Hirdetés
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
VincentVG
senior tag
válasz
akoska07
üzenetére
Jó, hát egyértelműen neked van igazad.
Lássuk be én egy kicsit nehezen engedem el
h nem ez lett 2016 grand theft-je..
nagyon nem..u.i. azért egy egy szép fotót még mindig rendesen bekajálok, lehet h kezdek elhülyülni.
tudod így nézegetem, meg egy két video youtube-on sweet FX-el.
és győzködöm magam, h áá nem is volt az annyira rossz,
de miért is hagytam abba? na ezért szedem le. aztán 2 perc és delete. -
MPowerPH
félisten
-
VincentVG
senior tag
válasz
akoska07
üzenetére
tök érdekes amit írsz a RIFT-ről, mert nekem meg pont ott nagy a visszalépés a grafika bármihez képest.
oké a technika az egy csoda, + autósim-ezek is, tehát adott a lelkesedés.nade egy BF1, vagy SW battlefront látványorgia után semmi mást nem akarok már gameplay ben látni

FROSTBITE-ot mindenkinek!!!!

tudom tudom jön majd az újabb RIFT nagyob felbontással. de ez még több év..
kicsi ON:
személy szerint én el is megyek mondjuk úgy 3 hónapra BF1ezni, addig kijavítják a bug-okat, lesz stabil graf mod (remélem). és akkor végigtolom.
Egyébkén én is csatlakozok a legnagyobb csalódás csapathoz. nem emlékszem h ennyire meg lettem volna vezetve bármelyik játékkal is. nem akartam elhinni amit láttam első nap....+ konkrétan szabit vettem ki... lúúúúúzer.
-
Departed
őstag
válasz
akoska07
üzenetére
Hány éves a lányod?
A két éves lányom az autózós részét szívesen nézi, mondván: "autós, gyorsan!" meg kérdezem tőle melyik autóval menjek és mutatja: "az!, jó lesz!".
De a gyalogos részt már nem mutatom neki, nagyon véres. Bár ki lehet kapcsolni elvileg, de azért alapvetően 18-as karikás játék.
-
MPowerPH
félisten
válasz
akoska07
üzenetére
A Green Man -tol. En mar irtam levelet, kettot is. Egyet paypalon, egyet az oldalon keresztul. Nem kivanom tamogatni a 2K -t, ez az egesz egy piszok rossz vicc, semmi mas. Szegyen, az elso ket resz utan. Mar a 2. resz is kiverte a biztositekot, de ott inkabb csak a story megcsokkitasa, mert a hangulata vetekedett az elso resszel, sot! Ez minden teren nulla.
Tobbet ert volna, ha ezt a penzt inkabb eliszom, 1 uveg Double Black, meg par jofele japo sor. -
-
keIdor
titán
válasz
akoska07
üzenetére
Forza Horizon 3
Gears of War 4
Battlefield 1Mindhárom szintén megvan, ezek tisztességes munkák lettek. Grafika, sebesség, játékmenet mind megfelelő 2016-ra.
A Mafia 3-nál nem csak a grafika a baj, az a baj a játék sem jó. Borzalmas az AI, az ismétléses küldetésekkel sem vagyok kibékülve. Ubisofttól megszokhattuk, de ez nem az ő játékuk.
-
Dtomka
veterán
válasz
akoska07
üzenetére
Akkor ti már szépen látjátok a játékot
Bár az a FOV legalább 85-90 ami nekem már úgy nem tetszik max 70-75. Amúgy minél nagyobb a FOV annál nagyobb lesz a gépigénye a játéknak.(#774) Szaby59
Próbáld ki a módot, szerintem attól lett olyan. Sztem én ki fogom próbálni, az alapnál rosszabb nem lehet.
ENB SweetFX = Mod Graphics
Download link(#776) Szaby59
Akkor lehet vmi nem ok ott, tedd "újra", ha úgysem akkor lehet a videóban lévőn még vmit buheráltak. -
Departed
őstag
válasz
akoska07
üzenetére
Akinek gond van az autós résszel billentyűzettel játszik? Mert gamepad-del én sem vágom mi vele a gond a laggoláson kívül.

Ami meg az AI-t illeti lehet furán fog hangzani de én akkor szórakozom jobban egy játékkal ha nem túl erős az ellenfelek AI-ja.
Nem tudom játszott-e itt valaki a 2000-res No One Lives Forever-rel, abban volt hasonló az AI mint itt (kiszámíthatóan szórakoztatóan s.gghülye) és még ma is a kedvenc FPS-em rengeteg végigjátszással.
Ez alapján nekem a Mafia3 AI-ja is megfelel és szórakoztató játékot tesz lehetővé.
Na erre varrjatok gombot!

-
cyberkind
félisten
válasz
akoska07
üzenetére
Én leírtam azt, hogy ez markánsan nem fog változni, de még az optimalizációja se, ha visszavonják mint a Batman-t akkor van esély, hogy játszhatóbb lesz szélesebb körben gyengébb konfigokkal de ha nem akkor annyit lehet elérni majd mint anno a Gta 4-nél, ami javult, de az idő múlása és a technika fejlődése tette lehetővé a 60fps-es és normális játékmenetet, hangsúlyozom ez saját meglátás.
-
voodoo98
addikt
válasz
akoska07
üzenetére
(#446) akoska07
SFX alatt SweetFx-et értesz? Nekem is benn van. Szerinted ezért crashel?(#450) dergander
Óriási mafia fan lévén most ott tartok, hogy hagyom a f*szba az egészet!
Nagyon csalódott vagyok, grafika és optimalizáció miatt, szerintem a story kb. rendben lesz, azzal nincs gond.Amire várok:
- még erősebb vga megjelenése (1080ti, 1180 vagy nagyobb), mivel SLI támogatás sincs
- az összes patch megjelenése
- lemenjen a játék ára pár 1000ft-ra (1-2év)
- magyarítás (vezetés közben még angol szöveget olvasni elég megterhelő, közben leugrál az fps 40-50re)Ha ezek meg vannak, ami kb. 1-2 év, majd akkor előveszem.
3 napot kell kibírnom a BF1-ig, addig meg elleszek mással!

-
castiels
addikt
válasz
akoska07
üzenetére
Ma már nincs olyan játék, amire nyugodtan azt ìrhatnád vagy mondanád, hogy na ez tuti ez kell vagy ezer éve erre várok..Most jöhetnék más hatalmas cìmekkel , hogy mit hoztak ki belőlük 2010- fölfele de inkább ezt most hagyjuk..De az eredmény nem lenne túl fényes...
De lehet csak mi öregedtünk meg....
És a régieket azért értékeljük mert fiatalok voltunk, mostanra meg látjuk a fától az erdőt... -
castiels
addikt
válasz
akoska07
üzenetére
Igen tudod, csak kicsit már kezd unalmas lenni,hogy rengeted kiadó olyen gusztustalan munkát ad ki, mert tudja megteheti..
Nem érdekli a hìrnév, a dìcséret, hanem egy valami csak a PÉNZ mindez az emberek kárát jelenti.
Elhiszem, hogy jó a zene, jatékélmény stb.. De az a red alert 2 ben a heroes 3 ban is jó volt.... Ezelőtt 20 éve..
A heroes esküszöm értelmesebb játék mint most egyes agyon hypolt sztárjátéknak tituál 0 konzolport. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Trollok komolyan
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 2TB, 1TB, 512GB SSD 27% ÁFÁS
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
h nem ez lett 2016 grand theft-je..
...azt hiszem ezt a játékot el is felejthetjük. Egy biztos, ezektől többet semmit, még ingyen sem.

Nem te, de sokaknak ez szép, meg jó ahogy ez kinéz.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)