Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
fecske13
tag
Nem arról van szó, hogy egy makró futásideje 10 ms vagy 1 perc, hanem arra próbálok rámutatni, hogy ne nekem kelljen kitalálni hogy mennyit várakoztassam ha azt akarom hogy a másik fejeződjön be és utána folytatódjon ennek a futása.
De legyen egy kitalált példa, hátha rávilágít mit is akarok mondani: adott egy makró "esemény nélkül" ami csak azt csinálja, hogy változók állapotának megfelelően különféle hangot játszik le.
Ezt a makrót hívom meg xx másik makróból, ahol beállítom a megfelelő változót és meghívom a "lejátszó" makrót, majd várakozok és a lejátszás végeztével folytatom a makró további műveleteit.
Ebben az esetben ugye a hívó makróban különféle fix várakozási idők vannak, mert ezeket én adtam meg annak függvényében hogy mit játszatok le.
De ha megunom az egyik hangot és kicserélem a lejátszó makróban egy másikra aminek a hossza eltérő, akkor az összes öt hívó makróban a várakozási időket is át kell állítani az új hangnak megfelelőre.
Nem lenne szebb megoldás ha nem kéne variálni a várakozással?Vagy lehet adott esetben egy ciklus is ami lehet csak egyszer fut le, de lehet hogy 1001-szer.
És még biztos van számtalan példa.A probléma áthidalható egyszerűen egy változóval, de az nem szép.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Oldman2