Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
CJ3
senior tag
válasz
üzenetére
1:36 -1:40 itt a lényeg, talán tudtak valamit a Mafia 3 alkotói

Akinek palotája van, arra könnyen felfigyelnek
-
JoceeHunt
őstag
válasz
üzenetére
Én ahogy eddig látom így vesszük át az irányítást...

Az egyes városrészek "kivégzésével" csak biztonságos helyekhez jutunk ahol tejelnek, dolgoznak nekünk vagy mi
.
A játék automatikusan ment, aludni nem kell, a lóvét elviszik helyből már, a furgonba tudok vásárolni így raktár sem kell. Minek ház?(#998) Dtomka
Akkor nem tudom ilyet még nem kellett lopnom csak ládákkal a hátulján vmi kistehert, talán alkohollal
-
Tertius
tag
válasz
üzenetére
Ez igen.
A GTA5-ben ha a földhöz vertem magam 2x, vagy valami gáz dolgot csináltam (beboxoltam egy autó szélvédőjét), egy közeli járókelő már nyúlt is a telóhoz, és ment a bejelentés (a kvázi élő városról, egymásra, és a játékosra reagáló járókelőkről nem beszélve).
Ez a statikusság a mafia 2-re is jellemző volt, volt honnan örökölni. Abban volt az, hogy összesen pár darab karaktermodell volt, amelyekkel a várost feltöltötték, és kb. minden negyedik járókelő ugyanaz volt. Néha ugyanabban a ruhában.
-
Anonymus23
veterán
válasz
üzenetére
Nem bug, csak tudnod kellene, hogy mit is ír oda

Amikor egy területen először mégy oda a 2 "megbízóhoz", akkor ugyebár megjelennek a különböző küldetések. A halálfejek jelölik a különböző "Enforcerek" helyét, és ha azokat kinyírod, mielőtt még a végső küldetést elindítanád, akkor valamennyivel könnyebb lesz. Egyébként nincs sok jelentősége.
Érdemes minden cuccot összeszedni, minden kis küldetést megcsinálni, mert ezekből jön a zsé leginkább..Na ez már bug:
Amikor megcsináltam Cassandra min az 5 privát küldetését, akkor Cassandra szellemével beszélgettem, a teste meg közben ott olvasta a könyvet:
Más:
Jól sejtem, hogy nem lehet mind a 3 boss-t kimaxolni? Mármint területek odaadásával?
Van ugye mindenkinek a kezdő, ami 2x50000, a következő 3-as az mindegyik max 3x 2x60000, a harmadik kör pedig 3x 2x70000. Ha minden körben mindegyik kap egyet, akkor az max 360, mondjuk az írnek nincsenek jó perkjei, így azzal nem foglalkozom. Akkor a másik kettőt ki lehet maxolni simán.
Ja még van 2x20000 az al-bossok küldetéseiből ha jól rémlik. -
Speeedfire
félisten
válasz
üzenetére
Értem és mit vársz el ezzel kapcsolatban? Hátha valahogy tudok neked segíteni, hogy ne ide irogassatok.
Vegyük fel közösen a kapcsolatot a fejlesztő céggel, vagy a kiadóval? Írjunk közös levelet ezzel kapcsolatban, hogy minden egyes felhasználót kártérítsenek, akiknek nem jött be a játék?
Legyünk kicsit reálisak. Akármilyen patch is jön ki a játékkal kapcsolatban, nem fog gyökeresen megváltozni semmi. Nem lesz 2016-os grafikája a játéknak, nem fog minden gépen 200fps-el szaladgálni. Ebben szerintem egyetértünk.
Amiben változás lehet, azok a kisebb bug-ok (záros határidőn belün). Grafika, játékmenet.
Dtomka: A sweetfx is reshade-et használ. Szóval kb ugyan az. -
Speeedfire
félisten
-
Dtomka
veterán
válasz
üzenetére
Próbáld ki az alábbit, az reshade, nem sweetfx:
How to install Colour Correction / Blur Removal 5.1 & Reshade 3.0.1 for Mafia III -
VincentVG
senior tag
válasz
üzenetére
köszi. nálam nem ment ez a módszer. pedig clean a gép, semmi húzás semmi warez. WIN10el.
(elindult, tudod amikor mission előtt 2 képet még bead, na akkor kidobott win-re. 10/10szer. utána töröltem/reinstall)
na mind1, adok mégegy esélyt. mert szar szar, de azért akarok vele játszani

-
Departed
őstag
válasz
üzenetére
Nekem már "régebben" megszűnt a crash azzal amit írtak az oldalon tanácsot: d3d11.dll átnevezése dxgi.dll-re.
Úgy tűnik nekem pont ez az egyik ami változott ezzel az új 5.0-val hogy már eleve ez a dll neve.
Egyébként ez a SweetFX durván fontos hogy ne nézzen ki pocsékul a játék. Vele egész pofás.

-
.LnB
titán
válasz
üzenetére
Akkor ne a GTA V-höz hasonlítgassuk, hanem a Minecraft-hoz.

(#526) Speeedfire Úgy értem nem engedték, hogy letolják a torkukon ezt a fost. És inkább úgy döntöttek ezt nem veszik meg, nem kérnek ebből. Ez is egy jelzés a fejlesztők felé. Ez jelzi, hogy van nekik ízlésük. Nem bamba bárányok akik bármit megesznek amit eléjük tojnak.
így már érted?

-
Maxtreme
addikt
válasz
üzenetére
Lehet rosszul emlékszek (esetleg az idő szépíti meg a dolgokat) de a 2 mintha szebb lett volna ennél..
szerk: hát nagyon sanszos
-
Fitzgerald
veterán
válasz
üzenetére

Ez a videó tökéletesen összefoglalja hogy mi is a különbség a GTA és bármely más, eddig megjelent nyílt világú autós játék között.
Hát ha ezt a csapatot tényleg veteránokból verbuválták, akkor a legalját sikerült mindenhonnan összeszedniük. Illetve nem egészen, mert a zene jó, a sztori (azt mondják) jó, az átvezetők igényesnek tűnnek. -
mettek
addikt
válasz
üzenetére
Vissza lehet nézni a 21-es kommentem! Asszem mondhatom hogy megmondtam előre és jól láttam:
"gyerekek! én óva intenék mindenkit az előrendeléstől! nem kevés játékkal és pofára eséssel a hátam mögött én úgy látom a gameplayekből hogy ez a játék se lett igazán kidolgozva. A grafika mosott, sok az alacsony felbontású textúra, a vezetés vicc, a fegyverek viselkedése szintén, a fedezék rendszer animációja iszonyat mű, olyan mint egy odaragasztott játékbaba. A fanoknak lehet tetszik majd de sokan csalódni fognak. Egy watch dogs szerű dologra számítok ahol 2szer annyit ígértek mint ami lett.
Várjatok értékeléseket." -
VincentVG
senior tag
válasz
üzenetére
hát kíváncsian várom a folytatást.. az előjelek nem túl jók..
nekem eddig ez az első AAA cím aminél belefutok ilyesmibe, úgy látszik eddig szerencsém volt, vagy csak keveset game-ingelek..

sqpp
"Nem online játék. Nem kötelező. Régen is megvolt mindenki. Ennyi, pont."
persze h régen is megvolt mindenki. mi pédául 1988ban a haverokkal órákig tudtunk játszani a számológépes karóránkkal.
csak közben eltelt 30 év. változtak az igények. -
.LnB
titán
válasz
üzenetére
Biztos lesz ebben valami. Ezt tutira veszem. Csak akkor miért oldják fel? Ha valóban így lesz amit leírtál, az még durvább téma lesz mint ez a mostani. Akkor már kiadhatták volna unlockolva. Akkor csak egyszer kapnak érte. De gondolom most próbálnak megoldást találni rá.
-
daveoff
veterán
válasz
üzenetére
Jah, ez így van sajnos. De a játék tényleg jó, a grafikával még ki is tudok békülni, a játékélmény fontosabb, csak az fps lockot oldják fel.
Ahogy ezt leírtam kifagyott a játék....

(#110) .LnB: Igen, sajnos a grafika rendkívül gyenge, videókból nekem se jött ez át, most kellett szembesülnöm vele....
-
VincentVG
senior tag
-
djculture
félisten
válasz
üzenetére
Ez van sajnos amúgy technikailag egy hulladék lett a pc port..
Steam értékelésekből egy pl:
Pros:+ Story seems pretty good so far
+ Music and sound
+ Setting the driving to simulation feels really goodCons:
- Locked at 30 FPS
- Muddy, grainy textures
- Clunky mouse and keyboard controls
- Can't rebind keys to extra mouse buttons
- When using the mouse to look around while driving it constantly resets itself to the defult position
- No way to move around cover. Need to leave cover, move around object and then re-enter cover
- 2 crashes to desktop in less than 1 hour of play (This is with Nvidia's game ready drivers) -
VincentVG
senior tag
válasz
üzenetére
30fps lock???
Ez ugye csak vicc?
Egyébként mi indokolja?indokolná?
update:
"
Some say, that its only the early, reviewer build.And that seems true, since there are multiple PC gameplays on YT, running at 60fps, and devs also said that recommended specs aim at 1080p@60fps High settings
EDIT: CohhCarnage also confirmed during a Mafia 3 PC stream, that the 30fps is only for the Pre-Release reviewer build, dont ask me why, just a stupid developer choice
"mi ez most valami gagyi hack az eurogamer-től??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)