Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Mikulásbá
üzenetére
Az imént ez a verzió olyat tett amilyet még egyik sem nálam - eddig mondjuk újra nem kellett telepíteni.
Szóval nálam nem a program ajánlotta fel az új verziót, hanem én töltöttem le az MBAM oldaláról majd felfrissítettem rendszergazdai fiók alatt. Utána átjelentkeztem (onnan ki, netezős fiók alá meg be), és az alábbi képpel boldogított, azzal a különbséggel, hogy már nemcsak a rosszindulatú webhelyek elleni védelem nem volt bekapcsolva, hanem a Malware védelem sem. A többi ugyanaz volt, azaz hiába kattintottam a hiba kijavítására nem tette. Gyorsan újraindítottam a gépet, mert ez lett volna az utolsó lépés az újratelepítés előtt, de most jó. Szóval 2.0.3-tól valamit nagyon elcsesztek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok : ! Legjobb Árak ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi