Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
-
Mobilarena
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
AcCEsS
senior tag
Köszi crok az invitálást a githubos safetynet-fix oldalról (A githubon Alacika vagyok)!
A keresővel átnéztem ezt a fórumot, de nem találtam megoldást a CIB Bank applikáció root-figyelmeztetés problémájára. Kb. 5 éve használok egy OnePlus 3T-t a gyári Android 8.0-val, rootolva és a Magiskkel felturbózva. Minden Magisk modul jól működik vele, a Magisk Hide működése is ok, minden program jól fut vele, kivéve a CIB Bank. A Magisk neve is el lett rejtve, jelenleg ManagerM, és a SafetyNet check is hibátlanul lefut. A CIB Bank meg minden indulásnál figyelmeztet, hogy rootos a rendszer. Persze a teljes CIB Bank app eltávolítás/újratelepítés megvolt (többször is), de nem hozott megoldást. Ezért örültem meg a SafetyNet Fix modulnak, de azzal sem megy. Valszeg a CIB Bank app valami spéci módon ellenőrzi a root meglétét. Szóval, van rá valami megoldásod vagy találkozott már valaki valami megoldással?
Új hozzászólás Aktív témák
- Witcher topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bittorrent topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Ez a mondat angolul?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cyberpunk 2077
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A keresővel átnéztem ezt a fórumot, de nem találtam megoldást a CIB Bank applikáció root-figyelmeztetés problémájára. Kb. 5 éve használok egy OnePlus 3T-t a gyári Android 8.0-val, rootolva és a Magiskkel felturbózva. Minden Magisk modul jól működik vele, a Magisk Hide működése is ok, minden program jól fut vele, kivéve a CIB Bank. A Magisk neve is el lett rejtve, jelenleg ManagerM, és a SafetyNet check is hibátlanul lefut. A CIB Bank meg minden indulásnál figyelmeztet, hogy rootos a rendszer. Persze a teljes CIB Bank app eltávolítás/újratelepítés megvolt (többször is), de nem hozott megoldást. Ezért örültem meg a SafetyNet Fix modulnak, de azzal sem megy. Valszeg a CIB Bank app valami spéci módon ellenőrzi a root meglétét. Szóval, van rá valami megoldásod vagy találkozott már valaki valami megoldással?
crok