Hirdetés
-
Mobilarena
Üdvözöllek Síkjáró (Planeswalker) a Magic the Gathering: Arena topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Franklin
addikt
Ki milyen paklit rakna össze ennyi joker kártyából?
-
Franklin
addikt
válasz Ereshkigal #363 üzenetére
Ismerem a Boros-Szikszai párost, csak nem tudtam, hogy Magichez is csináltak képeket
-
Franklin
addikt
válasz 0karmacoma0 #361 üzenetére
-
Franklin
addikt
Esetleg a korábbi Magic topikok első hsz-eiből is lehetne szemezgetni (és nem azért mondom, mert én írtam az egyiket ).
Rövid Magic történet, alap dolgok, különbségek a Magic Online és MTGA között, Hearthstone-osokat felvilágosítani, hogy a Magic az eredeti és egyetlen gyűjtögetős kártyajáték, minden más csak halvány utánzat, ilyesmik...
-
Franklin
addikt
Az első kérdésre az a válasz, hogy az indestructible csak a sebzések és a "destroy" ellen véd, a -x/-x ellen nem:
"An indestructible permanent can be exiled, returned to a player's hand, put into a graveyard for having 0 or less toughness (via anything that gives -/-X), or sacrificed."
-
Franklin
addikt
Mi a véleményetek erről a monoblue deckről?
Én raktam össze, ami nagy szó, mert sose voltam jó pakli összerakásban, mindig netdeckeket nyomtam, szóval tudom, hogy nem hibátlan, ráadásul elég budget, mindent beleraktam, amit épp kifarmoltam nem is nagyon nyerem vele a partik 50%-ánál többet, de elég fun és pörgős.
Mondjuk most hogy ránézek, talán túl sok a lény és kevés a varázslat, a nyertes játszmák nagy részét az első 3 lénnyel hozom össze... de majd ti megmondjátok
4 Departed Deckhand
4 Aven Wind Mage
4 Kitesail Corsair
3 Siren Stormtamer
2 Exclusion Mage
2 Wall of Mist
1 Nezahal, Primal Tide
1 Riddlemaster Sphinx
1 Dreamcaller Siren
1 Murmuring Mystic
1 Dimir Informant
1 Tempest Djinn4 Disperse
3 Waterknot
2 Maximize Altitude
2 Chart a Course
1 Entrancing Melody
1 Unexplained Disappearance22 Island
-
Franklin
addikt
Nem tudjátok jön-e Steamre, vagy marad a saját kliens?
-
Franklin
addikt
Nagyon sajnálom, hogy az új core pakli megjelenésével kiszedik a régi kiegeket. Volt már néhány tök jó paklim, amikkel szerettem játszani, azoknak most annyi, kezdhetem újra a kifarmolást.
Persze üzletileg megértem, pörgetni kell a lapokat, hogy legyen bevétel, de akkor is.
Ilyen szempontból jobban tetszettek a korábbi Duels részek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest