- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Secretive
aktív tag
idézet a PH! alapelvéből:
-amit tiltunk fórumunkban:
mértéktelen UP-olás: ne várd, hogy minden kérdésedre _azonnal_ választ tudjunk adni. Topiconként napi 2 UP megengedett!
persze felőlem annyit frissítesz,amennyi jólesik,mivel engem nem ez zavart,hanem az, hogy sikerült egyet előre lépned,de a következő lépéshez ismét választ vártál,s ezt teszed step by step......tehát ezért nem árt,ha néha magadtól is elkezdesz ismerkedni a témával,bár minden bizonnyal hasznosak lesznek a kérdéseidre adott válaszok,de az az igazság, hogy egy x-ezer hsz-t tartalmazó témát senki nem olvas át,tehát tankönyvnek nem lesz majd jó példatár a munkásságod!
és köszönjük, hogy kigyűjtöttél sok ''érdektelen témát'', de a best of 80-as 90-es évek diszkózenéi témát kikérem magamnak!
Certee: én nem láttam be semmit, erőteljesen irónikus volt a véleményem!
[Szerkesztve] -
Secretive
aktív tag
...hát esküszöm,hogy az előbb még itt állt egy hozzászólásod,amiben megkérdezted,hogy jöhet-e emilben 9 megánként vagy egyben az egész,mert még (idézem) ''láma'' vagy a feltöltéshez,de ez a hsz valahogy eltűnt ,mint a kámfor!
X-Akták!
...szóval nekem jöhet egyben is az egész,de csak az adataimnál szereplő 2. emilre!
Köszi a fáradozásaid és várom az anyagot!
üdv.
dió -
Secretive
aktív tag
mdk01!
Most, hogy mélyen elnézést kértél Te is és még részben egyet is értettünk pár dologban kérhetném Tőled én is azt a nagy szívességet, hogy részemre is küldd át emilben azt a bizonyos linket, ami tartalmazza azt a sok hasznos és kínkeserves munkával összegyűjtögetett tanulmányt?!
Valószínű nekem is segíthetne pár dologban vagy probléma megoldásában (amit még nem tettem itt fel)!
ezer hálám üldözne holtodiglan! -
Secretive
aktív tag
Kedves rii!
Nem kell felszívni a vizet,csak mert én is el mertem mondani a véleményemet és mert neked a lojalitás- és a toleranciahányadosoddal gondjaid vannak!
Nyugi!
Mindenki örül,ha itt választ talál a kérdéseire és köztudott, hogy a legtöbben nem DNS minta alapján öröklik a tudást,azt sem írtam,hogy ne kérdezz,mert az itt nem illik!
Arra utaltam csupán,hogy nem biztos,hogy célszerű a fórumon keresztül 1 és még ezeregy kérdéssel nyomni a témát,csak mert kitaláltál valamilyen webtervet és majdnem nulláról kezdve el akarsz jutni a profik szintjére lépésről lépésre támogatást kérve.
Félre ne érts,én még talán annyira sem értek épp idevágóan a flash-hez,mint Te,de általában ebben a témában is először magamtól veszem a fáradtságot és öntökfejből keresgélek, kutakodok, olvasgatok, tanulmányozgatok és próbálkozok dolgokkal,aztán ha ezek után sem nyerek választ a kérdésemre,akkor felteszem pl. itt, de mint te is tapasztaltad, volt olyan kérdésed,amire már te magad is megtaláltad a megoldást nagyon rövid időn belül,tehát nem biztos, hogy hiphop kell azonnal kérdezni,mikor 1 nagy kérdőjel villan fel az amúgy minden bizonnyal elismerésreméltó agyacskádban!
...de amúgy kérdezz nyugodtan,mert én kíváncsi vagyok,mi lesz a következő problémád,amit meg kellene oldani!tényleg!
Egyébként fórum nélkül is lehet boldogulni a flash-el,csak az többe kerül (könyvek megvásárlása, leírások, példatárak stb.) vagy más progit kell használni flash kreáláshoz,mint az mx,mert az szerintem nem az egyszerűségéről és felhasználóbarátságáról nevezetes.De egyelőre ebben a témában az a legprofibb. -
Secretive
aktív tag
-
Secretive
aktív tag
.....persze tudom, nem vagyok egyedül azzal, hogy nem kapok segítséget a problémám megoldásához vezető út felé,de sajnos még a látszólag csak flash-el foglalkozó swf.hu-n sem igazán osztják az észt. Ennyire senki sem foglalkozik kezdő szinten a flash-el vagy csak nyári pihi van?!
(Aki profi,az meg gondolom nem szenved itt a laikusokkal, hisz fél perc anyagért több pénzt kap,mint a minimálbér kétszerese....)
Egyébként flash alternatívaként kisebb projektekhez szívből és tapasztalatból ajánlom a swishmaxot! Garantáltan kezelhetőbb (irdatlan mintakészlettel), egyszerűbb, barátságosabb és átláthatóbb,mint a ''nagy'', de egyáltalán nem egyszerű társa! -
Secretive
aktív tag
!hoopsz!
-
Secretive
aktív tag
Kicsit visszahozom az alaptémát (flasht) az életbe,mert kár lenne süllyesztőben veszni hagyni.Bár az fő alternatíva tényleg az swf.hu példaleírásaiban lelhetőek fel,de a fórumja a Ph!-hoz képest elég átláthatatlan és valahogy sehogysem tetszik, a regisztrációs mizériáról meg inkább nem is beszélek.....bár mégis...agyrém,mint valami felső 100-as klub,ahová csak extraszerencsés esetben lehet bekerülni.(Ha pl.azt x-eled,h.tanuló vagy 55 év feletti vagy, akkor repülsz!!!EZT a DISZKRIMINÁCIÓT!Nevetséges!)
na mindegy..... nem erről szeretnék elmélkedni,de nem tudtam megállni,hogy ne tegyem szóvá,amiért ott egyből gyökerestül törölnének.
Bár feltettem ott is a kérdést,de a válaszhajlam alacsony szintje miatt az itteni nézettségben nagyobb esélyt látok.
Az lenne a kérdésem,hogy flash mx 2004 pro-ban lévő video tutorial mintát használva hogyan lehet azt megoldani, hogy ugyanabban a lejátszóban egymás után több .flv videó is lejátszható legyen a ''következő'' léptető gomb segítségével. Tehát hová kell beírnom vagy beillesztenem a további videók elérési útvonalát. Szájbarágósan kérném,ugyanis még ebben a témában nem vagyok járatos.
Persze akár más módszerrel is érdekel a lejátszó készítésben a téma.
...előző hozzászólásomhoz kapcsolódva az is gondot okoz,hogy néha, véletlenszerűen és különböző netvégpontokról megnyitva az flv.progressz video lejátszás közben megakad és nem folytatódik.ennek mi lehet az oka?
Minden érdemi hozzászólónak köszi a segítséget.
(Bár én nem a macromediát preferálom flash-hez,de azért ebben tényleg ez a legprofibb és persze a legbonyolultabb is.)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos autók - motorok
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest