Hirdetés
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jenne
őstag
válasz
üzenetére
"...Mondjuk Kaspersky mellett egyébként sem lenne szükség erre a cuccra..."
Ezt csak megerősíteni tudom. Évekig a MBAM Pro-t használtam ESET mellett. Aztán visszaváltottam Kasperskyre és már nem vettem meg a PRO-t csak a Free MBAM van fent a Kasper mellett. Kasper előtti időkben rendre talált dolgokat a MBAM de amióta a Kasper van fent (közös életünk harmadik évet kezdtem meg nemrégen) azóta egyre ritkábban futtatom a MBAM keresést, el is felejtem lassan, hogy a gépemen van, és akkor sem talál semmit.
Kaspersky megoldja egyedül.
Ezt is.
Ez nem a Kaspersky fényezése akarna lenni, ha valakinek ez jönne le, csak leírtam nálam mi a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / ThinkStation P330 SFF/számla, garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest