- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- iPhone topik
-
Mobilarena
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
user26
senior tag
Csak az egyértelműség miatt írom le...
"a requires additional setup-nál OK és letölti amit kell, megcsinálja amit kell és restart-ol. Ez normális."Tehát le okézom, bejön egy ablak, amiben 3 opciót tudok választani
- Select and Patch File
- Direct Install (Recommended)
- Install to Inactive Slot (After OTA)A középsőre megyek, lefut pár parancs, aminek gondolom kell, és jobb sarokba egy Reboot felírat. Erre rá megyek, telefon újra indul.
2. (kettes) pontból azt értem, hogy Magisk fő oldalon fent bal sarokba van egy "Hide" gomb, amire rá kell menni. Rá mentem, de nem tudom, hogy minek kell történnie.
10. (tízes) pontból azt értem, hogy Zygisk bekapcsoltam, és a Enforce DenyList -et, majd újra indítottam a telefont. Újra indult, ekkor a Configure DenyList -re bökök, majd fent jobb oldalt három pötty -> Show system apps -be pipálom, és itt a google play szolgáltatásokat bepipálom, majd telefont újra indítom.
Újra indítást követően, Magisk -t indítom, megnézem a DenyList -t, hogy a pipák benn maadtak-e, igen bent.
Letöltöm a Play-ból a SafetyNet appot, és elindítom. "Passes"Aztán akkor most a következőt tettem, Magisk/beállítások/Hide the Magisk app -ra mentem, adtam nevet a felugró ablakba: "ezkell" le okéztam. Ennyi eddig.
Itt a képek.
Akkor szeretném kérdezni, hogy most kell-e még valamit csinálni, vagy valamit nem jól értelmeztem a Magisk - root témában ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone Air / iPhone 17/ iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest