- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Google Pixel topik
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Apple Watch
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Teodor52
üzenetére
Nos én kb 2011-ben léptem be hozzájuk utoljára amikor a Lifetime licencemet vettem. Szóval maximum tippeket adhatok. Például az oldalukon, töröld a fizetési beállításaidat, vagy írj nekik.
(#804) Narxis : "Írj a support-nak." majd ...és egyértelműen semmibe veszik a vásárlót"
Ha semmibe veszik, akkor feleslegesen ír nem? Egyébként nekem még nem volt gondom a kulccsal, pedig lassan 5 éve vásároltam tőlük. Azt persze én is úgy tartom, hogy évente fizetni érte felesleges... nem egy komplett biztonsági csomag, de még nem is AV... egyébként is, ingyenes vagy élettartam licenccel bíró termékekkel jól lehet védekezni.
Viszont már elég régen áttértek erre a fizetős modellre, és úgy látszik, hogy bejött a számításuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Ableton Live 12 Suite Education
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Samsung Odyssey G5 LS27CG510 27 QHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest