Új hozzászólás Aktív témák

• Mcrazy

Topikgazda

válasz Donki Hóte #3696 üzenetére

"A macrodroidban minden változót, ciklust egy nagyon szigorú, lépésről-lépésre meghatározott keretrendszerben tudsz bevinni, ami borzasztóan merev és időigényes."

Azért, mert még nem ismered és nem tudod használni.
    Ezt is meg kell tanulni, mint ahogy azt is, hogy előbb készíted magad mellé a wc papírt és utána végzed a dolgod és nem pedig fordítva.
    Ez nem Excel, ezt teljesen más. Olvasgasd az összefoglalót és nézz makrókat a topikban.

"Itt is éppúgy tudsz hülyeséget beírni, csak sokkal-sokkal lasabban írod be és még sokkal lassabban tudod javítani"

Igen, ez a tanulópénz és amig nem tanulod meg az app használatát, addig ez így is marad.
    Hidd el, hogy 1 perc alatt annyi változót vagy if-et vagy bármit másolok neked, hogy reggelig nem tudod megszámolni.
    Ha van Jogosítványod és nem libáért vetted, akkor már átélted egyszer azt, hogy nem úgy születtél, hogy tudtál vezetni.

"Sajnos én nem vagyok nyugodt és türelmes típus"

Ezzel itt sem mi és sem a fejlesztő nem tud mit kezdeni.
    Én hasonlóan helyzetben voltam néhány másik automatizálóval. El is hagytam a használatukat és ezt választottam, mert nekem ez jött be.
    Ezért ajánlottam neked is más automatizálók kipróbálását.
    Ha nem boldogulsz és mindent kútfőből, egyedül akarsz megoldani, akkor sok türelemre van szükséged.
    Ellenkező esetben kérdezz, olvasd a válaszokat és dolgozd fel. Valamint arra válaszolj, amiről beszélünk, mert különben nem tudunk segíteni.

És még mindig nem tettél fel képet a makródról, hogy miként oldottad meg a fentebb írt problémát. De szerintem Te nem oldottad meg, mert létezik megoldás, amit nem kell 31x beírni.

Új hozzászólás Aktív témák