Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
- Google Pixel topik
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tegnap csináltam egy FR-t az LG Optimus L7 II-n így egy "szűz" 4.4.2 LG féle gyári rendszer került élesítésre. Filóztam, hogy milyen védelmet tegyek fel. A Norton Mobile Security-ből még van hátra 293 nap, de mivel szakítottam a céggel, az kiese.Az Gondoltam még az AVG-re és az Avast-ra ezek közül az utóbbit pakoltam fel faterom Y330-as telefonjára, de az most nem volt itt, hogy lássam, mégis az ingyenes verzió miben kevesebb mint a fizetős. Nem tagadom, hogy egy pillanatig felmerült az is, hogy egyelőre semmilyen védelmet nem teszek fel, de aztán úgy döntöttem, hogy van egy olyan androidos védelmi program, aminek a PC-s verzióját is évek óta használom, és aminél nincs egyéb váratlan költség sem, és nincs tőle eltérő többet nyújtó verzió sem belőle. Igaz nem 100 millió letöltést ír a Google Play, mint AVG és Avast esetében, hanem pont annak az 1%-át, de én L7 II-nél a Malwarebytes mellett foglaltam állást

Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Steam topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Villanyszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs