Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Strapabíróbb és funkciógazdagabb lett a Galaxy SmartTag2
- One mobilszolgáltatások
- Néhány Pixelnél Wi‑Fi és Bluetooth hibákat hozott a januári frissítés
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Teodor52
üzenetére
Nos én kb 2011-ben léptem be hozzájuk utoljára amikor a Lifetime licencemet vettem. Szóval maximum tippeket adhatok. Például az oldalukon, töröld a fizetési beállításaidat, vagy írj nekik.
(#804) Narxis : "Írj a support-nak." majd ...és egyértelműen semmibe veszik a vásárlót"
Ha semmibe veszik, akkor feleslegesen ír nem? Egyébként nekem még nem volt gondom a kulccsal, pedig lassan 5 éve vásároltam tőlük. Azt persze én is úgy tartom, hogy évente fizetni érte felesleges... nem egy komplett biztonsági csomag, de még nem is AV... egyébként is, ingyenes vagy élettartam licenccel bíró termékekkel jól lehet védekezni.
Viszont már elég régen áttértek erre a fizetős modellre, és úgy látszik, hogy bejött a számításuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs