Malware v.2.1.4 (and higher) from upgrading over certain Malwarebytes Anti-Malware v.1.75 consumer builds
" -
törölt tag
-
törölt tag
[ Módosította: #65675776 ]
-
törölt tag
Alapesetben én azt szoktam javasolni, hogy ilyenkor Windows újratelepítés, kivétel ez alól ha nagyon fontos menteni való van rajta. A mai biztonsági szoftverekkel inkább megelőzni kellene a bajt, és nem utólag orvosolni.
Ami Malwarebytes Anti-Exploit progit illeti, azért az MBAM-ba is beépíthetnék, attól még lehetne külön is árulni
-
törölt tag
-
törölt tag
Az új felugró:
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
#41133696 #583 üzenetére
Azóta annyit változott a helyzet, hogy kénytelen voltam az N7-ről az L7 II-re visszatenni a Facebook alkalmazást, így viszont az MBAM-ot váltotta az Avast:
L7 II-ről azért távozott, mert abban csak 768 MB RAM van, az Avast 50-et eszik az MBAM meg 20-at. N7-en majd elfér
-
törölt tag
válasz
Mikulásbá #582 üzenetére
Igen, viszont: én a telefont csak Skype-olásra használom, van rajta egy Facebook alkalmazás a kétlépcsős beléptetés miatt, nem böngészek rajta, és csak minimális mennyiségű alkalmazás van rajta, és azok is csak a Google Play-en keresztül frissülnek. A web böngészése lényegében nem zajlik rajta. Ja meg Internet rádiót hallgatok a TuneIn Radio PROval.
-
törölt tag
Tegnap csináltam egy FR-t az LG Optimus L7 II-n így egy "szűz" 4.4.2 LG féle gyári rendszer került élesítésre. Filóztam, hogy milyen védelmet tegyek fel. A Norton Mobile Security-ből még van hátra 293 nap, de mivel szakítottam a céggel, az kiese.Az Gondoltam még az AVG-re és az Avast-ra ezek közül az utóbbit pakoltam fel faterom Y330-as telefonjára, de az most nem volt itt, hogy lássam, mégis az ingyenes verzió miben kevesebb mint a fizetős. Nem tagadom, hogy egy pillanatig felmerült az is, hogy egyelőre semmilyen védelmet nem teszek fel, de aztán úgy döntöttem, hogy van egy olyan androidos védelmi program, aminek a PC-s verzióját is évek óta használom, és aminél nincs egyéb váratlan költség sem, és nincs tőle eltérő többet nyújtó verzió sem belőle. Igaz nem 100 millió letöltést ír a Google Play, mint AVG és Avast esetében, hanem pont annak az 1%-át, de én L7 II-nél a Malwarebytes mellett foglaltam állást
-
törölt tag
válasz
aclandiae #569 üzenetére
Ez kemény, ugyanis szépen átpakolja a forgalmadat illetéktelen DNS szerverre...
DNSChanger malware: how to check if you're infected, and how to fix it
-
törölt tag
válasz
jozsi252 #557 üzenetére
Hivatalosan, tehtá ami számlát is ad, az a fejlesztői oldallal szerződött partner. Azért fontos ez, mert egyrészt így biztosan legális példányos lesz, másrészt ha van valami technológiai problémád, akkor a kapott azonosítóra való hivatkozással tudsz kapcsolatba lépni a terméktámogatással.
-
törölt tag
Az ImgBurn-re:
-
törölt tag
Na akkor visszafelé válaszolom meg. Nemhogy a tűzfal, de hivatalosan az AV, modult sem váltja ki. Sőt a fentebbi képen látható, hogy aktív védelem mellett sem írja be a Windows Műveletközpontba magát, még a kémprogramok elleni védelemhez sem. Pedig utóbbi szekcióba, jóval szerényebb tudású programok is be szokták írni magukat. Az MBAM fejlesztői szigorúan veszik a kiegészítővédelem fogalmát.
Az önvédelmi modul (ilyen van az Agnitum termékekben is), arra való, hogy megakadályozza, hogy egy kártékony kód inaktiválja a program védelmi funkcióit. A frissítési beállításoknál alapértelmezetten 7 napos időintervallum van megadva a figyelmeztetésre, miszerint az adatbázis elavult, ezt érdemes átállítani, a minimumra azaz 1 naposra.
-
törölt tag
válasz
Mikulásbá #515 üzenetére
Az imént ez a verzió olyat tett amilyet még egyik sem nálam - eddig mondjuk újra nem kellett telepíteni.
Szóval nálam nem a program ajánlotta fel az új verziót, hanem én töltöttem le az MBAM oldaláról majd felfrissítettem rendszergazdai fiók alatt. Utána átjelentkeztem (onnan ki, netezős fiók alá meg be), és az alábbi képpel boldogított, azzal a különbséggel, hogy már nemcsak a rosszindulatú webhelyek elleni védelem nem volt bekapcsolva, hanem a Malware védelem sem. A többi ugyanaz volt, azaz hiába kattintottam a hiba kijavítására nem tette. Gyorsan újraindítottam a gépet, mert ez lett volna az utolsó lépés az újratelepítés előtt, de most jó. Szóval 2.0.3-tól valamit nagyon elcsesztek...
-
törölt tag
válasz
Mikulásbá #513 üzenetére
Hát a 2.0.3 óta több alkalommal kellett újratelepíteni Windows 8.1 rendszeren, mint az azt megelőző két évben.
Legutóbb egyébként tegnap.
-
törölt tag
Malwarebytes Anti-Malware
www.malwarebytes.org
Detection, 2014.10.31. 13:27:37, SYSTEM, PHENOM-II-X4, Protection, Malware Protection, File, Trojan.Pseudo.tmvwr, C:\Program Files (x86)\TeamViewer\Version9\TeamViewer_Service.exe, Quarantine Failed, 5, A hozzáférés megtagadva. , [xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx](end)
Az új pár napos MBAM Premium ugrott rá, de eddig is ment a TeamViewer, szóval FP-s lehet.
VT eredmény: Észlelési arány: 1 / 54
Szerk: én nem tapasztaltam lassulást.
-
törölt tag
Friss és ropogós
-
törölt tag
Ja most néztem meg jobban a képet, meg a hsz-ben a neve ott van:
A WebsSearches böngésző Hijacker szoftver eltávolítása
How to remove istart.webssearches.com (Firefox, IE, Chrome) - Youtube
-
törölt tag
Magam sem sűrűn használom, csak ma az történt, hogy egy állomány nem volt digitálisan aláírva, a Windows szólt, hogy megvédte a számítógépet, mert blokkolta addig is. A Norton szólt, hogy kevesen használják nem meggyőző... stb. Ment rá egy Nortonos ellenőrzés, és utána jött volna a helyi menüs MBAM féle, mert ne kelljen már külön betallózni... aztán csak lestem, hogy nincs sehol
-
törölt tag
válasz
Anonymous 01 #469 üzenetére
Valamelyik telepített kiterjesztésé lehet, amit aztán a Mozilla Sync újból letölt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged