- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mivel egy teljesen új rendszerről van szó és szerintem nem sokunknak van tapasztalata, én azt javasolnám, hogy mentsd el az összes makródat, telepítsd újra a Macrodroidot és a Helper-t. Add meg újra az engedélyeket, importáld a makrókat és teszteld. Ha ez után is "buta", akkor írd le részletesen, hogy ez mit takar.
-
DrKapocs
őstag
Igen, emiatt kérdeztem. Mindig a szellőzőrácshoz teszem a telefont, rácsra szerelhető tartóm van. Nyáron így megy rá a klíma hideg levegője, nincs is semmi gond vele. Megtanultam a saját káromon, hogy így kell csinálni. Most télen viszont pont az a gond, hogy a fűtéssel meleg levegőt fúj a kocsi a telefonra. Még akkor is, ha átteszem másik rácsra, ahol nincs aktív befújás. Ott is érezni lehet a bejövő meleget. Vettem egy másik tartót, amit addig nem akarok/tudok használni, amíg ez meg nem érkezik. Nem akarom, hogy nyomot hagyjon a ragacs a műszerfalon, megvárom a fóliát alá. Állítólag nem hagyna maga után nyomot fólia nélkül sem, de nem igazán hiszem el. Addig, tudom, paraszt módszer, kivágtam egy tökéletes illeszkedő karton darabot a szellőzőre, a telefon mögé. Színben teljesen a műszerfal színe a karton, így olyan jól sikerült, hogy lehet fel sem rakom a felcuppanós tartót. :) Emiatt kell a naplózás, kíváncsi vagyok a telefon hőmérsékletére navigáció alatt.
-
Szia!
Azért nem megy, mert megadtál legalul egy feltételt (zöld ablak), ami ütközik az eseménnyel.
Alkalmazás indítása esemény aktív, ha az alkalmazás előtérben van.
Ez így értelmetlen, mert egy elindított alkalmazás nem tud azonnal előtérben lenni.
Amikor megbököd az app ikonját, akkor a MD azonnal érzékeli az indítást, de az app még az előtérben futás közelében sincs.
Az események és műveletek végrehajtása mindig az ellenőrzéssel kezdődik és ha a feltétel egyezik, akkor halad tovább a makró.
Tehát nyugodtan töröld ki a feltételt és próbáld újra.. -
Alien4
tag
Na, vak voltam es nem a koztes feltetelekben kerestem...
Ettol fuggetlenul sajnos fut a macro ha nem "ROK"-ban vagyok. Tehat ha pl kivaltok viberre... Akar MDbe, fut, kattint.
Az lenne ha jo, ha egy peldany futna es tudnek az appok kozott valtani es csak akkor futna ha eloterben van az app.
(Windowsban is maniakus alttab user vagyok, bocsi) -
Alien4
tag
Oke, nincs mas otletem, csak az, hogy appok kozott valtok oda-vissza, emiatt ujra aktivalja a makrot es ezert fut ket peldanyban.
Ennek a kikuszobolese? Ugye az lenne a legjobb ha egy peldanyban es egyszer futna es csak akkor az app van eloterben... Ha van valakinek megoldasa/otlete... Azt megkoszonom! -
Elsőnek javasolnám a Do/While módosítását While/Do-ra (Előbbi mindenképp lefut 1x, akár előtérben van az app, akár nincs. Utóbbi pedig csak ha az app előtérben van). A 10mp-es várakozást vedd ki a Do/Wile ból és tedd elé, oda, ahol a 2 perces van. Ezután jónak kellene lenni.
-
Alien4
tag
Bonusz kerdes, mert erre sem jovok ra...
Olyan mintha ez nem egy peldanyban futna, hanem nemi csuszassal ujra kattint, megkeverve ezzel a dolgokat.
Egy app (jatek) helyettem gyujtene az rss-t de teljesen kaotikus a mukodese emiatt. Koszonom elore is!
Igen, ilyen szetkontarkodott a foto, mert probalok jelenleg is rajonni a problemara. A wait is azert volt az elejen, de az sem segitett -
Két lehetőség van erre, mégpedig a Bt csatlakozásakor feloldani a kijelzőt, indítani a lejátszót és lezárni a kijelzőt. Van is már feloldó makró, a többi sem gond. Illetve azt lehetne még megpróbálni, hogy egy zenefájlt megnyitni a MD-al, ez indítja a lejátszót is, onnantól meg már nyert ügy.
Közben kipróbáltam, a Mixplorer és a Huawei lejátszóval is működik nálam. -
Ha a telefonod valamilyen oknál fogva lassú, akkor azzal mi nem tudunk mit kezdeni.
"minden döcögősen megy... eléggé későn csinálja/nem csinálja..."
Ez alatt mit kell érteni? Lassan tölt be a MD, vagy a parancsok több mp-et késnek? Ki tudnád egy kicsit bővebben fejteni?"elméletileg ezt a miui kínlódást is megcsináltam"
Ezt sem nagyon tudom, hogy mit jelent. Az engedélyeket illetően, nézd át légy szíves az összefoglalót. -
Alien4
tag
Feladom, ha tudna valaki segiteni, hogy mi ez az "akadalymentesitesi engedely" azt megkoszonnem.
(Eredetileg a media gomb szimulaciojahoz is kerte, de az alternativval engedte. Most a kepernyo be parancshoz keri ezt az engedelyt, de ahova atdob, nem lelem ezt... Mashol is neztem, ott sem.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest