- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tottu
senior tag
Nem tudtok véletlen egy olyan könyvet amiben le vannak írva a függvények, hogy mi mire való?
[Szerkesztve] -
Tottu
senior tag
Most kezdtem el tanulni az Actionscript-et de lenne egy idegesítő dolog így az elején. Nem tudok '';''-t rakni. Más fordító programoknál is találkoztam már ilyennel de ott sikerült beállítani a Shortcuts-ot, hogy ne blokkolja, de a Flash 8-ban egyszerűen nem tudom beállítani, mert nem találok olyat amit ezt a bill kombót használná. Mi a megoldás?
-
Tottu
senior tag
válasz
Metalwarrior #591 üzenetére
Köcce!
-
Tottu
senior tag
Vki tud olyan programot ami vissza konvertálja az swf-t fla-ba?
-
Tottu
senior tag
Azt meglehet valahogy csinálni hogy egy Flash-oldalba importálok egy külön álló flash image gallery-t? Próbálgattam de eddig nem jártam sikerrel.
-
Tottu
senior tag
UP!
-
Tottu
senior tag
Közben sikerült megcsinálni...
Olyan kérdésem lenne hogy: hol lehet bővíteni a: Window -> Other Panels -> Common Librares -> Buttons ill. Sounds-t (MX 2004). Az oktató videoban mondja a csávóka hogy lelehet tölteni dolgokat, csak azt nem hogy honnan. Egyébként az oktató videoban van Sound is de nekem nincs se MX 2004-ben ill Flash8-ban sem.
Vagy ti honnan szerzitek be a hangokat? -
Tottu
senior tag
Én is elkezdtem foglalkozni az Actionscript-el és lenne egy kérdésem: azt hogyan lehetne mogoldani hogy ha a frame szám eléri a 20-t akkor ugorjon a 41-re és onnantól játsza végig az anim-ot. Minden meg van csak ezt a feltételt nem tudom megcsinálni.
Nem tudtok egy olyan oldalt ahol a script-eknek a nagy része le van írva hogy mire jó és mi a szintaktikája? -
Tottu
senior tag
Nekem olyan kérdésem lenne hogy: azt meglehet oldani hogy ha importálok egy képet, és annak a képznek az Alpha-t leveszem 0%-ra és 20frame lerpögése alatt váltson vissza 100%-ra. Átlehet valahogy alakítani a képeket hogy lehessen rá alkalmazni a Shape Tween-t?
-
Tottu
senior tag
Elkezdtem tanulni én is a Flash-t egy angol oktató video segítségével de egy helyen elakadtam: még pedig a Shape Hinting-nél. Mire jó az, vagy mire kell azt használni. Már megnéztem ezt a leckét háromszor, de egyszerűen nem tok rájönni a lényegre.
( Modify -> Shape -> Add Shape Hint ) Flash MX 2004-ben -
Tottu
senior tag
Mi a külömbség a Flash 8 és a Flash MX 2004 között?Hasonló a kezelő felület?Melyik a jobb?Azért kérdezem mert még soha nem próbáltam a Flash 8-t.
-
Tottu
senior tag
Hi all!
Én még elég gyerek cipőben járok a Flash készítést tekintve és kellene egy kis help:
[link]
Ez a flash a háttérzenét kezeli (hangerőszabályzó, play és stop gomb). Ezt szereteném kibővíteni hogy több szám között lehesen lépkedni. Remélem tudtok benne segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Magisk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- VR topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest