Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- iPhone topik
- Netfone
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
-
Mobilarena
Üdvözöllek Síkjáró (Planeswalker) a Magic the Gathering: Arena topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
Topikgazda
-
Lmh
őstag
válasz 0karmacoma0 #693 üzenetére
köszi!
amiket írtál azt majd kiszótárazom otthon nem vágom az mtg szakzsargont.Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
félisten
Tekintve, hogy 3 jelentkező volt, mindenki kap egy kódot.
De kettőt elhasznált belőle 2 cimborám, szóval gl."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
0karmacoma0
senior tag
Ezen az oldalon tudod ellenőrizni mekkora esélyed lesz kijátszani a lapjaidat. Sajnos taplandeket használva nagyon nehéz erős többszínű palit építeni. Én általában a maximális 4-4 shock és check landet szoktam belepakolni egy kétszínű pakliba, ha épp nincs meg a kellő mennyiség taplandekkel egészítem ki én is, de 8 kétszínű landem mindig van. A Shocklandek iszonyú fontosak, mert azok basic landnek számítanak a check landeknek. Persze ha csak splashelve van egy szín akkor meg lehet úszni kevesebből is, de sajnos erre idővel be kell áldozni a widcardokat, ha nagyon tetszik egy deck.
Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00-1102/characters
-
Lmh
őstag
válasz Dobi 562 #690 üzenetére
Merchant is tol minden félét. ranked, kisebb nevezős eventek...
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Lmh
őstag
Egy kérdés:
Ti a dual landeket hogyan számítjátok a paklitokba? Milyet és mennyit raktok egy kétszínű pakliba? Mondjuk 60 lapos meg 70 lapos pakliba?
Én 60 laposba 5-6db-ot rakok. Az 1-et ami nem tappolva jön ha már van lent basic land, azt alapból berakom. A sima tappolva lejövős dualokból meg 4-5-öt szoktam.[ Szerkesztve ]
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Lmh
őstag
Csípem ezt a Merchant gyereket, tetszik, ahogy mindenféle deckkel kísérletezik, mindent kipróbál. Szegényt nem is gyakran látom nyerni xD Kicsit magamra ismerek benne.
Sokkal szimpibb, mint a Day9 csávó Ő 97%-ban nyer, de csak az undorító meta deckeket tolja. Dög unalom.[ Szerkesztve ]
-
ldave
Topikgazda
Draft-ot még sosem játszottam, csak Sealed-et, szóval ha nem lesz más jelentkező, akkor szívesen kipróbálnám.
Sealed-ből hármat mentem most hétvégén, 5-4-5 lett a győzelmeim száma, hétig sajna nem sikerült eljutnom, de így sem volt rossz. Vicces, hogy a 4-as menet pont akkor lett, amikor Oketrát húztam, nem tudtam rendesen kijátszani sosem. A két másikban nem is volt használható mythic lapom, mégis tovább jutottam. Főleg a Sorin + Wanderer összeállítás jött be, izgalmas meccsek voltak.
[ Szerkesztve ]
A Slime draws near! Command?
-
félisten
Aki szeretne prerelease kódot, írjon rám egy PÜ-t!
Este kisorsolom.
3 van, de ebből kettő el lett lőve, szóval az izgalom még akkor is fog tartani, ha "kaptál kódot"."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Lmh
őstag
válasz Dobi 562 #681 üzenetére
Áh köszi, közben letettem róla. Annyira semmi kártyám nincs a meta vampire deckekből, hogy inkább hagyom.
-
ldave
Topikgazda
Ma nagyon felba....t a játék, sealed-ben húztam egy Oketra-t, csináltam vele egy paklit, egyszer jött csak a kezembe, akkor is eldobatta velem egy Toll of the Invasion-nel, az pedig nem teszi vissza a pakliba harmadik helyre 4:3 lett a vége így, annyira nem érte meg a többi lap.
-
Dobi 562
addikt
Itt egy vampire deck.
History of Benalia helyett raknek bele Radiant of Destiny-t, Ajani helyett meg valami vampirt. Ha mar vampire deck.
-
Lmh
őstag
válasz Dobi 562 #679 üzenetére
Remélem aztán a 4. körben kinulláztad ;-)
Ajani's Pridemate még sokáig velünk lesz, látom :-) Ez a rajz sokkal jobb, mint a core set-es. Az nagyon nem ütötte meg a szintet.
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
Jezusom most talalkoztam egy Boros deck-el ami 3. korben belem vert 17-et.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Ez a Selesnya proliferate deck, nagyon fun. Osszeraktam a maradek wild cardjaimbol. -
Lmh
őstag
válasz Dobi 562 #677 üzenetére
fúúha, mit raktam össze.... ez pármeccsenként változik Pláne tegnap változott sokat, hogy bejöttek az új lapok. A hétvégén ha kialakul valami fixebb akkor linkelem.
-
Dobi 562
addikt
35k aranyam volt abbol nyitottam 35 boostert.
Grixis dragon mar ossze volt rakva regota, most csak a War of the Spark lapok kellettek bele. Szeretem a "tematikus deck"-eket.
En nagyon sokaig jatszottam vampir deck-el, bo1-ben normal play-ben eleg jok tudnak lenni. Linkeld be, hogy mit raktal ossze eddig akkor tobbet tudnank mondani.
[ Szerkesztve ]
-
Lmh
őstag
Jogos...tudja a fene mit akarok :-)
Most egy ideje Vampire decket tolok leginkább. Spark előtt is már azzal próbálkoztam.
Most nyitottam 32 spark csomagot goldból, jött jópár planeswalker, meglátom mire lesznek jók,egyelőre nem abban a szinkombinációban jöttek amiket szeretek játszani.
Vámpír paklimhoz viszont húztam két Sorin, Vengeful Bloodlord-ot. Annyira nem OP, chupacabrát raktam be miatta a vampir paklimba, lényt ölni, visszahozni...vámpírrá is válik, a többi lényem ugyis vámpír. Egyelőre ennyi..várom az ötleteket xD
Most először használtam el wildcardokat is erre a vámpír paklira. Tudom, h nem túl meta...de valamiért tetszik.
Van egész jó monored aggro deckem is, de full unalmas, ez a vámpíros hasonlít az igazi magicre legalább :-)Mi a véleményetek? Van benne ráció hosszú távon?
(Anno a pirate-ban láttam fantáziát de leálltam vele, itt sem javasoltátok, hogy belefektessek, igazatok is volt.)Dobi: fúú mennyi PW....te is nyitottál ezt-azt látom Gondolom ez EZ win volt :-)
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
Eddig egy deck-et jatszottam, Grixis dragons. Nagyon fun, persze majd ha beall a meta es mindenki aggro-t jatszik BO1-ben akkor nem kell majd elovenni (vagy csinalni kell hozza sideboard-ot bo3-hoz).
-
sagem
addikt
Ööö ezt a store-> reedem code résznél kell beírni? Mert nekem failet dob rá Illetve van a twitch prime mellé is akció, ami mindenkinek egyedi kódot ad és egy "Arena Boros Legion Deck"-et ér, de ezt a kódot sem tudom beváltani Konkrétan két napja kezdtem el a játékot, gondoltam ha már vannak ilyen kódok beváltom őket de ez így
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
0karmacoma0
senior tag
Aki Bolastól félt, hogy undorítóan erős, az szerintem féljen Gideontól. Amúgy 3/3 Bo3-at nyertem eddig a BW Midrange-el amit korábban linkeltem. Mind a 3 PW nagyon erős benne. Sorin-t tartottam kétségesnek, de azt kell mondjam nagyon is hasznos. Az aggro deckek először ignorálják, aztán rájönnek, hogy baromira helyben járnak ellene. Lily passzívja egy olyan brutális vaule machine, hogy simán üti a relic seeker Vraskat. Gideon meg fáj. Nagyon. Lényegében 3 manáért megnyeri a játékok többségét. Nem tudom elképzelni, hogy ne lassítson kicsit WW, hogy berakja ezt a lapot. Undorítóan erős. El tudom képzelni, hogy az elderspell játszható lap lesz miatta. A rohadék a desparkot is kikerüli. Tuti kell valami sideboardra ellene.
[ Szerkesztve ]
Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00-1102/characters
-
Lmh
őstag
Köszi!
Akkor mostantól a sparkos boostert éri meg legjobban nyitni?
-
ldave
Topikgazda
Indul a buli!
PlayWarSpark kód ad három új packot.
-
Lmh
őstag
Egyre durvább és durvább lesz ez a játék Ezért lehet ujra meg ujra eladni a kártyákat :-)
Anno 4-ért megöltél egy creature-t, aztán háromért, aztán háromért lényt vagy enchantmentet, aztán most látom, hogy sparkban már háromért permanenst ölsz, ugyanazért a mana costért mint a mortify.
Hogy a sok kétmanás nonmerfolk meg nonlegendary destroyolo spellről ne is beszéljek Most jön olyan is, hogy kettőért legalább 4 mana costos permanenst exile-olhatsz...szupi :-)
Rengeteg hasonló inflálódás van, nyilván mindenki tudja aki itt fórumozik :-)
A másik kedvencem a graveyard, aztán exile, ahonnan elvileg régen nem nagyon lehetett visszahozni lényt, az volt a lényege, aztán jöttek ezek az amig játékban van az adott exile-t kiváltó permanens exile, de mondjuk simán instanttal vagy sorceryval exile-olt lényt nem igazán lehetett visszahozni...most már azt is egyre több lapnál látom.
Lassan bevezethetnek valami újat. valami túlazoperencián száműzést és 3-ért, aztán kettőért, aztán egyért már nem csak permanenst ölsz, hanem instant win.[ Szerkesztve ]
-
Lmh
őstag
https://www.youtube.com/watch?v=UosaiPwddZ8
haha az az első komment adja, hasonlót éltem meg
"I quit magic and when I restarted someone played a card and said that it was a planeswalker. I replied that I only had mountains and no plains so why'd it matter? It mattered..."[ Szerkesztve ]
-
ldave
Topikgazda
Belenéztem pár WAR előzetes stream-be, most indultak, simán repkednek a harmadik körös 10+ sebzések Durva lesz ez a kiegészítő.
-
Lmh
őstag
duelsben ha nyitottam uj lapokat akkor azokat jelezte a collectionben, hogy uj.
most ha nyitok boostert, akkor sehol nem látom hogy melyikek az ujak, igaz?
elég idegesítő, amikor véletlenül mellényomok a booster nyitás után és eltűnnek a lapok...és nem tudom mit nyitottamSteam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
0karmacoma0
senior tag
válasz Dobi 562 #657 üzenetére
Ja a Bolas dekkek nagyon izgalmasak. A legérdekesebb lapok kékkel és feketével vannak keverve ebben a kiegben.
Én még erre próbálok rá. Az Enigma Drake-eket kiszedtem, mert a Finale Promise-al nem jó szinergia, csak aggro matchup esetén pakolom vissza sideboardról. Lightniong strike a plus bursthöz van ha sikeül spelleket copyzni vagy recastolni, de megfeleztem Ral outburstel. Utóbbiban még nem vagyok biztos, ha nem lesz jó, akkor 4 strike lesz. Ez az a dekkem amivel kapcsolatban a legbizakodóbb vagyok. Nagyon nagyot nem csavartam az eredeti koncepción, és szerintem control ellen is okozhat meglepetéseket.
-
Dobi 562
addikt
válasz 0karmacoma0 #656 üzenetére
En valoszinu Grixis midrange/control-t fogok
osszerakninetdeckelni.Van par lap ami nagyon tetszik.
Enter the God-Eternals, Angarath`s Rampage, Nicol Bolas, Dragon-god
Bar valoszinu az uj meta kezdeten valami aggro-val probalkozok amig ki nem kristalyosodik hogy mi lesz nagyon eros.
[ Szerkesztve ]
-
0karmacoma0
senior tag
Na nekem ez az első próbálkozásom. Valami ilyesmivel kezdek majd. Van pár kérdéses cucc. Curel celebrant lehet nem éri majd meg, Sorin és Gideon majd kiderül, nem akartam elszállni a walkerekkel, de még így is soknak érzem. Szerintem az agro megfogására van elég blocker removal és lifegain, más midrange-ek ellen Lily nagyon fontos lesz, mert őt kell megvédeni a győzelemhez, a korai lények teste kicsit gyengébb mint egy átlagos mid pakliban. Controll ellen nem hiszem, hogy nagyon jó lesz. Nehéz lesz asztalra juttatni a plainswalkereket, lerohanni meg nem nagyon lehet őket Enforcerekkel meg Celebrantokkal.
[ Szerkesztve ]
-
0karmacoma0
senior tag
válasz Dobi 562 #654 üzenetére
A vége úgy is az lesz, hogy esperbe beledobnak 2-t az új Teferiből, meg a Dovin Vetoból és az lesz a top deck. Viccet félretéve én valami fekete-fehér decket akarok összerakni, amiben elfér Liliana és esetleg Sorin, de nagyon nem férek bele a 60 lapba. Személy szerint az Oath of Kaya és a Despark miatt nem Rakdos felé mentem. Szerintem nagyon hasznos lapok lesznek a várható metaban.
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
Tok jo, hogy 10 percig tart egy BO1 meccs, mert az ellenfel (jellemzoen monored plejer) mikor a 4. korben meg 15+ hp-m van neki meg ures a keze, akkor elkezdi huzni az idot...
-
Badlof2k
senior tag
Miért hal le állandóan a játék Preparing Assetsnél? Jó lenne játszani de minden amit az oldalon is javasoltak bepróbáltam és nope nem hat :") valakinek ötlet ? Néha random elindul , már ide oda telepitgettem le föl hátha de nem akarja az igazat, régóta tudott bug és nincs javitva elég lol
[ Szerkesztve ]
"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "
-
ldave
Topikgazda
válasz Dobi 562 #648 üzenetére
Szintén Esténként megpróbálom a napi négy győzelmet és a küldetést megcsinálni. Csináltam egy lifesteal paklit, érzésre 50% felett nyerek vele sima Play-ben, egyelőre ennyi. Most kb 30 ezer aranyam van, meg a hétvégén tervezem megvenni az 50 eurós WAR csomagot, aztán meglátom hogy alakul a meta.
-
Dobi 562
addikt
válasz 0karmacoma0 #641 üzenetére
Nem tudom en sem, de a War of the Spark miatt kezdtem ujra napi szinten kifarmolni az aranyat mert tetszenek az uj lapok.
-
Lmh
őstag
a magic szégyene és halála az ilyen lap.
-
0karmacoma0
senior tag
Csak én vagyok úgy, hogy nézegetem a kiszivárogtatott lapokat, és elképzelésem sincs mit akarok csinálni belőlük? Az előző kiegben ugye nagyon szét voltak választva a guildek, könnyű volt rákoncentrálni egy témára, de most van vagy 6-7 ígéretes PW, egy csomó erős spell, néhány jónak tűnő lény, de fogalmam sincs mihez kéne fogni. Valószínűleg valami fekete alapú izével kezdek, de elképzelésem sincs mit rakok bele. Nyilván van néhány egyértelmű erősítés WW-be vagy Esperbe(az új Tef is undorító mint az elődje), de új dologhoz túl sok a variációs lehetőség.
-
0karmacoma0
senior tag
-
Lmh
őstag
-
Dobi 562
addikt
-
félisten
A boros a RW aggro, van elég sok kis lény + vörös pump spellek amikkel simán lehet hatalmasakat ütni.
Meg ugye vannak jófajta first strike lények amik megeszik a patkányokat, meg simán be tudsz sideolni 3-4-5 lapot a ratdackek ellen.
Van az a patkány, amiből bármennyi lehet a deckben, az felülírja a singleton szabályt és minden második pakli az."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Lmh
őstag
piros agro singletonban? az kemény, nem gondoltam volna.
hogy néz ki a tied kb?Én most egy fehér-zöld paklit raktam össze rá. Erre a singletonra a legolcsóbb a beugró...kéne valami szórakozás estére, mert a heti és a napi questet már kipörgettem :S
Nem is értem, hogy a heti quest miért nem hosszabb, mint a napi.... érdekes.[ Szerkesztve ]
-
Lmh
őstag
Singletonozni szoktatok? Van valami tapasztalat? Nagyon pro deckek vannak? Pofozogépnek nem mennék
-
Lmh
őstag
Basszus mintha vmi mana átok lenne, eskuszom. en is szenvedek.
mondjuk en nem csak amiatt, de mindegy xD
egyebkent en regen sokszor csinaltam, es most itt is kezdek visszaszokni, h a standard ajanlottnal 2-3mal tobb foldet rakok a deckbe, attol fugg mekkora a deck.
mert rajottem h jobban utalok ugy kikapni ha nem jon a fold, mintha kicsivel tobb fold jon :-)Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
ldave
Topikgazda
Leültem picit játszani, legyen meg a napi gyorsan, erre 4 olyan menet volt egymás után, hogy 2-3 földem volt a negyedik kör után is, visszaestem egy rankot. Pedig már majdnem költöttem újra pénzt a játékra, most elvette a kedvem
-
Lmh
őstag
megvettem a welcome bundle, 1900ft volt. hát nem tudom mennyire érte meg...kartya nem igazan esett értelmes, de azért esett egy mythic wildcard meg azt hiszem 2 rare wildcard.
a gemet nem koltottem el, csak kinyitottam az 5 core19 boostert.Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
ldave
Topikgazda
Belefutottam egy streamen egy Esper Control mirror meccsbe, fél órát néztem, kb semmi nem történt közben, csak egymás szívatták, majd visszatették a lapokat a pakliba és kezdődött előröl.
-
Lmh
őstag
szerintem "játszottál"-lal is korrekt a mondat
-
Lmh
őstag
hehe, igen, éreztem, hogy már a kérdés is vicces.
Én azért korrektnek tartanék vmennyit, hogy mégse nulláról indulj, ha már korábban annyit güriztél.
De hát ezek a mai játékkészítők nem a korrektségről híresek, sajnos nagyon nem és egyre kevésbé.Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Lmh
őstag
válasz Dobi 562 #618 üzenetére
koszi. monoredtől hányok, de a kéket megfontolom. megnezem majd mennyi kell wildcardbol.
meg hogy szeptemberig megéri-e, aztan ugyis kuka.egyenkent rota utan nem jar valamennyi kompenzacio pack a sok kidobott lapert cserébe?
-
ldave
Topikgazda
Egy kis sztori összefoglaló: Nicol Bolas' Grand Scheme
-
Dobi 562
addikt
Monored aggro, Tier 1 deck. 8 rare, 0 mythic, a tobbi common es uncommon. Ha csak BO1-et jatszol akkor a sideboard-ot ossze sem kell raknod.
Monoblue tempo, tier 1 deck. 4 rare, 0 mythic.
Szerintem nem kell hozza penz, hogy egy ilyet osszerakj.
[ Szerkesztve ]
-
ldave
Topikgazda
Reddit-en találtam egy számítást arra, hogy nagyjából mennyi packot kell nyitni ahhoz, hogy teljesen legyen az adott set (4 db minden rare és mythic lapból) wildcardokat és a vaultot is figyelembe véve:
205 nyitás kell a rare lapokhoz, 305 pedig a mytichez.
F2p játszva, napi küldetéseket és napi négy győzelmet számolva egy set ideje alatt ~170 packra elegendő gold jön össze, feltételezve hogy mindet arra költöd.
Tehát az összes rare laphoz kell még ezen felül még legalább 50 nyitás, az összes mythichez pedig még további 90 pack (140 összesen).Egyéb játékmódok persze ezt mind befolyásolják, ez a számítás csak pack vásárlásra és az abból jövő rare és mythic wildcardokara támaszkodik.
-
Lmh
őstag
válasz Franklin #615 üzenetére
Sajna nekem 1 sincs... persze tudom én, hogy mindenre van ellenszer, csak na :-)
Nem jött még el az én időm, nagyon kevés ideje játszom, kevés a jó lapom és vékony a pénztárcám is :-)
De majd lassacskán...
Azért élvezem összességében, vannak jó kis meccseim.Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Lmh
őstag
-
Lmh
őstag
Jóvan, nem mindenkinek van pro aggro deckje
-
ldave
Topikgazda
Nekem volt ezek között új redeem kód:
🔭 SuperScry 🧪 ParallaxPotion 🍄 FoilFungus 🏴☠️ ShinyGoblinPirate ✨ SparkleDruid
-
Lmh
őstag
Istenem... Psychic Corrosion annyira gáz, amikor erre építenek paklit....nem is az emberek a gázak, hanem a wizards, aki ezt kitalálta...
[ Szerkesztve ]
-
ldave
Topikgazda
Mostanában néztem pár videót Magic témában Youtube-on és az ajánlott videók közé jött ez: A Magic Moment with Joseph Gordon-Levitt. 24 perc, érdekes megnézni ahogy egy ilyen ismert színész, rendező mennyire tud rajongani a játékért és milyen őszintén örül, ahogy kezébe kerülnek a régi lapjai.
[ Szerkesztve ]
-
ldave
Topikgazda
válasz Dobi 562 #603 üzenetére
Ha jól rémlik te rendeltél már az Art of Magic sorozatból könyvet, jó a minősége? Gondolkozom, hogy rendelek egyet én is, van már pár art book könyvem más témában, kedvelem az ilyesmit, de sajna futottam már bele elég rosszul nyomtatott kiadásba is
-
Dobi 562
addikt
Ha erdekel valakit a lore, itt egy kis osszefoglalo a War of the Spark planeswalker-eirol:
https://www.mtggoldfish.com/articles/the-planeswalkers-of-war-of-the-spark
-
Lmh
őstag
válasz Ereshkigal #601 üzenetére
Áá ott szabadon valos penzert lehet kartyakat valogatni, venni? erdekes.... az elég hardcore scene lehet :-)
kezdo bundle-t akkor most mar nem nagyon eri meg megvenni, nem? hamarosan ugyis torlik a core19-es lapokat.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest