Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gyuri81
üzenetére
"Egyébként ez pontosan mi is jelent?"
Az, hogy pld én most időalapú ellenőrzést használok a wifi bekapcsolásához, aminek eddig a "Cella hatókörön belül" volt a feltétele.
Ez azt jelenti, hogy pld 5 percenként lefut egy ellenőrzés és ha Cella hatókörén belül vagyok, bekapcsolja a wifit és jó esetben csatlakozik is. Miért jó esetben? Azért, mert a cellához már 1km-re az otthonomtól csatlakozik a telefon. Ha nem megyek haza, ki-be kapcsolgat a wifi és keres. A Geofence feltétellel pedig beállítottam egy 60m-s kört az otthonomtól és ezt adtam meg feltételnek. Ha ebben vagyok, aktiválódik a wifi.A 2. kérdésre a válasz az, hogy ha a makróban kettő vagy több esemény is van és a műveletek végrehajtását az "Esemény aktív" feltételhez akarod kötni, akkor a widget/parancsikon indítását nem fogod tudni, mert annak nincs eseménye, az kívülről van indítva(mint pld a makró futtatása, ennek sincs eseménye). Ilyenkor kell a "Parancsikon elindítva" eseményt is betenni, ami érzékeli a widget/parancsikon megnyomását.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mcrazy
Oldman2