Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Üdvözöllek Síkjáró (Planeswalker) a Magic the Gathering: Arena topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
hehe, igen olyat én is szoktam, hogy h ilyen atomlassu szivatós anti-fun deckel van akkor afkolok amig lehet.
Szerintem D1rect vagy dobi linkelte egyszer hogy a különböző játékmódok hogy épülnek fel, mi számít, mi nem, de most nem találom :S
Amúgy Magic Online-t tol/tol valaki? Arról vélemény. Én nagyon régen még annak a trialját toltam... de jó is volt
Mondjuk ott csak pár premade deckel lehetett tolni, de pár szabály kitisztázására jó volt.Dobi: igen, láttam, ne is mondd
Azt bírom amikor feature-ként adnak el valamit egy játékban, amit utálok 
Mondjuk lehet ha egyszer majd nekem is lesz a cipős dobozomban 10-15 darab PW- akkor majd megkedvelem őket, de sosem voltam olyan gazdag, h legyen pwalkerem

-
Lmh
őstag
válasz
erasmus4
üzenetére
1 hónapja játszom arénát kb. Igen átalakítgattam az alap deckeket, javítottam rajtuk kicsit (legalábbis remélem xD), meg amennyi a mastery treeból, reward trackből meg a sima play napi lapokból jött. Meg nyitottam az elején 6-8 boostert max.
Hát igen...érzem h erősebb deckeket kapok, ezzel nem is lenne baj, de nem túl motiválóak az uncsi deckek ellen játszani, pláne hogy filóztam hogy vegyek-e welcome bundle-t meg spark-os pre-purchase-t.
De ha ilyen a late-game akkor lehet inkább kihagyom
Érdekes módon én nem is nagyon találkozom ezekkel a monored fejbe-ütögetős paklikkal...lehet azok feljebb vannak. Inkább ezek a baromi lassú paklik idegesítenek, amik arra mennek, h én semmit ne hozzak le és ő majd nyer vmivel az 58. körben, meg a fogyjon el a paklim ezer év alatt...ezek szörnyűek.
Tudom, ha ilyet látok, lépjek ki...de az életösztön...sokszor nem enged...meg ahogy mondod, ezek ellen nyerni az külön öröm
A másik amit nem szeretek, és tudom már legalább 10 éve vannak planeswalkerek, de én nem szeretem őket.
Én az ős-magicet szeretem, akkor még nem voltak. Egyszerűen nekem nem illik bele, nem tetszik, meglátom és mindig az jut eszembe, hogy "jajj nemááár ezek a sz*rok...el is felejtettem, hogy van ebben a játékban, minek ez ide?!?!"
Jó persze ezen se tudok változtatni, a játék része lett.... csak beszélgetek, fórumozgatok... 
Sima playben deck erősség szerint rangsorol, ott arra gondolsz, h milyen a c/uc/rare/mr arány a deckben? Vagy az is számít, hogy hányszor nyertem azzal a deckkel? ( szerintem számít, hogy mennyit nyertem, mert uazzal a deck-kel 8-10 win után keményedett be a helyzet)
-
erasmus4
csendes tag
Valószínüleg elérted azt a szintet amikor már eléggé fejlesztetted az alap deckjeidet és szépen lassan kapod a félkész/majdnemkész meta deckeket, ez már ilyen lesz. Sima playban deck erősség alapján rangsorol, ezért kap az ember sokszor tier1es red decket ami tele van uc-kel, commonokkal mégis baromi erős bo1ben.
Ami erős deck az nem feltétlenül fizetett is érte, ha az eleje óta játszol simán lehet 5-6 meta decked, meg egy csomó félkész aztán eldöntöd hogy melyikbe fektetsz wildcardot.
Vagy játszol Junkokkal és 5ből 4szer kikapsz, de az az 1 win az olyan is
. -
Lmh
őstag
en is rossz agra kerultem tegnap. fel is idegesitett eletemben eloszor a jatek. xD
sajna elertem par paklimmal azt a szintet hogy már normalisan osszerakott, szerintem penzes paklik ellen jatszom.
hát mit ne mondjak... nem lett elvezetesebb a jatek. es nem a vereségek miatt volt szar a kedvem, hanem a sok "exploit" paklitol amik nem a jatekra torekednek hanem a totalisan unortodox mechanikakra es jatek ellehetetlenítésre...dög unalom blöeee. -
ldave
Topikgazda
Nem tudom tegnap este mi volt, egymás után vagy 5 olyan partit játszottam, ahol a kezdeti 2-3 föld után az ötödik körig nem húztam újat.
-
Lmh
őstag
Ereshkigal: elég baj az

Idave:
Már a harmadik wikit olvasom és rohadjak meg nem értem pontosan, hogy mikor mi esik ki és mi marad xDMost nem tudom megnyitni a játékot de ha jól emlékszem, most bent vannak az alábbiak:
1 Ixalan
2 Rivals of Ixalan
3 Dominaria
4 Core2019______
5 Ravnica
6 Ravnica All.Ez 6 db.
Áprilisban jön a War of the Spark (7 lesz játékban), júliusban a Core 2020 (8 lesz játékban). szeptemberben az "Archery" fedőnevű vmi. Ez már szeptember, tehát ősz és ősszel esik ki a legrégebbi 4, gondolom amikor megjelenik az Archery.
És akkor ősztől lesz:
1 Ravnica
2 Ravnica All.
3 War of the Spark
4 Core 2020
5 Archery.
És ehhez jön majd még háromhavonta 1 új egészen szeptemberig, amikor is megint kiesik 4. (Rav, Rav All, War, Core2020)Tehát legalább 5 van játékban és rota előtt rövid ideig 8.
Így vagy nem így?
-
Dobi 562
addikt
-
ldave
Topikgazda
Ha jól látom jelenleg ez az ütemterve a Wizards-nak:
- egy Core set érkezik júliusban, tavaly jött a 2019, idén jön majd a 2020, ez úgy ~280 lapot tartalmazEzen felül érkezik három set, ~260 lappal:
- egy januárban
- egy áprilisban
- egy szeptemberbenTehát évi négy megjelenés van.
-
-
Lmh
őstag
válasz
erasmus4
üzenetére
Na mindegy, maradjunk annyiban, h jobban szerettem amikor magam választhattam ki, h melyik kártyáért adok pénzt, nem hiszem, hogy van ennél jobb verzió manapság

A standarddel kapcsolatban: "Once per year, when the fall set releases, the four oldest sets in Standard rotate out."
Mit ért fall set alatt? Most ha megjelenik a Spark áprilisban akkor kiesik valami?
Uccso négy most az ixalan blockból 2, a dominaria és a core set 2019. Ezek fognak kiesni és ha igen, mikor? -
erasmus4
csendes tag
Gyűjtögetős játékok rákfenéje, de azért itt nem olyan vészes mint más játékokban.
Tudod mit kapsz 1rare, vagy mythicet meg a fölösleget
, ami lehet jó, lehet sosem használod, lehet a köv metában tök jó lap lesz.
A protected raret is behozták nyitni nem tudsz 5. rare-t mythicet.
A style-ok meg aki akar a csili vili dolgokért fizetni tegye.Az 50$ bundle, ha most kezdted megérheti, csak rotálódó setekből nem szabad venni, és így őszre az új standardra egy normális collectionnal vághatsz neki, csak azokat a deckeket kihagyod amik nagyban építenek a rotálódó lapokra.
-
Lmh
őstag
azmiaz?
in real life?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként én ezektől a ládáktól meg csomagoktól vagyok kibukva...ez szerencsejáték.... azt hiszem néhány országban (belgium, hollandia rémlik) már elkezdték vizsgálni és tiltani ezeket a mikrotranzakciókat, mert szerencsejátéknak minősítették.
Nagyon remélem hogy lesz ezekre valami szabályozás és kimegy a divatból, mert én pl utálok ilyen dolgokra költeni.
Azért is szemétségnek tartom, mert lefogadom, hogy senki nem ellenőrzi hogy ezeknek a ládáknak, csomagoknak a drop rate-je mennyire valós. A cég úgy játszik vele, ahogy kedve tartja.
Én anno sem költöttem keveset magic lapokra, és most méginkább megtennék, de ilyen random droppok...nekem az kb felejtős.
Ha meglenne az ára a lapoknak, mint a boltban a mappában, akkor serényen válogatnék a 50-100-200-500 forintos lapok között, ami nekem kell. De hogy tízezreket költsek és lehet ki sem esik.... na azt nem.
A wildcard nem rossz irány....de nem vagyok elégedett. -
ldave
Topikgazda
Ezen én most amúgy erősen gondolkozom. Az Arena-val én még főleg a zárt béta során játszottam, azóta nagyon keveset, a napokban kezdtem el újra legalább a napi küldetéseket megcsinálni. Paklit sem építettem még, a gyári 5 mono paklival csinálom csak a feladatokat, a War of the Spark-ig nem is nagyon akarok már belemerülni a lehetséges paklikba, viszont utána szeretnék legalább egy erős paklit összetenni, ahhoz meg ez 50*8 lap adhat egy lökést.
-
Lmh
őstag
Persze, semmit nem kötelező megvenni, csak elcsodálkozhatok azon, hogy a mai mikrotranzakciós játékok mennyire brutál pénztemetők?

Amikor belegondolok, hogy pl guild wars 2 pc játékot megvettem 15ezerért és játszottam vele 6 évig, 7ezer órát közben jött még 1 kieg, amit megvettem 10k környékén...És az komplett játék, óriási tartalommal, bonyolultabb mechanikákkal mint egy HS vagy Magic...
Ehhez képest ezek a mai mikrotranzakciós játékok... komolyan nem (csak) oltásból/fanyalgásból mondom, de durva mi pénzt ki tudnak sajtolni az emberekből ha jól felépítik, hogy a játékosokat beszippantsa a játék.Pl ha megveszed negyedévente a kezdő csomagot, 4*15ezer és akkor még nem vettél ezen kívűl semmit :-)
Azért durva. És ezek "csak" új lapok... És pikk pakk dobják, rotálják ki a kukába a régieket... Komolyan mondom csak ámulok
Játszom pl egy telefonos játékot is, nem is egyet és nézem, hogy néhány gem/diamond...-ért (hol hogyan hívják) - mi brutális összegeket elkérnek és úgy, hogy mindaz a játékban totálisan minimális előrelépést jelent...tehát annak a több tízszeresét, százszorosát bele kell fizetnie a játékosnak, hogy érdemi előrelépést érjen el. És azt látom, hogy rengetegen bele is fizetik. És lószar kis ronda telefonos játékokból, kiszednek annyi pénzt mint a hosszú évekig fejlesztett, komoly pc játékokból. Durva, na. :-)
-
ldave
Topikgazda
Régen négy jött évente, plusz az adott évi Core set. De a Dominaria most kicsit más volt, mert az nem kapott második set-et.
Most kíváncsiságból megnéztem a Hearthstone-t, ott is 50 euróért van az 50 csomag booster pack, szóval ez alapján azt gondolom, ez ilyen industry standard ár. De ugye nem kötelező megvenni

-
ldave
Topikgazda
Core Set 2019-et szerintetek érdemes még bontani? Mekkora átfedés lehet majd a 2020-assal?
-
ldave
Topikgazda
Gondoltam jó lenne egy összefoglaló majd a téma elejére, kezdeném kicsit a f2p részével a játéknak: gold szerzés és booster pack.
A játékban két fizetőeszköz van, a gold és a gem, ebből az előbbi az, amit sima játékkal is könnyedén tudunk gyűjteni, gem-et alapvetően valódi pénzért lehet venni, vagy különféle játékmódokkal nyerni. Gold-ot többféle módon tudunk nyerni.
Napi küldetés: 500 (66% eséllyel) vagy 750 (33% eséllyel) gold a jutalom. Ha 500 gold-os küldetést kapsz, akkor egyszer egy nap megpróbálhatod újrapörgetni 750-esre. A küldetés általában az, hogy két adott színt megadva játssz ki 20 lapot. Összesen három ilyen aktív küldetésünk lehet, szóval érdemes azért pár naponta megcsinálni egyet-egyet, mert ha már van három a listán, akkor a továbbiakat elveszítjük.
Napi jutalom: minden nap az első 15 győzelem után jár valamilyen jutalom, összesen 750 gold és 6 db legalább uncommon lap (aktuális standard lap, kis eséllyel lehet rare és mythic is).
One win — 250 gold Six wins — 50 gold Eleven wins — One ICR
Two wins — 100 gold Seven wins — One ICR Twelve wins — 25 gold
Three wins — 100 gold Eight wins — 50 gold 13 wins — One ICR
Four wins — 100 gold Nine wins — One ICR 14 wins — 25 gold
Five wins — One ICR Ten wins — 50 gold 15 wins — One ICRHeti küldetés: minden ötödik győzelem után egy aktuális booster pack a jutalom, legfeljebb háromszor kaphatjuk meg ezt a jutalmat, ehhez 15 győzelem kell az adott héten.
Booster pack: 1000 gold-ért vehető, 8 lapot tartalmaz (öt common, kettő uncommon, és egy rare vagy mythic). Wildcard-ot is tartalmazhat, ami az adott ritkaságának megfelelően bármilyen lapra beváltható.
Wildcard: booster pack nyitáshoz köthető jutalom, lehet készen benne a csomagban, ezen felül minden hetedik booster pack nyitás után kapunk egy uncommon wildcard-ot. Rare és mythic szintén szerezhető ezen a módon, 4 rare - 1 mythic sorrendben.
-
ldave
Topikgazda
50 euróért lehet mától venni egy War of the Spark előzetes csomagot, mely tartalmaz 50 db 8 lapos booster-t, egy Liliana PW lapot és még pár kozmetikai dolgot.
Amúgy itt már látható pár bejelentett lap: [link]
-
Lmh
őstag
Srácok, nem hallottam, hogy nagyon szó lett volna korábbban is akár a pirate deckről.
Kicsit átalakítva az alap pirate decket, nekem nagyon adja ilyen kezdő szinten...
Hosszú távon mennyire lenne értelme ebbe fektetni? Valakinek van vele bármilyen tapasztalata? -
ldave
Topikgazda
Visszatérő képesség: Proliferate
-
ldave
Topikgazda
Nem trollkodás, csak úgy érdekességképp:

-
Lmh
őstag
Igen, mondjuk ennek a jo 4-5 paklis metanak jo ellenfele szerintem ha sokkal tobb kartya van, mert sokkal tobbfele paklit ossze lehet rakni.
Illetve azt hiszem most is ugy van, h aszerint is kapsz ellenfelet h az adott paklival amivel indulsz, milyen a ratinged. Tehát ha van egy meta decked amivel magas a ratinged, de ki akarsz probalni egy uj, gyengebb decket, akkor nem a magas ratingedhez kapsz ellent hanem az uj paklidhoz... vagy vmi ilyesmi..
tobb mindent vizsgal a jatek.
legalabbis remelem valahogy igy van. -
ldave
Topikgazda
válasz
Dobi 562
üzenetére
Szerintem az összes ilyen pakliépítős játékban ez van, hogy az adott kiegészítő megjelenése után pár héttel beáll egy fix darabszámú paklira a metajáték, akármennyire is próbálják a lapok egyensúlyát megoldni a tervezők, mindig lesz pár ami picivel jobb, mint a többi és ez által az lesz a legnépszerűbb.
-
Dobi 562
addikt
Volt rola szo, hogy csinalnak majd egy Arena Modern formatumot amiben lehetne tovabbra is hasznalni a kirotalodott kiegeszitoket, nem tudom milyen fazisban lehet a dolog megvalositasa.
A korabbi kerdesedre meg: en a BO1-et untam meg, a BO3 sokkal erdekesebb csak ugye idoigenyesebb.
En szerettem sajat paklikat epitgetni es probalgatni de eddig nem volt lehetoseg hogy gep ellen jatszak, es elvette a kedvem mikor folyamatosan Tier 1 deck-et kaptam ellenfelnek.Egyebkent ez a baj az Arena meta-javal is, amit irtak korabban hogy par het utan beall es ugyanaz a 4-5 pakli jon majd ellenfelkent. Nagyon unalmas egy ido utan.
-------------------------------------------------------------------------------------
Friss meta-snapshot. -
Lmh
őstag
hehe, jo meglatasok, koszi :-)
En 20 eve tolom offline, nagyobb kihagyasokkal, mert nem tul sok haverom tudta befogadni a szabalyokat xD az a keves is vagy kulfoldon van vagy megszakadt a kapcsolat.
Offline azert az a jo, h ott nem mondjuk, h "áá ez a kartya mar kirotalodott, dobd ki!" amit osszeraktam paklit 18 eve, par ezer forintból, azzal azert meg tudtam izzasztani a haverokat akik mondjuk 10 evvel ezelotti meregdraga lapokkal jatszottak (akkor azok voltak az ujak, frissek).
Nagyon hozzam nőnek bizonyos lapok, deckek... online ezeket 1 update-tel kitorlik... hát nem tudom...ilyenert nem szivesen fizetek.
Ha legalabb friendly vagy valami unlimited free jatekmod lenne, amiben megmarad es tudom hasznalni, az jo lenne, akkor tolnám bele a zsét :-) -
Lmh
őstag
nekem az nagyon nem szimpatikus a játékban hogy az kerül pénzbe hogy különböző versenyeken indulhassak és játsszak. én ezért például nagyon nem szívesen fizetnék vagy vennék gemet hogy ezeken a hetet nyerek-kettőt vesztek "versenyeken" induljak.
olyan kártyákért szívesen fizetnék amik jobbá teszik a paklimat illetve hosszú távon is megmaradnak. de ez h evente kidobaljak...ez szinten nem szimpi. én nem szeretem a havidíjas játékokat, az egyszer megveszem és aztán játszok modellt kedvelem. -
ldave
Topikgazda
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Szerintem egyedül már csak egy barátlista hiányzik, meg esetleg egy ranglista.
-
0karmacoma0
senior tag
Kieg után van 3 hét ami zseniálisan jó. Mindenki próbálgat mindent, mindig más tűnik a legjobb decknek. Utána leül a por és maradnak az unalmas hétköznapok. Ilyenkor már csak a goldot gyűjtöm. Amúgy ami számomra világossá vált az utóbbi időben: A Bo1 egy unalmas, primitív játékforma ami kiégeti az embert. Totális rng fieszta ahol alig számítanak a döntéseid. A bo3 ezerszer szórakoztatóbb,csak sajnos nem mindig van rá ideje az embernek.
-
ldave
Topikgazda
-
Lmh
őstag
elkezdtem visszaolvasni a fél évvel ezelőtti kommentek től minden hsz-t, körülbelül a felénél tartok.
hát mit ne mondjak itt is az a problémám mint sok más játéknál, hogy nagyon pici ez az ország, nagyon kevés a magyar játékos és alig van egy két ember akivel lehet az adott játékról beszélni. és itt is azt látom hogy nagyjából ugyanaz a két három ember kommentel rendszeresen mint fél évvel ezelőtt.
illetve érdekelne azért a véleményetek hogy így fél év után mennyi a élvezitek még a játékot illetve mi a jövőre nézve az érzésetek, fogtok e még játszani?én ugyebár most kezdtem egy hete a játékot, gyorsan végigpörgettem a masteryt es a reward tracket. viszont most nem tudom hogy mit csináljak És hova fejlődjek tovább mert a goldot úgy érzem hogy most tartogatni kell, komolyabb összeget rászánni nem szeretnék, viszont így nem nagyon fog haladni a paklim a fejlődésben.
úgy érzem hogy nagyon kevés a tartalom és a fantázia a játékban. valaki korábban írta hogy tök rossz hogy az éventek nagy részéhez GEM kell. ezt még el is tudnám fogadni az azonban elég idegesítő hogy alig van quest amit teljesíteni kell egy nap és az a quest is eléggé unalmas és egysiku. a győzelmekert járó jutalom nagyon gyorsan minimálisra esik és már megnyert meccs után már nem motivál hogy egy-egy lapért vagy 50 aranyért fél órát játsszak.
persze magáért a játék öröméért nem rossz játszani meg én imádok paklikat összerakni, te mégis jobb lenne egy kis kreativitás a játék módokat illetően. -
Lmh
őstag
Hmm, először reménykedtem, h valami ápr 1-i tréfa....
-
ldave
Topikgazda
Új képesség: Amass.
-
Lmh
őstag
Kicsit bekockultam
Tetszett ez a track rendszer, nagyon motiváló volt xD. Én pont most kezdtem kb 1 hete a játékot, szóval nekem jó volt, hogy unlockolom a lapokat, mert nem volt - most sincs még - rendes deckem.
Meg még nem égtem ki, mert így az elején még sok sikerélményem van, elég sokat nyerek egyelőre... aztán idővel gondolom jön a pay2win fal és lepattanok....Mióta fullos a track, azóta csak pangok... sőt majdnem kész a heti quest is sajnos.

Nem szeretem sok játékban, h nem elégítik ki az igazi függőket
-
Lmh
őstag
válasz
0karmacoma0
üzenetére
Tényleg nem rossz kis trailer.
A pw-ket én nem szeretem :-( Én ilyen konzervatív vagyok. Amikor én sokat játszottam, akkor még nem voltak pw-k és jobban csíptem akkor a játékmenetet.
Ez most azt jelenti, hogy addig spórolás a golddal, h uj boostert nyissuk?
Egyébként itt arénában mindig csak az utolsó kiadás boosterét lehet nyitni? -
0karmacoma0
senior tag
Nem volt rossz a trailer. Lesz vagy 30 valamennyi pw, de szerencsére nem lépték meg, hogy mind mythic ritkáságú.

A lapok közül az Emergence Zone nagyon tetszik(bár az Electrodominanceból se lett semmi), a Ravnica at Wartól meg előre hányok.
-
Lmh
őstag
Jaj basszus csak ennyi volt a reward track? De kááááár!!! Valami nagy dobozzal kecsegtetett, kíváncsi voltam mi lesz benne, azt hittem valami új deck... erre nem is kaptam semmit, csak közölte velem a játék, hogy innentől magamra hagy és emberek ellen játszak... De hát eddig is emberek ellen játszottam (legalább is nagyon remélem, mert eléggé olyan nevük volt) XD
-
Dobi 562
addikt
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Koszi!

-
EmptyParadox
senior tag
válasz
Dobi 562
üzenetére
Itt az összes jelenleg működő:
FoilFungus - Premium Deathbloom Thalli
ParallaxPotion - Premium Revitalize
PlayAllegiance - 3 packs of Ravnica Allegiance
PlayRavnica - 3 packs of Guilds of Ravnica
STARTERSTYLES - Arena card sleeves and premium versions of Luminous Bonds, Divination (M19), Doomed Dissenter, Viashino Pyromancer, Llanowar Elves (M19), and Meteor Golem
SuperScry (or PremiumScry) - Premium Opt (IXL)
Ebben a reddit threadben update-elik folyamatosan.
-
Dobi 562
addikt
Kod: ParallaxPotion
Ad egy Revitalize card style-t.
(#543) Lmh : Igen, a Welcome bundle-be erdemes befektetni.
-
Lmh
őstag
Az "ilyet biztos senki nem csinál" részt nem értettem.
Magyarországon élek :-) Igaz, annyira szétszéledt a magyar, hogy nem árt már tisztázni, hogy hol él épp az ember, nagyban meghatározza a nézőpontot bizonyos témákban
Szóval az "inkább euró az, mint dollárt" pedig azért írtam, mert bár jobban váltják a dollárt, mint az eurót, ennek ellenére, lehet jobban jön ki ha euroval veszi az ember, mert ha dollárban veszek, akkor a bank esetleg úgy vált, hogy forintról euróra, euróról dollárra...és úgy már rosszabbul jövök ki.
Bár a lényeg nem az volt, hogy 5eur/dolláron hogy tudok áfát spórolni/csalni, mert azon az 2-300 forinton nem múlik (gondolom olyan 2000Ft körül jön ki, de szívesen fogadom a pontosítást, ha vettetek mostanság itthonról) hanem inkább arra lettem volna kíváncsi, hogy a goldot hogy használjam fel hatékonyan, illetve mennyire érdemes megvenni a welcome bundle-t.
-
Mit nem értesz?
Fizethetsz USD-ben is és ha valamelyik olyan államban élsz, ahol 0% az áfa, akkor adót sem kell rá fizetni.
Ha Magyarországon élsz, de mégis generálsz egy random címet, akkor meg adócsalást követsz el azzal, hogy nem fizetsz rá adót.De itthonról is fizethetsz USD-ben 27% áfával.
-
Lmh
őstag
-
Dobi 562
addikt
Itt egy leiras rola: https://magic.wizards.com/en/articles/archive/december-state-beta-matchmaking-breakdown-2018-12-12
-----------------------------------------------------------------------------
Uj kod: PremiumScryEgy OPt-ot ad felturbozott kinezettel.
-
Lmh
őstag
válasz
Dobi 562
üzenetére
Köszi!
Remélem a fizetős részeknél az ilyen csicsákra fókuszálnak majd...nem pedig a kártyákra
Engem teljesen hidegen hagynak az ilyen dolgok szerencsére, élőben is mindig csak a sima fóliában voltak a kártyáim.Egy kérdés: Amikor sima play-re megyek, ott mi szerint kapom az ellenfeleket?
-
Dobi 562
addikt
Arena code: STARTERSTYLES
6 cardstyle + 1 card sleeve
-
Lmh
őstag
válasz
Dobi 562
üzenetére
Jah sideboardot nem neztem... okés.
Nem szeretem ezeket, megölik a játékot, nagyon a jatek szellemisege ellen mennek ezek a deckek szerintem.
Talalkoztam en is mar egy ilyesmivel arenaban. csupa counter, ő rommá huzta magát, en megmoccani sem tudtam. battlefield tok ures, csak foldek. vegefele 3 plainswalkere volt lent, egyikkel leszedte a vegen a foldjeimet, biztos ami biztos, feltapolta a masikat, majd bumm, 20-20rol 20:0 egy csapasra.
kilephettem volna csak kivancsi voltam ugyhogy vegignyomkodtam. -
Dobi 562
addikt
Van benne tobb win condition is sideboard-on amikhez Mastermind`s Acqusition-nel ferhetsz hozza. Aggro ellen nagyon eros a sok removal + board swipe miatt es gyogyul is Dovin`s Aquity-val.
Aggro ellenfelek altalaban kilepnek 4-5. kor tajekan mikor nincs lap a kezukben, ures a board. Nekem meg van meg 15-20 hp-m.
Control ellen meg inkabb feladom meg elunom magam mire vegigmegy.
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Én csak most találtam rá sajnos erre az arénára. Korábban élő mellett egy kis DUELS-szel csillapítottam magic étvágyamat. Remélem és ahogy látom nem késtem le sok dologról, most jött pl egy elég fontos patch az XP-vel meg a mastery fával.Hányan vannak itt aktív játékosok akikkel lehet értekezni?
D1rect: Ez a nő(?) elég ijesztő? Az ő kezeiben vagyunk?
Ú
Micsoda áhítattal mondta, hogy mennyire keményen dolgoztak egy Practice Match fejlesztésen....képzelem, már ezer éve van más magic játékokban
-
Dobi 562
addikt
Ezt csak ugy itt hagyom. A cikkben szerepel hogy lehet csinalni egy makrot, hogy ne kelljen nyomogatni a pass-t Nexus player ellen.
--------------------------------------------------------------------------
Friss meta snapshot: -
Dobi 562
addikt
Egy jo kis control deck vasarnapra. Konnyu farmolni a wineket BO1-ben.
Monoblue ellen 3:0
Monored ellen 4:1Kis erdekesseg: 13 meccsbol 12 aggro ellen volt. Ebbol 5 monored, 3 monoblue. Fo a valtozatossag.

-
válasz
0karmacoma0
üzenetére
Én draftra gyűjtöm a goldot.
-
0karmacoma0
senior tag
Én csak a minimumot csinálom és gyűjtöm a goldot a következő kiegre. Sajnos a deckek amiket szeretek kifejezetten rosszak WR meg esper control ellen és kiégtem abban, hogy fél órákat baszok el értelmetlenül. (Bo3ban nem concedel az ember az első Teferinél). Majd a következő kieg első 2-3 hete újra izgalmas lesz, addig nem nézem azt, hogy egy Opton fél órákat gondolkodik az ellenfél.
-
itldj
aktív tag
válasz
Dobi 562
üzenetére
Kicsit kihalt a topic, vagy mindenki játszik, vagy már mindenki itthagyta a játékot.

Szerintem a wilderness res-nek is megvan a helye a metában, mint ahogy Teferinek, meg a nexusnak is, csak utóbbi esetében túl hangos volt a reddit tömeg. (Ami szerintem abszolút nem reprezentatív minta, a sok rinyáló vérpistike miatt, aki már a ki nevet a végénben is felborította a táblát ha nem dobott mindig hatost.)
A jelenlegi készletben annyi enchantment hate van, hogy kb minden színben tudsz techelni rá.Ami kicsit jobban zavar, hogy QC-ben lassan 40% mirror jön szembe és így nem lehet "haladni" a "kedvenc" monored deckemmel (Smorc-Smorc).
Mivel kezd alakulni a lapkészlet és 2-3 rare landet kipótolva össze tudtam rakni 2-3-4 szimpatikus Bo3 decket, szinte már csak ott játszok, mivel előző ravnicában összeraktam a golgarit, így "evidens" volt a sultai, izzet phoenix / drakes.
Még egy eszter kontrollt meg egy angrathos rakdos midranget szertenék kipróbálni, de oda hiányzik 4-6 mythix meg rare wc.

-
Dobi 562
addikt
Wilderness Reclamation...Mi a velemenyetek rola? Szerintem BO3-ban teljesen broken az a kartya... Ha lerakta az ellenfel akkor kb lehet is feladni a meccset.
-
Dobi 562
addikt
Mi ujsag, toljatok meg a Magic-et?

Elkezdtem BO3-at jatszani, nagyon tetszik. Persze a sideboard-olast meg tanulom de sokkal erdekesebb igy a jatek. Sokkal tobbet lehet taktikazni es altalaban az ellenfel sem aggro aki agyonveri a midrange vagy control deck-et 3-4 kor alatt.
Mentem parat Rakdos midrange-el de az nem jott be. Dimir midrange es Grixis discard control az amivel szeretek.
Remelem Bolas-t nem fogja a Gatewatch legyozni (vegleg) a War of the Spark alatt. Egyik kedvenc Planeswalkerem a jelenlegi standardban.

-
Dobi 562
addikt
Kis update:
ladderen boros weenie ellen is szeret vesziteni a monoblue aggro.
-
Dobi 562
addikt
Meta snapshot:
-
Dobi 562
addikt
Monoredet nem szeretem, Phoenix-bol meg 2 Phoenix hianyzik es nincs wild card-om.

-------------------------------------------------------------------------------
Superfriends deck-ek nagyon jok tudnak lenni ha hagyjak kibontakozni oket. Az ellenfel Jeskai control-t jatszott Teferivel es Ral-al, az en Teferim tobb baratjat hozta a buliba.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Dobi 562
üzenetére
A monoblue élvezetes matchupja a mirror. Azt pl jó volt nézni a negyeddöntőben. Az tuti, hogy iszonyú erős most, és baromi szar játszani ellene. Őszig kell kibírni, aztán a kulcslapjai kb fele kirotál. Azért van 2-3 Tier 1 deck ami jó ellene, főleg a piros szín bántja.
-
Dobi 562
addikt
válasz
0karmacoma0
üzenetére
En az Esper control-t raktam ossze mert volt hozza minden lapom.
Monoblue-val sosem fogok jatszani, nexus-al sem.
Phoenix deck-hez kene 2 Arclight, de majd ha lesz lehet kiprobalom. Ugysem fognak meg egy darabig kirotalodni a Ravnica lapok.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Dobi 562
üzenetére
Pont néztem én is. Fele decktől alaphangon hányok.
Viszont mikor láttam, hogy LSV Izzet Phoenix decket hozott, gyors összedobáltam egyet tegnap este, és valami 12-4et mentem vele azóta. Valahogy jól fekszik a metába. Monobluenak kellemetlen matchup, mert 1-2 manás cantrippeket kéne counterelnie, Sultai midrange-et elég gyakran legyorsulja, Fehér meg vörös aggro ellen, meg meglepően jól matchel. Ez volt az első tier 1 környéki deck amit anno összeraktam arénában, de valahogy még mindig ez a kedvencem. Ha kint van a goblin, akkor egészen abnormális köröket lehet összehozni, és 15-20 dmg-t az asztalra rakni egy pillanat alatt. Vargas deckjéből a a melodyt vettem át, és azt kell mondjam elég okos tech. Én egy Blink-et raktam még bele, az is jól jön eltakarítani az akadályokat, vagy visszatenni valami felpumpált szörnyűséget. -
Dobi 562
addikt
válasz
0karmacoma0
üzenetére
Itt is van a Pro Tour Cleveland Mythic Championship top 8 deck-je.
8-bol 3 Monoblue aggro. Izzet Phoenix visszatert. Monored green splash-al beharcolta magat. Esper control es Simic Nexus is befert top 8-ba.
-
0karmacoma0
senior tag
Szóba került, hogy hová tűnt a monored. Pont most volt a Mythic bajnokásgon két Sultai vs. Monored meccs, és a Hydrok annyira elmozdítják a meccset a lesz-e Walker időben pénzföldobástól, hogy rossz volt nézni. Nyilván tudna rosszul húzni a Sultai, de kifejezetten rosszul nézett ki monored jó játékosok ellen. A volt világbajnok Domingez annyira szépen játszott körbe 2 Chainwhirlert, hogy öröm volt nézni.
-
Dobi 562
addikt
válasz
zalman90
üzenetére
Peldaul Kaya a 3 manas Planeswalker is kidobja (exile) a graveyardbol a Colossusokat vagy Consacrate/Consume instant spell 2 manaert. Ethereal Absolutionnel szinten ki tudod szedni oket. Vagy csak siman Vraska Contempt, esetleg Ixalan Binding.
Kieg.: mikor aggro-val kerultem szembe Gates deck-el akkor engem is legyalultak. Gates Ablaze jo kis spell, lesopri meg a nagy lenyeket is.
-
Dobi 562
addikt
válasz
0karmacoma0
üzenetére
Koszi a reszletes beszamolot! En is osszeraktam de sajnos egyenlore csak BO1-re van idom, quick play-ben azert eleg jo ott is. Ladderezni nem merem vinni a sok aggro ellen.

---------------------------------------------------------------------------------------
Superfriends fun-deck. 4-et en raktam ki, Ral-t pedig elloptam.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Erdekesseg: hetvegen elovettem a sokat gyogyulos Esper control deck-emet hogy szivassam kicsit a monored playereket de zsinorban ketszer gates ellen mentem es nyertem is. Eleg volt kidobalni a Gate Colossusokat a graveyardbol es nem maradt wincon-juk.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Dobi 562
üzenetére
Játszottam vele pár órát. Eléggé bad runom volt, vagy 5 meccsen voltak managondjaim, de kifejezetten tetszik a deck. Az első két meccs Bo1 volt, mind a kettő WW ellen, egyiket behúztam annak ellenére, hogy két körre beragadtam 2 manára, a másikon álomhúzása volt az ellenfélnek és esélyem se volt.
Váltottam Bo3-ra. Ott az első kettő meccs Wr Nexus ellen volt, sajnos egyik meccsen se húztam be a sideboarra rakott anticontrol-antinexus lapokat, így is nagyon szoros vereségek lettek. Utána sikerült pár élvezetes meccset is játszanom. Az biztos, hogy Bo3-ra van kitalálva ez a deck. Minden ellen át lehet variálni, és nincs hátul nagyon semmi ellen. Ami érdekes a deckben, hogy szét se ver semmit. Minden meccs körömrágós, agyalós, számolgatós küzdelem. Több olyan párharcom volt, ahol 2-1-re nyertem 2-3 maradék élettel. Az egyik ilyen mirror volt, ami zseniálisan jó meccs lett, hatalmas fordulatokkal.
Amiben nem vagyok biztos azok a Freebooterek. Álom esetben kikapnak egy leszedést, és aktiválják a 3 manás Mayhemeket, de első meccs után általában ez a 6 lap kerül ki először a deckből. Karn nagyon jól működik benne, Angrath meg meccsnyerő lap. Indokoltnak érzem a 3-at. Fura, hogy ilyen sokáig nem volt a metában nagyon erősnek tűnik. Sultai ellen favoritnak tűnik, ha nem futtat Tyrantet. Ha van akkor nehéz megoldani, mert olyan őrült erős boardom szinte soha nem volt. Összességében megérte ezt a 7 piros wildcardot, az Esper midrange mellett ez eddig a legszórakoztatóbb deckem.
-
Dobi 562
addikt
válasz
0karmacoma0
üzenetére
Majd meseld el mik a tapasztalatok vele! Jo latni, hogy Angrath is helyett kapott vegre egy kompetetiv deck-ben. 2 copy-val futtattam az elozo szezonban a Grixis Discard deck-em.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Ingatlanos topic!
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M3 Pro (2023) 18GB/500GB SSD karcmentes 100% akku 23 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB szép állapot 90% akku 265 ciklus
- AMD Ryzen 9 9950X3D2 4.30GHz
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB megkímélt 83% akku 158 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16" M1 Max (2021) 32GB/500GB SSD használt, 88% akku (229 ciklus)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG ADATA 750W
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk ott csak pár premade deckel lehetett tolni, de pár szabály kitisztázására jó volt.
Azt bírom amikor feature-ként adnak el valamit egy játékban, amit utálok 

in real life? ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)