Hirdetés
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz
VincentVG
üzenetére
Tudnék tippeket adni ha tudnám miket játszottál illetve miket szeretsz, én a Witcher 3 előtt a Mass Effect 2-t toltam, de mivel a fullos kiadás nem létezik eredetiben így csak kolbász verzió van, az meg itt-meg ott kifagy, szóval elegem lett és most hagytam nyugodtan, pedig a mentésemet is vittem tovább az 1-ből, de majd.
Én megvárom az utolsó DLC-t ehhez a játékhoz és kitolom akkor, feltéve ha addig végzek a Witcher-rel, mert amúgy ezt elő se veszem, annyira jó a Witcher, lehet, hogy csak az uncsiság mondatja ezt mert a Gta 5-be jó pár száz órám van de szerintem jobb (a Witcher) mint a Gta 5, pedig az is nagyon ott van.
-
cyberkind
félisten
-
morfondőr
addikt
válasz
VincentVG
üzenetére
A textúrák valóban förtelmesek, de azzal úgysem fognak semmit sem kezdeni, mert akkor kb. 2 db. 1080ti fogja vinni 30 fps-el. Ezt az ocsmány barnás blur-t meg a sweetfx szépen leszedi és azért így tetsztősebb. Azért írtam a TV-t, mert kicsit távolabbról már nem igazán látszik, hogy elnagyoltak a textúrák, és az élsímítás hiánya sem zavaró. Nem okoz maradandó élményt a játék, de úgy voltam vele, hogy 1 végigjátszást megér, és mivel én ráadásul a deluxe-ot vettem, majd a dlc-ket is végig fogom vinni. Egy levegővel unalmas is, ezt én úgy oldottam meg, hogy pár napig játszottam vele, utána pihentetés, majd elővettem megint és így tovább. A sok negatívum mellett van azért pár pozitívum is, szerintem összességében el lehet szórakozni a játékkal!
Én ezt a sweetfx-et használtam: [link]
Egyedül annyi volt vele a gond, hogy a steam overlay össze omlott sokszor, de pl. most, hogy újra elindítottam és csináltam a képeket nem volt baja, lehet csak a driver-el akadt össze, amit azóta többször is cseréltem. -
válasz
VincentVG
üzenetére
Hulladékszarfoshúgy...idén már 2 esélyt adtam neki, de agyfaszt kapok a grafikától.
Minden ultrán van, de így is szánalmas a látvány.
Tudom már beszéltünk róla, de nekem szarul is fut. 45 fps-re is droppol, ha olyanja van.
Köszönöm, de nem várok tippeket a megoldásra.
A Division megy 60 fps-el full ultrán, a csodálatos mafia 3 nem...
-
kikikirly
senior tag
válasz
VincentVG
üzenetére
Sweet FX-et ajánlgatják mindenhol.De nem szükséges semmit lekapni, egyáltalán nem csúnya játék.Grafika dimamikus részén lenne mit javítani(autókón nincs lövedéknyom,bele eresztesz egy tárat és semmi látható nyoma nincs,csúnya az ablak betörés,falba, bármilyen felületbe lősz bele ugyanolyan igénytelen effektje van mint az ablak betörésnek,viszont ez TPS játék,nem sokat lövöd a környezetet így nem olyan zavaró,játék többi része rendbe van).Nem rossz játék ez, csak Mafia 2 után magas volt a léc,ezért a sok negatív kritika.
-
keIdor
titán
válasz
VincentVG
üzenetére
Szerintem katasztrófa az egész VR úgy ahogy van, ezekkel a casual B kategóriás 1-2 órás techdemókkal.
De nem akarok belemenni, mert hatalmas off lenne belőle, de nálam a VR az év csalódása. Annyira hypeolták, aztán normális játék meg nincs rá, maximum 1-2 mint az Eve: Valkyrie, de ilyen árak mellett ez nulla.Egyébként talán a PSVR ami változást hozhat, de a Rift meg a Vive tartalom szerintem borzasztó gyenge. Kenjék a hajukra.
-
Departed
őstag
válasz
VincentVG
üzenetére
Nekem pont hogy az 5.1 crash-el amint megfordulok a karakterrel a betöltés után.
Néha elgondolkodom hogy inkább félreteszem pár hétre mert vagy rosszul néz ki vagy crash-el de mindenképp laggol autózáskor.
Inkább visszatérek a Dragon Age Inquisition-hoz ami sokkal szebb, fut mint az álom és nem dob ki az asztalra lépten nyomon...nyilván autók nincsenek benne de túlélem.

-
törölt tag
válasz
VincentVG
üzenetére
Tegnap játszottam vele több mint 3 órát az 5.1-es Reshade-del és nem lépett ki egyszer sem, pedig MSI AB is fut és alt-tabolás is volt. Reshade-től szerintem fél-egy órán belül ki kéne dobnia, annyi idő alatt kijön az instabilitás. Ha azután dob ki akkor inkább valami játék glitch.
-
voodoo98
addikt
válasz
VincentVG
üzenetére
Őszintén szólva nem tudom. Mert én a régi reshade-t használtam szerintem és crashelt a gép, de nem tudom, hogy egyáltalán a sweetfx miatt-e. Többen azt írták itt, hogy amiatt. Nem játszom a játékkal már, így nem tudom tesztelni sem. De maga mod nagyon szép. Nekem tetszett!
Ezt írja: VERSION 5.0 IS USING THE LATEST RESHADE WITH MY SETTINGS. I RECOMMEND YOU DOWNLOAD THIS AS IT SHOULD BE MORE STABLE
-
-
voodoo98
addikt
válasz
VincentVG
üzenetére
(#224) VincentVG
Szerintem a tört játékot módosította meg a készítő. Annyit csinált, hogy megtalálta, hogy hol van eltárolva a 30-as érték és átírta egy jóval nagyobb értékre. De crashel a mod nagyon, nem érdemes vele játszani, csak kipróbálni.(#226) gainwardgs
Igen, nekem talán kicsit több (GTX1080). Sweetfx-szel és lumasharpen-nel tudod levenni a mosást (blur) a képről.
Valamivel jobb lett, de messze van ez a jótól. Sajnos! :S -
sqpp
őstag
válasz
VincentVG
üzenetére
Öhh.. hányszor téma még ez a 30 FPS? Kicsit unalmas már, hogy mindig mindenki ezt írja, holott már rég van hír, hogy lesz 60 FPS de még 120 is... (Unlimited igazából)
Az meg hogy mennyit ölsz bele a gépedbe, nem igazán téma. Mellesleg egy két ember nem igazán tudja, hogy miről szól a Mafia. Van aki azon fennakadt, hogy nem olyan mint a GTA V... Talán mert ez nem GTA?!
-
VincentVG
senior tag
válasz
VincentVG
üzenetére
közben megtaláltam:
UPDATE [10/6 / 6PM PT]: We currently have a patch running here at the studio that includes 30, 60, and unlimited frames-per-second options in the video menu, among other improvements for the PC version of Mafia III. We’re verifying the patch now to ensure everything is working as expected. If everything goes well, we expect the update to go live this weekend. We will be keeping the PC community up-to-date on the status of the patch throughout the weekend and thank you for all the feedback!
hát jó. asszem még egy fejezet a "hogyan ne release" game nagykönyvbe..

-
sagem
addikt
-
sagem
addikt
válasz
VincentVG
üzenetére
"UK gamesplanet en vettem, előtöltve."
ha nem a Steamen vetted közvetlenül, akkor a Steam nem is foglalkozik a visszatérítéseddel (igényelni sem tudod) azt csak az a bolt teheti meg, akitől vetted. De, ha már megkaptad a kulcsot akkor az meg sajnos nem fogja visszaadni valszeg

De lehet, hogy nem is olyan rémes a játék, a 30 fps lock szerintem rövid ideig lesz probléma, irányítás meg..gamepadosoknak szerintem nem lesz vele baja.
-
djculture
félisten
válasz
VincentVG
üzenetére
need for speed volt azt hiszem az utolsó meg a crew de azok is 60 fps lockosak voltak. 30 az már lag parti, látszik is hogy nézem hogy játszanak a youtubeon és néha még a 30 is lemegy felére rendesen szaggat.
Amúgy meg vigyázzatok az eula szerint nincs egyelőre refund de ebből úgyis balhé lesz még akár hatósági eljárás is. Amúgy még átadni se lehet másnak azt is tiltja az EULA
-
djculture
félisten
válasz
VincentVG
üzenetére
EULA ott van:
NO REFUND: All purchases of VC and VG are final and under no circumstances will such purchases be refundable, transferable, or exchangeable. Except as prohibited by applicable law, Licensor has the absolute right to manage, regulate, control, modify, suspend, and/or eliminate such VC and/or VG as it sees fit in its sole discretion, and Licensor shall have no liability to you or anyone else for the exercise of such rights.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
VincentVG
üzenetére
Lehet azért van a 30 fps lock a reviewer buildben, mert így premier előtt nem derül ki hogy mennyire kloáka módon van optimalizálva, és unlockolva, vsync nélkül is csak 32 fps-el fut egy 1070-en vagy 1080-on is, 1080p-ben.

Én már semmin nem lepődök meg.
Mankind Divided előtt is is írta valaki, hogy a Nixxesnek nem volt még szar portja. Hát most lett. -
Fitzgerald
veterán
válasz
VincentVG
üzenetére
Sikeres lehet (ahogy az AC összes része is), de hogy jó is lesz-e, az más kérdés.
Sokan szeretnénk az SP DLC-t a GTA V-höz, de ha azért nem jön mert már nagy erőkkel dolgoznak a GTA VI-on, akkor én meg tudom nekik ezt bocsájtani.
Online-al 10 óránál én sem játszottam többet, pedig tavaly augusztus óta megvan a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Formula-1
- Trollok komolyan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest