Hirdetés
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Mikulásbá
üzenetére
Az imént ez a verzió olyat tett amilyet még egyik sem nálam - eddig mondjuk újra nem kellett telepíteni.
Szóval nálam nem a program ajánlotta fel az új verziót, hanem én töltöttem le az MBAM oldaláról majd felfrissítettem rendszergazdai fiók alatt. Utána átjelentkeztem (onnan ki, netezős fiók alá meg be), és az alábbi képpel boldogított, azzal a különbséggel, hogy már nemcsak a rosszindulatú webhelyek elleni védelem nem volt bekapcsolva, hanem a Malware védelem sem. A többi ugyanaz volt, azaz hiába kattintottam a hiba kijavítására nem tette. Gyorsan újraindítottam a gépet, mert ez lett volna az utolsó lépés az újratelepítés előtt, de most jó. Szóval 2.0.3-tól valamit nagyon elcsesztek...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest