Hirdetés
- iPhone topik
- Netfone
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Üdvözöllek Síkjáró (Planeswalker) a Magic the Gathering: Arena topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
0karmacoma0
senior tag
Elég megnézni, hogy a Magic Online milyen ui-val, és milyen üzleti modellel, mióta működik, és még az Arena mellett is folyamatosan mennek rajta versenyek.
Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00-1102/characters
-
Stanbacsi
tag
Köszönöm a válaszokat!
Már nyomom is, nagyon tetszik
Még annyi lenne a kérdésem, hogy android alkalmazásról esetleg lehet tudni valamit? Van már tervben? -
Dobi 562
addikt
válasz Stanbacsi #891 üzenetére
Hamarabb fogod megunni, mint hogy lehuznak a rolot.
Egyre nepszerubb a Magic The Gathering Arena, egyre tobbet koltenek marketingre, versenyekre. Nehez lenne akkora hibat elkovetnie a keszitoknek, hogy le kelljen huzni a rolot par even belul.
A jatek folyamatosan alakul ahogy jonek az ujabb kiegeszitok es kirotalodnak a regebbiek, igy nehez megunni. Mindig van mit kiprobalni. A legutolso kiegeszito a War of the Spark nagyon jol sikerult, a kore epitett sztori sok embert bevonzott a jatekba.
Ha ki akarsz probalni minden "jatszhato" deck-et az aktualis meta-ban akkor szerintem muszaj koltened a jatekra, legalabb az 50$-os pack-ot megvenni kiegeszitokbol. Abbol mar ki lehet kraftolni jo par top tier deck-et. Ha turelmes vagy, nem akarsz annyit kolteni akkor persze fizetes nelkul is el lehet lenni. Szerintem eleg gyorsan ossze lehet szedni jatekon belul egy top tier deck-et de en peldaul 1-2 het utan elunom ha ugyanazzal a deck-el jatszok sokat.
--------------------------------------------------------------------------
(#894) ldave: kiraly! Nagyon varom![ Szerkesztve ]
-
ldave
Topikgazda
Bevezetik a London Mulligan szabályt a Core 2020 szettel kezdődően:
MTG Arena will test functionality of the London mulligan in a special event starting June 7 and will fully adopt it for all play formats with the release of M20 card content starting on July 2.
Ennek a lényege, hogy az első hét lap helyett újra hetet húzol, majd egyet ebből a pakli aljára tesz, ha ezzel sem elégedett, akkor újra hetet húz és kettőt tesz alulra, és így tovább. Nekem tetszik ez a rendszer.
A Slime draws near! Command?
-
ldave
Topikgazda
-
félisten
A valaha létezett legnagyobb TCG digitalizálása.
10 hónap alatt költöttem rá 5$ + 15$, de utóbbit inkább már csak azért, mert annyit játszottam vele, hogy úgy gondoltam ennyi "jár nekik".
Az utóbbi 2 kiegészítőből gyakorlatilag megvan az összes lap, azzal is elég jól állok ami most jött ki.
De konzisztensen kell játszani, naponta kb. 10 percet legalább.Évente 3-5 kiegészítő jelenik meg, már legalább 20 éve:[link]
Mindemellett folyamatosan jönnek a patchek, szerintem olyan havi 1 nagyobb lehet, de meg kéne nézni pontosan.
Állandóan van valami event, játékosbázist csak a fejlesztők tudnak.A kihívás, hogy tényleg minden nap belépj és játsszál egy kicsit, néha én is tartok 1-2 hét szünetet, amikor "nem érdekel".
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
ldave
Topikgazda
Biztosat senki nem tud erre mondani, de tény, hogy a játék fejlesztője, a Wizards, jelenleg hosszú távon számol az Arénával. Ha tippelnem kéne, előbb áll le a Hearthstone, mint ez. Egy 25 éves játékról beszélünk, ami újra a népszerűsége csúcsán van.
Az is tény, hogy pár éve volt a Magic Duels, aminek hasonló szerepet szántak, helyette mégis jött az Arena.
Versenyek vannak, komoly pénzdíjazással, de oda bejutni azért nem egyszerű. A játékon belül vannak kisebb 'versenyek', avagy event-ek. Olyasmi hogy adott paklival játsz addig, amíg nincs 7 győzelmed vagy 3 vereséged és ennek függvényében kapsz jutalmat.
F2p módon is lehet játszani, viszont úgy azért elég lassan lehet komolyabb lapkollekciót felépíteni, de nem lehetetlen, csak sok idő.
[ Szerkesztve ]
-
Stanbacsi
tag
Sziasztok!
Kezd érdekelni ez a játék és el is kezdtem vele játszani, viszont érdekelne, hogy mit gondoltok a játék jövőjéről.
Mivel egy viszonylag új játékról van szó, nem szeretném azt, hogy elkezdek belemenni a játékba, majd fogják és 2 éven belül lekapcsol az egész cucc, mert hopp... nem nagyon játszik vele a kutya se...Elég szép számokat láttam, de meddig tartható ez egy HS-el szemben? Van jövője ennek az egésznek?
Ne értsétek félre, nem az érdekel, hogy mennyien játszanak... mennyire ismert... viszont nem akarom, hogy megszeretek egy game-et, beleölök x időt és egyszercsak azt mondják, hogy nincs tovább. Inkább el sem kezdem... Ezért is szeretnék mégis egy képet kapni arról, hogy van-e pozitívum a játékosbázis felől.
Vannak versenyek? Növekedik a játékosbázis? Érdemes belebonyolódni? Érdekli a fejlesztőket (jönnek a frissítések)? Mennyire pénzéhes?
Nem nagyon találni sokmindent ezekről a témákról... Megjelenés óta pl alig látok hírt, hogy mi a helyzet. Mondom megkérdezem itt, biztos profibbak is vannak köztünk.
Pro és kontra?
-
félisten
Most értettem meg, hogy mit csinál a fekete Finale.
Eddig azt hittem, hogy az X az a total toughness, sebaj, volt rá egy negate-em.
Be is teszek a Dimir pakli sidejába vagy 2-3-at.Ez van, az olvasás nem az erősségem.
-
félisten
-
Dobi 562
addikt
Szeretem a monored plejereket BO3-ban. Alaznak az elso korben, masodik kort sideboard-olas utan bukjak mint a szart, utolso korre mar be sem jonnek, csak feladjak.
Tegnap-ma 4-szer mentem monored ellen BO3-ban, 3-szor ez volt a forgatokonyv.
-
félisten
Tegnap este letoltam a pauper eventet, ez a korábbi pauper deckem war lapokkal:
A darkblade agent + surveil a "kombó", de végül úgyis azzal nyer, hogy kint van az Inheritance és szinte mindent tudsz 1-1-ben tradelni, közben meg ott a value generátor.A Mephitic Vapors amit amúgy ki lehet dobni belőle, de túl sok a token deck, meg jó patkányok ellen, de azt egyet sem láttam.
A másik "kombó" a Weird/Salvager + Dead Revels = végtelen lény
3 Notion Rain (GRN) 193
4 Whisper Agent (GRN) 220
2 Artful Takedown (GRN) 151
4 Moment of Craving (RIX) 79
3 Ill-Gotten Inheritance (RNA) 77
4 Darkblade Agent (GRN) 164
4 Ob Nixilis's Cruelty (WAR) 101
2 Herald of the Dreadhorde (WAR) 93
3 Watcher in the Mist (GRN) 59
2 Tamiyo's Epiphany (WAR) 71
2 Mephitic Vapors (GRN) 76
1 Dead Revels (RNA) 71
1 Salvager of Secrets (M19) 70
1 Spellkeeper Weird (WAR) 694 Dimir Guildgate (GRN) 245
10 Swamp (M19) 272
10 Island (M19) 267"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Dobi 562
addikt
Azt hiszem megtalaltam a kovetkezo deck-et amitol elkap a hanyinger. Mass Manipulation...
Hozzaadtam a Nexus, Monored, Monoblue, Mill listamhoz.
-
ldave
Topikgazda
Amikor 20 lapból egyszer sem jön húzod be, ami megmentene...
-
Lmh
őstag
igaz :-) de sosem vettem boostert eloben. mindig csak egyesevel, mappakbol vasaroltam :-)
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Lmh
őstag
kozel Napi 2 pakkot kinyitok, es ilyenkor tunik fel h mennyi lap van ami nem kell...xD Folyton bosszankodok h szamomra hasznalhatatlan lapok esnek xD
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
ldave
Topikgazda
Dehogy is, csak tegnap nézegettem a collection-t és akkor tűnt ez fel. Elvagyok jelenleg a grixis paklimmal.
Nem is tudom hány packot nyitottam már és jópár draftot is játszottam, de Gideon-ból és az új Teferi-ből még egy sincs, az összesi többi WAR-os PW-ből már legalább van 1-1 db.
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
Esper (Hero) Midrange sideboard guide-al.
-
ldave
Topikgazda
Ez most hogy van? Itt azt írja, hogy ez a Gideon WAR kártya:
Legalábbis az ikonja alapján és itt is szerepel. Viszont itt a teljes WAR lapok listáján nem szerepel. Játékban sem láttam még soha.
-
ldave
Topikgazda
A Core Set 2020 lesz a következő, ami Arénába érkezik?
-
félisten
Még 2 napig lehet HS-ezni, aztán jön helyette a pauper.
-
Lmh
őstag
Értem, köszi szépen!
-
ldave
Topikgazda
-
Lmh
őstag
Ez uncommon volt speciel amit kiszurtam... és ez a "Vault" ez látható valahol? Követhető?
-
Lmh
őstag
Hát igen, elkéne rá.... elég genya!
Más téma: Ha olyat nyitok, amiből már megvan a 4, akkor mi van? megy a semmibe?
-
ldave
Topikgazda
Erről a köcsögről hiányzik egy tap jel a második képessége mellé
-
ldave
Topikgazda
Első próba Lehet hogy kicsit sok a 27 föld, de mivel sajna csak ennyi tap és check land-em van a témában, így egyelőre ezzel próbálom.
-
Lmh
őstag
Én már 1 hete ezzel a deckkel szórakozom :-) Szeretem, jól elkavirnyászok vele
-
Lmh
őstag
Köszi, megoldottam a konvertálást :-)
Én is próbálkoztam anno összerakni ilyesmit, azért érdekelt. Csak kevés lapom volt hozzá és Most lett 4 Teyom pl, amit említettél, hogy nagyon jó bele.
A Tetsuko érvényes támadás közben is? Mert combat phase-ben átírja a játék a 0 powereket toughnessre és akkor már itt majdnem minden lényednél több lesz, mint 1....[ Szerkesztve ]
-
félisten
Így tudom:
4 Wall of Runes (WAR) 75
4 Hinterland Harbor (DAR) 240
4 Teyo, the Shieldmage (WAR) 32
1 Forest (RIX) 196
2 God-Eternal Oketra (WAR) 16
2 Tetsuko Umezawa, Fugitive (DAR) 69
4 Arboreal Grazer (WAR) 149
1 Island (RIX) 193
4 Saruli Caretaker (RNA) 139
2 Huatli, the Sun's Heart (WAR) 230 => annyira nem vált be, majd valamit nézek a helyére
4 High Alert (RNA) 182
4 Arcades, the Strategist (M19) 212
1 Suspicious Bookcase (M19) 246
2 Dovin's Veto (WAR) 193
2 Tower Defense (RNA) 147
4 Hallowed Fountain (RNA) 251
1 Glacial Fortress (XLN) 255
4 Breeding Pool (RNA) 246
4 Sunpetal Grove (XLN) 257
1 Plains (RIX) 192
4 Temple Garden (GRN) 258
1 Tamiyo, Collector of Tales (WAR) 220[ Szerkesztve ]
-
ldave
Topikgazda
Kicsit dolgoztam a Rakdos paklin. Kiszedtem a Mayhem Devil-t, mert az nem igazán vált be, főleg Spark Harvest mellé szántam. Közben nyitottam egy Ilharg-ot, gondoltam megnézem mit nyújthat itt és hát az Invading Manticore-ral a kézben egész jól muzsikál, +2 amass támadásokként.
Következő terv a két amass paklimat összemosni (Grixis), szerintem az is működőképes lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Lmh
őstag
srácok, mostanság nem értem a double strike-ot. mintha máshogy viselkedne, mint régen.... meg vagyok bolondulva.
3/6-os double strike Okutrával ütök egy 2/2-es lényt és megöli a lényt és annyi, nem üt újra.
Nem úgy lenne, hogy megöli a lényt és aztán még beüt 3-mat fejbe?Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
-
félisten
A mai 5 winemet defender deckkel toltam le, Teyo nagyon jópofa bele.
Senki nem számít arra, hogy a 3. körben ütsz 10-12 körül idióta lényekkel.
Néha blokkolhatatlanul.
Lenne mit finomítani a decken, de rég szórakoztam ilyen jól."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Lmh
őstag
válasz Dobi 562 #832 üzenetére
Igen köszi. Platinum alján vagyok, 1-2-t nyerek, aztán vesztek. De akkor nem fenyeget a goldba visszaesés, így tesztelgethetek, köszi :-)
-
Lmh
őstag
ááh,, köszi :-)
más: ha elértem egy szintet rankeden, akkor resetig nem tudok alsóbb szintre esni, ugye?
-
-
félisten
Ha valakinek kimaradt volna: "OverTheMoon"
-
félisten
Letoltam a HS eventet, sose volt ilyen rossz.
-
erasmus4
csendes tag
Monogreen Karnos, artifactos sideboardal megyek most rankedet, nagyon fun deck tegnap goldban este léptem másfél szintet rankeden a controll deckeket lényegében majdnem farmolom ezzel, egy gyengéje van az aggro az ellen alig van esélyem. De tegnap meg még ma 11 előtt megúsztam őket aztán játszogatok és 3 monored egymás után mondom mi van eddig nem ez volt. Ja hogy reset.. ok akkor pihentetni kell a decket .
-
Lmh
őstag
válasz Dobi 562 #822 üzenetére
Én a chat híve vagyok, de csak akkor, ha kikapcsolható ;-)
Szeretek beszélgetni játékostársaimmal :-) Végülis egy az érdeklődési körünk, ugyanazzal a játékkal játszunk :-)Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Dobi 562
addikt
Sima Traditional Play (BO3) volt, nem ranked. Ezert volt fura, hogy "beragadt" a meta, bar sokszor elofordul mikor egy-ket ismertebb streamer jatszik egy deck-et hogy napokon keresztul gyakrabban fog jonni ellenfelkent.
Rankedet mar nem jatszok nagyon regota mert nem valtozatos.
Az Emotes nalam ki van kapcsolva, nem vagyok ra kivancsi hogy az ellenfel nyomkodja a good game-et esz nelkul.
Szerintem nagyon jo, hogy nincsen chat a jatekban, az online jatekosok nagy resze az toxikus es egymas anyazasara hasznalnak csak.
-
Lmh
őstag
válasz Dobi 562 #819 üzenetére
Nem azért van, mert magas a rangod már és folyton top játékost kapsz?
Vagy BO3-ban hogy van a ranking és matchmaking?Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Lmh
őstag
válasz Dobi 562 #819 üzenetére
hehe...
Néha sajnalom h nincs chat :-)
Szivesen irogatnék néha:-) Nem csak negativat. Pl tokre tudom ertekelni amikor ertelmes paklikkal jo, fordulatos jatek alakul ki. Olyankor nem gyozom nyomkodni a nice-okat meg a good game-eket.
Amikor ilyen esper szarsagokkal meg paklielfogyasztos paklikkal jonnek, olyankor meg beirnám, h jatsz anyukaddal, unalmas vagy, csáó :-)más: sima boosterből eshet mythic kartya, ugye? mennyi ra az esely?
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
Valtozatos a jatek megint. Sima play BO3 3/3 esper control ellen... Unalmaaaaaas
Szer.: 4/4, mara pihentetem.
[ Szerkesztve ]
-
Lmh
őstag
Nektek megy a játék? Nem tudok a playre kattintani....
-
félisten
Nekem nagyon szoros olykor, többször fordulós meccseim voltak.
Igaz elég keveset játszottam vele, szerintem összesen 6-7 meccset talán.A card draw OP nagyon, mert be tudod húzni a jó plainswalkereket és mindemellett tudsz egyre többért.
A másik, hogy 6 és 8 mana a hasznos, ott lehet jó lényeket kapni.
Az 1-2-3 manás lényeket érdemes skippelni, ha az ellenfél 3-ért már rak valamit és az jó is, akkor ki lehet tenni ellene, de akkor sincs semmi, ha nem."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
ldave
Topikgazda
Hogy ez a pw event mekkora egy szar, szoros meccsem eddig egy sem volt, vagy én nyertem kb 20+:0-ra vagy az ellenfél.
-
erasmus4
csendes tag
Tudom, amikor már híján voltam goldnak akkor gemből is draftoltam egy jópárat, de goldot könnyebb szerezni, köv. kiegig meg nem nagyon tervezek draftolni már, akkor meg jó lesz 1-2 sealed-re, úgyse bírom kivárni a 2 hetet a ranked draftig. Meg ki tudja, lehet behoznak valami olyan kozmetikai cuccot amire azt mondom ez nekem kell ( mondjuk eddig még nem tették, szóval sokat nem kockáztatok).
-
Lmh
őstag
aucs...az fájt -9-es ability az ulti, ha jól sejtem
-
ldave
Topikgazda
válasz Dobi 562 #803 üzenetére
Ez gyakori, minap szembejött egy Wildgrowth Walker + Biogenic Ooze + Path of Discovery pakli, ami elég erős tud lenni. Körökön keresztül gyártotta a srác a tokeneket, hizlalta a boardot, de hagyta hogy ultizzak Lilivel... Onnantól kezdve hiába volt 80+ élete.
-
erasmus4
csendes tag
válasz erasmus4 #745 üzenetére
Befejeztem a draftolást. Sikerült megcsinálni. Már csak 18 rare hiányzik a setből (mythic 43%) ami simán meglesz a heti packokkal ill. a hó végi ranked rewardok miatt.
Sajnos platinumba nem sikerült bemenni pedig 3 szor is 1 győzelemre voltam tőle a tegnap , de mind1 már nem erőltettem tovább, elfogyott a gold gemet meg már nem akartam költeni, és két hetet sem várni arra a maradék pár draftra pack nyitás előtt.
Kb 34-35 draftot mentem (MTGApro trackert használom de ott valamiért csak 29 draftot mutat, meg van hogy nem is a végeredményt mutatja , szóval valami gebasz van vele. Meg használtam a overlay-ét draftoláskor hogy lássam miből mennyi van, ami mutatja azt is hogy melyik lapot szokták a legtöbbet pickelni, maradjunk annyiban nem csak én rare-draftoltam, az ócska rare-eket is top picknek mutatja).Lényeg a lényeg 95K gold, 3000gem-ből (előtte a két sealed miatt azért nem 0ról kezdtem szóval akkor kicsit többet kell draftolni), össze lehet hozni napi 3 draftal átlagba kb 52% winrate, ami azért annyira nem nehéz mert goldban is a tracker alapján sokan rare-draftolnak. Így a végére maradt még 4700 gemem is.
Vaultot is nyitottam kétszer meg most áll 80% körül.Sokkal jobban állok ezzel a settel mint az előzőekkel, pedig azokra is bespájzoltam a goldot de hamar elvertem packokra mindkettőhöz 45 rare hiáynzik úgy hogy a warhoz még kapok egy csomó ingyen packot. A wildcard mennyiség valamivel több volt de összeségében megérte.
Persze ha egyből akarod tolni a legújabb Jeskai superfriendsel akkor nem jó választás de ha kicsit türelmesebb vagy jó befektetés.[ Szerkesztve ]
-
ldave
Topikgazda
Nézegettem utóbbi időben jópár draftolós videót, streamet (Legend, BenS), feljegyeztem pár jónak tűnő draftolható paklit. Tegnap este, gondoltam van szabad 2 órám, akkor most lássuk a tanultakat. Nem kaptam túl jó lapokat, de összetettem egy BW amass + proliferate paklit, pár győzelem csak összejön.
Első ellenfél: negyedik körös Oketra, Law-Rune Enforcer-rel még a támadásait megakadályoztam, de a 4/4-es tokennekkel már nem tudtam mit kezdeni
Második ellenfél: Nicol Bolas...
Harmadik ellenfél: 4 plains, mulligan, 1-1 swamp plains, negyedik körig aztán nem jött 3. föld
Akkor mondom erről ennyit.
-
Dobi 562
addikt
Lehet olyan netdeckerrel talalkoztal aki nem ertette mit jatszik. Mikor Noxiuos csinalt egy self-mill deck-et az uj Jace PW kore (instant megnyered a jatekot ha lapot huznal de ures a paklid) akkor jatszottam parszor a deckje ellen es sajat maguk helyett az en lapjaim dobalgattak el vagy nem tudtak Jace-t megvedeni mert nem ertettek, hogy o a wincon.
Ez volt a helyzet 1-2 settel ezelott az Esper control-al, a legidegesitobb korszakja volt az annak a decknek. Teferi, Hero of Dominaria mint egyetlen wincon. BO1-ben 20-30 percet kellett vegigjatszani ellenuk mert egyebkent siman verhetoek voltak miutan kifogytak a counter-ekbol, nagyon sokszor nyertem ugy, hogy az ellenfel felhuzogatta az osszes lapjat es veszitett mert nem tudta hogy Teferit vissza tudna keverni a pakliba (hogy sose fogyjon el a deck-je).
Ja, hosszu ido utan osszeraktam az uj monored-et, kivancsi vagyok mit tud Chandra-val tuningolva.
-
Lmh
őstag
Én sosem azt vitattam, h lehet-e játszani egy adott játékkal. Mert bizonyos szinten lehet. Ezzel is lehet, wowwal, HS-sel, Fifával, clash royallal, star warsos szarokkal, counter strike-kal...mindennel lehet. Én a minőségi jatekelmenyt, az átgondoltságot hiányolom általában mindenhol. Azt érzem hogy a marketing csapat es a "hogyan csikarjunk ki minnel tobb penzt a jatekosainkbol csapat" messzire lehagyta es ledominalta a "hogyan csinaljunk kiegyensulyozott es elvezetes jatekot" csapatot a jatekkeszito cegeken belul.
De ez tenyleg hosszú téma, már sajnálom hogy felhoztam.Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
félisten
Nem a készítőkkel van a probléma, hanem a fogyatékossal aki olyan decket próbál játszani, amit nem tud.
Valahol az én hibám, minek kellett bo1-t indítani.Az arena egy hihetetlen olcsó és gyors módja annak, hogy magicet játsz.
Papír alapon, iszonyatos pénz és brutális idő.
Havi szinten százezrekben és 100 órákban mérhető a hobbi.Szóval most az, hogy akár minden kiegkor beledobsz 50€-t és esténként 1-2 órát játszol egy nagyon-nagyon kedvező módja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Elden ring ps5 elado
- Samsung Galaxy Watch4 44mm okosóra +fém szíj +lünetta gyűrű +üvegfólia +szerszám SM-R870
- Eladó Magnat Sub 300A szép állapotban, technikailag tökéletes állapotban!
- ASUS VG249Q 23.8" 144hz GARANCIÁBAN cserélt! + 2026.02.27. -ig GARANCIÁLIS
- Apple Ipad 2021 9. generáció 64 Gb Apple Pencillel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest