- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolphine
addikt
Na, akkor nekifutok még egyszer, mert tuti én vagyok a béna, valamit rosszul állítottam be.
Tehát a teljes szitu a következő: Adott egy munkahelyi naptár xxxx@intézmény.hu illetve egy magánemail@gmail.com.
Mivel tanár vagyok, így használok Google Classroomot. Minden létrejött "osztályhoz" tartozik egy saját naptár, amit a munkahelyi naptáron keresztül tudok beállítani. A munkahelyi naptárban bármilyen bejegyzés írok, az a magánnaptárnál is látszik, mivel össze vannak kapcsolva.
Na, már most, a Macrodroid a magánemalhez tartozó naptárból dolgozik. A macro látja a munkahelyi naptárhoz kapcsolódó Classroom naptárakat, hiszen össze vannak kapcsolva.
Száz szónak is egy a vége, amit szeretnék: Munakehlyi naptárba beírok egy eseményt, ami látszik a magán naptárban - ekkor a telefon néma lesz. Ha véget ér az esemény, akkor a telefon újra "hangos". Amit tudni kell, hogy a magán naptáron keresztül csak látom a munkahelyi naptárhoz tartozó Classroom naptárat, módosítani nem tudom. Tehát az Esemény a magán naptárban vagy megjelenik (ha korábban írtam a munkahelyibe), vagy nem.
Remélem érthető, hogy mit szeretmék.
Amit eddig csináltam: Macroban Naptáresemény beállítása - A naptár a magánnaptárban látható Classroom naptár. Hiába látom a bejegyzést, a makró nem fut le, viszont, ha kézzel indítom, akkor OK. Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Ryzen 5 5500 - RTX 3070 AORUS - 16 GB RAM - 500 GB NVMe SSD
- EKSÖN! Microsoft Surface Prémium Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Xiaomi 15T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ZOTAC GeForce RTX3080 AMP HOLO LHR 10GB Dobozos
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mcrazy
Oldman2