Új hozzászólás Aktív témák
-
Jenne
őstag
válasz
üzenetére
Leszedtem majd újra feltettem. A free-vel kezdtem, majd rögtön a telepítés után fel is frissítette magát az újabb verzióra. Miután ez megtörtént, beírtam az ID és a KEY adatokat és íme...

Viszont a Licenc adatoknál még mindig teljesen más kulcs szerepel mint az enyém és amit én megadtam.
Ez meg miért van így fogalmam nincsen, de így marad ha ezzel is PRO verzióm van. Évekig mindig ez a kulcs volt és ez is volt látható meg exportálva/importálva is. Most viszont már ilyen lehetőséget sem találok a programban. Kivették volna belőle?

Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Linux Mint
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Antivírus szoftverek, VPN
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi