- Razr különkiadással készül a foci vb-re a Motorola
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Heló! Amit csináltál nekem makrót üzenetben (azért itt írok, hátha mást is érdekel), kicsit módosítani akartam, de csak rosszabb lett.

A makró röviden: ha csatlakozik a telefon BT-n egy Baseus BA01 nevű eszközhöz, és van megállított youtube zene, akkor folytassa, ha lecsatlakozik, álljon meg. Működött is szépen, annyit akartam módosítani, hogy ne csak ezzel az eszközzel legyen így, hanem egy VAGY kapcsolattal több eszközt is be tudjak rakni (fejhallgatót, másik BT hangszórót (3-at is), stb.), viszont nem találtam az Események között olyat, hogy VAGY, csak simán beraktam őket sorban egymás alá, de így (gondolom, mivel nem teljesül az összes) nem működik. Mindegy, gondoltam, majd máskor megcsinálom, ha több időm lesz, szóval visszacsináltam az eredetire, hogy csak a Baseus maradjon bent, viszont most meg nem működik. Ha csatlakozik, azt mutatja, hogy elindult a zene, mert a Play gomb helyett a Pause gombra vált, de mégsem szól, meg kell állítanom, majd újra rányomni, úgy már szól. Érdekes, mivel semmit nem állítottam át, minden úgy néz ki, ahogy eredetileg volt.
Ilyenre csináltam, de nem működött:

Ilyen most (és ilyen is volt), de így meg mint írtam, nem szól, pedig elvileg megy a videó:

Most átneveztem a régit, és hozzáadtam újra az eredetit, később megnézem, jó-e, hátha valamit nem vettem észre.

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- Iqos cigaretta
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Elektromos autók - motorok
- Tidal
- Katasztrofális PC-piacra figyelmeztet az IDC
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Oldman2