Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Fotók, videók mobillal
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
A nagy érdeklődésre való tekintettel
elkészítettem a fentebb emlitett tesztnek a makróját, ami leegyszerűsíti a tesztet mindenkinek.
"Képernyő ki" - eseményre aktiválódik. Ez a teszt miatt van,cserélje ki mindenki a szükségesre.
Semmi mást nem kell tenni, csak a 1.Code változóba beírni a képernyőzár kódját, makrót aktiválni, képernyőt lezárni,.a többit a makró elintézi.
Screen unlock letöltés
A "Képernyő ki" esemény cseréjét követően, lehet törölni az első 5mp-es várakozást, mert nem lesz rá szükség.
Ha nem kér a telefon feloldó kódot a képernyő bekapcsolása után, akkor simitás gesztussal lesz feloldva a képernyő.
Én a tesztelés idejére kikapcsoltam a BT-t és a GPS-t, hogy biztos kérjen feloldó kódot a telefon.
Azt gondolom, hogy ezek után nem lesz akadálya a lezárt kijelző, egy adott művelet végrehajtásához.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

elkészítettem a fentebb emlitett tesztnek a makróját, ami leegyszerűsíti a tesztet mindenkinek.
Oldman2