Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Mobil flották
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iOS alkalmazások
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymous 01
tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám, h mikor lefuttatom a Malware-t, rendszeresen talál egy Pup optional default search 'vírust'. Már manuálisan is kitöröltem belőle, ahol találta a C-be (Mozillánál) meg karanténba is rakattam, onnan is töröltettem vele, de csak ott van, minden egyes lefuttatásnál, megtalálja...
Ezzel mit tudok kezdeni?
Előre is köszi a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Yettel topik
- Házi hangfal építés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Tesla topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Részletfizetés.Bontatlan. Gamer szék noblechairs HERO PU Bőr fekete/fekete 24 hónap garancia.
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezzel mit tudok kezdeni?