- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A Malwarebytes' Anti-Malware az egyik legkiválóbb kiegészítő-kémprogramvédelem a piacon, melynek nagy előnye, hogy szinte bármilyen komplett Internet biztonsági csomag mellett használható rezidens védelemmel anélkül , hogy a rendszer stabilitása egyáltalán veszélybe kerülne.
Fontos hangsúlyozni, hogy a szoftver kiegészítővédelem , és nem helyettesíti önmagában egyik komplett csomagot sem, de még az AV-t sem.
Az ingyenes verziójáról én magam is írtam egy cikket most már mondhatom, hogy pár éve, hiszen még 2009-et írtunk.
A szoftvernek van egy ingyenes verziója, mely amolyan eset után védelmet nyújt csak bár azt hatékonyan. Az informatikában mint úgy minden másban a legfontosabb azonban a megelőzés. Az ingyenes verzió erre alkalmatlan. A Malwarebyte's-ból nem jelenik meg minden évben új verzió, jól példázza ezt az is, hogy a 2009-es cikkben is az 1.41-es verzió szerepelt és most 2011 majdnem közepén is az 1.50-esnél tartunk.
A Windows 7 biztonsági központjában nem hogy zavart ,de még jelenlétet sem mutat, és ez most jó!
Nagyon fontos tudni, hogy a Malwarebytes' Anti-Malware lifetime azaz élettartam licences termék, és nem szükséges évről évre súlyos pénzösszegekért megvásárolni. Elég egyszer, de csak annyi gépen használhatjuk, ahány gépre vásároltuk a licencet, ez általában egy. Természetesen ha az évek folyamán alaplapot cserélünk akkor nyugodtan átköltöztethetjük a Malwarebytes' Anti-Malware-t is az új gépre. A kikötés csupán az, hogy egyszerre csak egy gépen használhatjuk.
A termék ára barátinak mondható, én kedvezménnyel 4198 Ft-ért vásároltam meg, a szoftver tud magyarul is , rendelkezik heurisztikus védelemmel , és ami szintén nagyon fontos a fizetős verzió tartalmaz egy rendszeresen frissített rosszindulatú webhely blokkoló szűrőt is.
A termék élettartam licencelése a 2014-es esztendőben megszűnt, azóta éves előfizetésre van lehetőség.
A topic-ot azért indítottam, mert bár igen sokan használják ezt a kitűnő szoftvert itt a fórumon, nem volt eddig saját topicja , holott minden szempontból méltó a termék erre.
[ Módosította: Karma ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 10
- Színhelyességre fókuszáló, menedzselhető monitorral jelentkezett a BenQ
- iPhone topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- CREALITY Ender-3 V3 KE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest