Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Karnyújtásnyira az Android 17
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
PistiSan
üzenetére
Szóval, ITT, #7151 -től indul a szál. Tök ciki, mert odaát én javasoltam neki a Robotot. Álmomban nem gondoltam volna, hogy a Robot médiavezérlő utasításai között nem szerepel a "Play".
Gondoltam, megpróbálom Macrodroiddal. A tesztalany a Music Folder Player.
Esemény:
Alkalmazás elindult.
Műveletek:
Várakozás 3mp.
Médiagomb emulálása -> Play
Itt egy kicsit zavarba jöttem, mert kötelező kiválasztani egy alkalmazást. Nem tudom, hogy erre miért van szükség, hiszen az alkalmazás fókuszban van. Mindegy, ha kell, hát kell.
A Makró szépen teszi a dolgát. Aztán megállítom a lejátszást, és kilépek az alkalmazásból (szabályosan, az alkalmazás "kilépés a lejátszóból" opciójával). Ezután 3 mp elteltével megjelenik a MFP ikonja a notibáron és újraindul a lejátszás.
Az előbb csináltam egy "vegyesvágottat". Töröltem az eseményt és helyette a parancsikont adtam meg. Robotban csináltam egy parancsot.
Esemény:
Alkalmazás megkapta a fókuszt -> MFP
Művelet:
Parancsikon indítása: A Makróé.
Kb. tízszer futtattam le, és minden alkalommal tökéletesen működött. Ebből nekem egyértelműen az jön le, hogy a Macrodroid alkalmazás indulás eseményével van a bibi.
Tapasztalat, hogy ez a Robotban is előfordul, ha az "Alkalmazás elindult" eseményt használjuk az "Alkalmazás megkapta a fókuszt" helyett.
Próbáltam Macrodroidban feltételként hozzáadni a fókuszt, de ahogy eseményként, úgy feltételként sincs ilyen lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Samsung Galaxy S25 12/256GB Navy Blue (Gari: 2029.04.10)
- POWERCOLOR RX 9070 XT 16GB GDDR6 RED DEVIL - Új, 2 év gari - Eladó!
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 OC Eladó!
- BIZTOSÍTÁSSAL iPad Pro 13 M4 Ezüst + Apple Pencil Pro
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia) - AKCIÓ
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP ProDesk 400, 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- Új 27% - ASUS TUF Gaming TF120 ARGB 3-pack FEKETE (90DA0030-B09030)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mcrazy
Oldman2