Hirdetés
- Tömegterméket csinálna a Samsung az öreg tévés arányból
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- Akciófigyelő: Ajándékok az új Redmi Note 15-ök mellé
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Még nem engedte el a Vivo az X200-as szériát
- Tömegterméket csinálna a Samsung az öreg tévés arányból
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Néhány Pixelnél Wi‑Fi és Bluetooth hibákat hozott a januári frissítés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
Oldman2
üzenetére
Igen is, meg nem is. Pár Robotparancsomat átültettem, meg újakat is szoktam rajta tesztelgetni. Legutóbb egy időzített fényképezőst próbáltam ki valakinek, mert Robottal nem sikerült. De, aktívan még nincs beizzítva. Nincs Nugátnál újabb eszközöm, azokon meg még jól megy a Robot.
Kicsit még el vagyok veszve benne. Leginkább a változó kezelése idegen nekem. A Robotban olyan egyszerű és praktikus, hogy az eseményeknél megjelennek az aktuálisan használható változók.
Viszont, a Robotos hangvezérlésem egy az egyben híváskezelésen alapul, amit nagyon fájna bebuknom a Google baromsága miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 97%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dell Precision 3660 Workstation, i7-12700K,32GB DDR5,256 SSD,NVIDIA RTX A2000 6GB DDR6,WIN11
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- 16 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - több típus
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mcrazy