- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Teodor52 #803 üzenetére
Nos én kb 2011-ben léptem be hozzájuk utoljára amikor a Lifetime licencemet vettem. Szóval maximum tippeket adhatok. Például az oldalukon, töröld a fizetési beállításaidat, vagy írj nekik.
(#804) Narxis : "Írj a support-nak." majd ...és egyértelműen semmibe veszik a vásárlót"
Ha semmibe veszik, akkor feleslegesen ír nem? Egyébként nekem még nem volt gondom a kulccsal, pedig lassan 5 éve vásároltam tőlük. Azt persze én is úgy tartom, hogy évente fizetni érte felesleges... nem egy komplett biztonsági csomag, de még nem is AV... egyébként is, ingyenes vagy élettartam licenccel bíró termékekkel jól lehet védekezni.
Viszont már elég régen áttértek erre a fizetős modellre, és úgy látszik, hogy bejött a számításuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- REpont és hulladékgazdálkodás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest