- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
illjo
senior tag
Köszi! Közben átálltam inkább arra, hogy ok, hagyjuk a telefon mouzgásának gyorsulásszenzoros felismertetését, de még mindig ott van a GPS lehetőség (csak nem helyszín kilépéses, mert az, ha jól értem, csak adott, előre beállított pozícióval működik, de más helyszínen meg már nem) Találtam is egy ilyen megoldást
Itt megspékeli azzal, hogy csak akkor fut a makró, ha nem csatlakzik egy kvázi riasztás feloldóként használt bluetooth jeladóhoz. Csak valahogy már az elején elakadtam a másolással a log résznél (a BT feltételt egyelőre hagynám, ha beszállok autóba, le állítom kézzel a makrót)) nem tudom, hogy az eseménynaplózásnál mi a debug: force position. Se magyarul, sem angolul nem találom így. Meg annyira nem is látom át, mitől működhet ez neki. Ha jól értem, állandóan ellenőrizteti a pozícióját, aztán, ha eltérés van az előző 3 mp-es pozíciótól, hívást indít és e-mailt küld a koordinátákról. De elég kuka vagyok a macrodroidhoz, az tény
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Peugeot, Citroën topik
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- xBox One x 1Tb lemezes
- Dell Latitude 5401,14" FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11,ÚJ AKKU
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Oldman2