- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Március 30-án mutatkozik be a Vivo Pad6 Pro
-
Mobilarena
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
AcCEsS
senior tag
Köszi crok az invitálást a githubos safetynet-fix oldalról (A githubon Alacika vagyok)!
A keresővel átnéztem ezt a fórumot, de nem találtam megoldást a CIB Bank applikáció root-figyelmeztetés problémájára. Kb. 5 éve használok egy OnePlus 3T-t a gyári Android 8.0-val, rootolva és a Magiskkel felturbózva. Minden Magisk modul jól működik vele, a Magisk Hide működése is ok, minden program jól fut vele, kivéve a CIB Bank. A Magisk neve is el lett rejtve, jelenleg ManagerM, és a SafetyNet check is hibátlanul lefut. A CIB Bank meg minden indulásnál figyelmeztet, hogy rootos a rendszer. Persze a teljes CIB Bank app eltávolítás/újratelepítés megvolt (többször is), de nem hozott megoldást. Ezért örültem meg a SafetyNet Fix modulnak, de azzal sem megy. Valszeg a CIB Bank app valami spéci módon ellenőrzi a root meglétét. Szóval, van rá valami megoldásod vagy találkozott már valaki valami megoldással?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciácal
- Samsung Galaxy A55 - 256 GB - kék (311) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Apple iPhone 14 Pro - 256 GB - szürke (310) Használt, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max - 128 GB - kék (309) Használt, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A keresővel átnéztem ezt a fórumot, de nem találtam megoldást a CIB Bank applikáció root-figyelmeztetés problémájára. Kb. 5 éve használok egy OnePlus 3T-t a gyári Android 8.0-val, rootolva és a Magiskkel felturbózva. Minden Magisk modul jól működik vele, a Magisk Hide működése is ok, minden program jól fut vele, kivéve a CIB Bank. A Magisk neve is el lett rejtve, jelenleg ManagerM, és a SafetyNet check is hibátlanul lefut. A CIB Bank meg minden indulásnál figyelmeztet, hogy rootos a rendszer. Persze a teljes CIB Bank app eltávolítás/újratelepítés megvolt (többször is), de nem hozott megoldást. Ezért örültem meg a SafetyNet Fix modulnak, de azzal sem megy. Valszeg a CIB Bank app valami spéci módon ellenőrzi a root meglétét. Szóval, van rá valami megoldásod vagy találkozott már valaki valami megoldással?
crok